Sajnálom, ismerem ezt az érzést. A féltékenység pedig nagy baj, azt is ismerem. Te még fiatal vagy kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgaid. Fel a fejjel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 09:37

Törölt felhasználó (119034)

Szia kedves Sam! sajnos a hangulatom megint a béka segge alatt van!egy rakás szerencsétlenség vagyok ,hisz mindenért én vagyok a hibás!ja meg a féltékenység zöld szeme is rámnézett!
igen megpróbálom tanácsod megfogadni!
kívánom,hogy Neked csodálatos vasárnapod legyen!

igen megpróbálom tanácsod megfogadni!

kívánom,hogy Neked csodálatos vasárnapod legyen!
Ide mást főztem Jó étvágyat

Lunacicának:
Először szúrd be a képet amit fel akarsz tölteni, és ne tedd össze a videóval, nem fog működni!
Tehát külön a kép utána a video!
1.Megkeresem azt a videot amit fel akarok tölteni.
Pl.: http://www.indavideo.hu/video/Animal_Cannibals_-_Mindenki_azt_akarja
2.A linket a jobb egérgombbal másol
3.[URL beszúrása] a http: tagot feltétlen töröld ki a felugró ablakban!
4. Aztán a második ablakban beírod a szövegedet pl.: NEKED
Na akkor itt a példa:
NEKED
tudnám javasolni, hogy gyakorold, és tanuld meg mert nem fogok utánad mindig dolgozni. ja és figyelj oda, mert hiszen volt már, hogy jól csináltad.
Először szúrd be a képet amit fel akarsz tölteni, és ne tedd össze a videóval, nem fog működni!
Tehát külön a kép utána a video!
1.Megkeresem azt a videot amit fel akarok tölteni.
Pl.: http://www.indavideo.hu/video/Animal_Cannibals_-_Mindenki_azt_akarja
2.A linket a jobb egérgombbal másol
3.[URL beszúrása] a http: tagot feltétlen töröld ki a felugró ablakban!
4. Aztán a második ablakban beírod a szövegedet pl.: NEKED
Na akkor itt a példa:
NEKED
tudnám javasolni, hogy gyakorold, és tanuld meg mert nem fogok utánad mindig dolgozni. ja és figyelj oda, mert hiszen volt már, hogy jól csináltad.
Kedves öregSam...ezt a tál pogit neked sütöttem...kérlek kináld meg a belépőket

Jóóóó reggelt, Vidám hetet
Szavad nem lehet a chates lányokra, kényeztetünk

beléptem, megkínáltam magamat...köszi
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 09:13

Köszönöm kedves lencsy nagyon kedves vagy. Kellemes napot és hetet kívánok neked és minden betérőnek!

(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 09:13

hát az biztos, hogy nem. amíg a választ írtam lencsynek, már kettő új hsz. neked is köszönöm Molly igazán rendesek és kedvesek vagytok, rámfér egy kis pozitív energia. legyen szép napod neked is.
a dudák egy kicsit nagyok, de azért eljátszadoznék velük.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 09:28
a dudák egy kicsit nagyok, de azért eljátszadoznék velük.

Jóóóó reggelt, Vidám hetet

Szép Jó Reggelt mindenkinek ! Napok óta olvasgatom a Fórumon megjelent irásokat, és szöget ütőtt a fejemben, vajh mit tudhat ez az öreg Sam, hogy a lányok ennyire kényeztetik??
Most éppen azon töröm a fejem mi ujat tudnék kitalálni, amivel esetleg én is a kegyeibe férkőzhetnék? Tudtok nekem tippet adni?? Hálás lennék érte!
Amugy szerény ember lehet, ekkora dudák már neki sem kellenek, gondoljatok csak bele, milyen hosszú ideig játszana velük, addig meg nem lenne itt, hiányát azért éreznénk
)
Most éppen azon töröm a fejem mi ujat tudnék kitalálni, amivel esetleg én is a kegyeibe férkőzhetnék? Tudtok nekem tippet adni?? Hálás lennék érte!
Amugy szerény ember lehet, ekkora dudák már neki sem kellenek, gondoljatok csak bele, milyen hosszú ideig játszana velük, addig meg nem lenne itt, hiányát azért éreznénk

Szép napot neked is kedves tablet!
Tudod ez úgy van, hogy Sam bácsi kedves a lányokhoz, segítőkész és ezt értékelik. A kényeztetésig még nem jutottunk el, de nekem az is jólesik ha szép szóval jönnek és beírnak a szobámba. Ha be akarsz férkőzni akkor valami nagyon finom dolgot találj ki, mert Sam már nem vevő mindenre, kicsit kényes. Ja és azt vedd figyelembe, hogy rettentő félénk, óvatosan közelíts hozzá. De majd várd meg a lányokat hátha ők is adnak valami tippet, érthetően a női praktikákat nem ismerhetem.
Legyen szép napod kedves tablet, és nézz be ide máskor is.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 10:55
Tudod ez úgy van, hogy Sam bácsi kedves a lányokhoz, segítőkész és ezt értékelik. A kényeztetésig még nem jutottunk el, de nekem az is jólesik ha szép szóval jönnek és beírnak a szobámba. Ha be akarsz férkőzni akkor valami nagyon finom dolgot találj ki, mert Sam már nem vevő mindenre, kicsit kényes. Ja és azt vedd figyelembe, hogy rettentő félénk, óvatosan közelíts hozzá. De majd várd meg a lányokat hátha ők is adnak valami tippet, érthetően a női praktikákat nem ismerhetem.
Legyen szép napod kedves tablet, és nézz be ide máskor is.

Szép Jó Reggelt mindenkinek ! Napok óta olvasgatom a Fórumon megjelent irásokat, és szöget ütőtt a fejemben, vajh mit tudhat ez az öreg Sam, hogy a lányok ennyire kényeztetik??
)

Én személy szerint örök hálával tatozom neki,bármilyen kéréssel fordultam hozzá mindig segitett. Sexügyben még nem fordultam hozzá, de ami késik az lecc
hopppppppá nemis igy van a mondás.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 10:55

)

Hoztam 1 kis ebédet hátha jönnek még vendégek
Jó étvágyat
Jó étvágyat

mindenkinek aki betért Sam szobájába,na meg Samnek

na összefutott a nyál a számba! én szedek belőle ha nem bánnod!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

ha nem zavarok nekem is szorítsatok egy kis helyet! ez sokkalta gusztusosabb, mint a nappalis kaja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 14:34
Törölt felhasználó (119034)

na összefutott a nyál a számba! én szedek belőle ha nem bánnod!

gyere! sok jó ember kis helyen is elfér!

Mivel surda is itt van, beszereltettem a mosdóba egy sörgépet, összkomfortos. Kösz Molly és sajtocska mindkettőtöknek az ebédet és a látogatást.

Na azért tessék a fini pogácsámnak is helyet szoritani különben többet nem sütök

lencsy te voltál akinek reggel először megköszöntem. Most mégegyszer, és kellemes estét kívánok.

(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 18:17

Na azért tessék a fini pogácsámnak is helyet szoritani különben többet nem sütök

Ó kedves Sam, milyen szép balatoni képet küldtél a válaszod mellé! Látod egy ilyen szép helyen biztos megtalálnám a módját annak, hogy én is elkényeztesselek. Például kint a szabadban sütnék neked kacsát, piros párolt káposztával, sült krumplival. Tudod ezt most a saját kútfejemből vettem, mert tippeket nem kaptam, hiába kértem.