Mindenütt sikerült ebben az erös aradatban

Köszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 16:43

Köszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

megtörtént, a kontrasztokban tudtam javítani, a tündérben nem.
neked is kellemes hétvégét!
neked is kellemes hétvégét!
Ígéret szép szó! ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 11:56
Admin

helló surda! kissé el voltam havazva, tudod hol itt fáj hol ott, hol kevésbé hol jobban. (kéretik nem röhögni és kárörvendeni!) majd lassan visszaáll a régi rend, vagy nem, semmi sem biztos.
megkaptam a mailed, majd ha lesz időm meg kedvem, talán még válaszolni is fogok. egy kicsit erőre kell kapnom.
jó légy, remélem az utód is jár már a csajokhoz.
megkaptam a mailed, majd ha lesz időm meg kedvem, talán még válaszolni is fogok. egy kicsit erőre kell kapnom.
jó légy, remélem az utód is jár már a csajokhoz.
hááááttt amilyen memóriája van... biztos igazad van, h nem emléxik mit is kell tennie a teli söröshordóval amin éppen áll!
még az a szerencse, h ha egy szőrös puncival találja szembe magát akkor emléxik rá, hogy avval mit is kell tennie!
erről jut eszembe: tudod miért is jobb ha az ember alzheimer kórban szenved és nem parkinson kórban

még az a szerencse, h ha egy szőrös puncival találja szembe magát akkor emléxik rá, hogy avval mit is kell tennie!
erről jut eszembe: tudod miért is jobb ha az ember alzheimer kórban szenved és nem parkinson kórban

mi ez a piszkálódás itt? nincs jobb dolgotok?
surdaaaaaaa még nem lötyögtetem ki a sört ha arra vagy kíváncsi, affene a jódógod.
ja egyébként Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked és a családnak, ne zabáld tele magad az ünnepekben!
surdaaaaaaa még nem lötyögtetem ki a sört ha arra vagy kíváncsi, affene a jódógod.
ja egyébként Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked és a családnak, ne zabáld tele magad az ünnepekben!

ezt nézd meg surda öcsém a csábítás magasiskolája!
az élvezetek halmozása.....

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 09. csütörtök 14:15

hááááttt amilyen memóriája van... biztos igazad van, h nem emléxik mit is kell tennie a teli söröshordóval amin éppen áll!

na akkor most én elnyalom ezt a kis tokajit!
húsvétra Neked is sok hasonló jóban legyen részed! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 09. csütörtök 18:13

húsvétra Neked is sok hasonló jóban legyen részed! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

ezt nézd meg surda öcsém a csábítás magasiskolája!

sam már megfejtette a kérdésem...
ha picit figyelmesebben olvastad volna samit...
szóval melliket szeretném
inkább felejtsem el, hogy ittam, mint hogy kilötyögtessem!
a kellemetese húsvéti ünnepek jókívánság egy kismadárkára ugyanúgy vonatkoznak ám...

a kellemetese húsvéti ünnepek jókívánság egy kismadárkára ugyanúgy vonatkoznak ám...
feledékenynek feledékeny vagyok már, akkor inkább a parkinson az legalább "merevséggel" jár

surda öcsém az Isten éltessen, a szobámban köszöntelek meg itt előbb olvasod!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 10. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 10. péntek 09:16

sam már megfejtette a kérdésem...

Nagyon szépen köszönöm!
máris bontom és
Erre a jó kis zenére meg is isszuk ezt az üveg bort!
vagy mondjam emígyen: elnaljuk ezt az egri leánykát???
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 10. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 10. péntek 09:55
máris bontom és

VIP
Admin

surda öcsém az Isten éltessen, a szobámban köszöntelek meg itt előbb olvasod!

jót nevettem, igaz a traktornak erősen "szelep" hangja van, de jó nagyon!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 10. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 10. péntek 10:06

Nagyon szépen köszönöm!
máris bontom és
máris bontom és

Kedves Sam!
Kívánunk Neked és mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Andi és háromlábu
Köszönöm szépen és én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 04. 11. szombat 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 11. szombat 22:11

Kedves Sam!
Andi és háromlábu

Kedves Sam!
Andi és háromlábu
Az "igézőid" még mindig nem Sam-mik!
THX!

THX!

Jó reggelt,szép napot Mindenkinek! Gondoltam itt is megtöröm kicsit a csendet....
Szép reggelt és kellemes hétvégét!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 16. csütörtök 07:25

Jó reggelt,szép napot Mindenkinek! Gondoltam itt is megtöröm kicsit a csendet....

Sam bátyám!
csak most...
csak Neked:
Válságvers-a megszorítások miatt csak két soros
Csiribiri, csiribiri, jó isten,
nemhogy lófasz, ló sincsen.
csak most...
csak Neked:

khm...fiacskám hozd ki az ellenőrződ! és jegyezd meg: semmilyen válság nincs, csak kicsit sz@rabb a helyzet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 05. 08. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 08. péntek 08:33

Sam bátyám!
csak most...
csak Neked:
csak most...
csak Neked:

kisöreg min gondolkozol?
papának mit vigyél?
én egy kis finom fehér bort ajánlanék!

javaslom a jégbort! a papok városából!
nagyon finom!
vagy egy kicsit szárazabbat
akkor az instant jégbort vidd Neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 13. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 19:43

papának mit vigyél?
én egy kis finom fehér bort ajánlanék!
javaslom a jégbort! a papok városából!
nagyon finom!
vagy egy kicsit szárazabbat

akkor az instant jégbort vidd Neki!

VIP
Admin