A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#365   2008. 07. 29. kedd 16:01
MmePrune MmePrune VIP Admin
csatlakoznék smile
szerinted lehet ellenállni két, gyönyörű, kissé spicces, konyakillatú, bájosan csicsergő asszisztensnek? kacsint
persze nem fontos nekünk dr. sam-nél segédkezni...tudtad, hogy van itt egy másik doki is? kacsint
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 10:36
Na Sammy-boy szépen megnőtt az ázsiód, lehet megiszom én azt a finom konyakot inkább.??
Nagyon szép napot mindenkinek, és további jókedvet kivánok. Sajnos képet még nem tudok feltölteni, de ami késik, az nem mulik.
#364   2008. 07. 29. kedd 15:31
X Törölt felhasználó (213201)
Akkor jó, a második 100-as csomag papírzsepit nem bőgöm teli... Hüpp... worship
Legyen szép a további napod!

P.S.: a Kabos-féle Hyppolitban van az a jelenet, amikor Mimi, a bárénekesnő azt mondja, hogy "el ne felejtse, kisöreg: a rándevú, az rándevú..." wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 15:25
ez nem esett jól, pont tőled akivel már a találkát is megbeszéltük. hát persze, hogy veled különórában fogok foglalkozni a többiek addig csak várjanak.

#363   2008. 07. 29. kedd 15:25
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
ez nem esett jól, pont tőled akivel már a találkát is megbeszéltük. hát persze, hogy veled különórában fogok foglalkozni a többiek addig csak várjanak.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 07. 29. kedd 15:16
Na épp erről beszéltem... az ember kiteszi a szívét (ööö... is), aztán jönnek a rokonok,barátok, üzletfelek... és én, aki csonkká rágta a ceruzát, mire megírta a válaszokat a fogós, ravasz kérdésekre, állhatok a sor végére shakehead
#362   2008. 07. 29. kedd 15:16
Na épp erről beszéltem... az ember kiteszi a szívét (ööö... is), aztán jönnek a rokonok,barátok, üzletfelek... és én, aki csonkká rágta a ceruzát, mire megírta a válaszokat a fogós, ravasz kérdésekre, állhatok a sor végére shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 12:06
kedves királyjány! tudod nagyon jól te abba a kategóriába tartozol, akinek semmilyen kérdőívre nincs szüksége, hogy Sam fogadjon. előtted mindig nyítva van az ajtó.
szép napot neked!

wink
#361   2008. 07. 29. kedd 12:06
kedves királyjány! tudod nagyon jól te abba a kategóriába tartozol, akinek semmilyen kérdőívre nincs szüksége, hogy Sam fogadjon. előtted mindig nyítva van az ajtó.
szép napot neked!

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 07. 29. kedd 11:54
....khmmm....most bele fogok "ugatni" itten a dolgokba..(tudom,nem illik)....de...végig olvasva itt a dolgokat...egyetlen kérdés foglalkoztat....

Saaam...hová dugtad ezt a kérdöivet akkor(mert,hogy Én ilyet nem töltöttem ki,az is holt biztos)..mikor fogadtál a rendeléseden??? hehe nyes
#360   2008. 07. 29. kedd 11:54
X Törölt felhasználó (52127)
....khmmm....most bele fogok "ugatni" itten a dolgokba..(tudom,nem illik)....de...végig olvasva itt a dolgokat...egyetlen kérdés foglalkoztat....

Saaam...hová dugtad ezt a kérdöivet akkor(mert,hogy Én ilyet nem töltöttem ki,az is holt biztos)..mikor fogadtál a rendeléseden??? hehe nyes
#359   2008. 07. 29. kedd 11:16
tablet tablet
Tudod Sammy-boy " az ember nem hálhat a világ ősszes asszonyával, de törekedni kell rá"
/ Jorge Amado / smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 10:30
okos kislány Sulamit, jöhet a magánrendelésre.
egy kettő dologgal nem ért egyet Sam bácsi, tudom volt benne buta kérdés, pl. a kedvenc pózod. ti. én nagyon szeretek hátulról vizsgálni, de alkalomadtán mindenhogyan nyes
a férjek nem számítanak ebbe a kategóriába, csak a másodállásuak. férjek sosem okoznak akkora kárt, hogy számításba kelljen őket venni.
látom szomorú jövömet amikor Sam térdenállva letolt "orvosi köpenyben" kéri Sulamit kisasszonyt, hogy ugye vége van már a vizsgálatnak mond ki, mond ki......
a fotódat nem találtam, azt sem tudom hol kell keresni.
Végezetül, köszönöm neked kedves Sulamit ezt a kis szópárbajt, ugyebár ahol én maradtam alul (azt a pózt is szeretem) de engem már meggyötört az élet a tiédet pedig szívesen veszem.
Legyen kellemes napod, és nézz be hozzám máskor is, szeretem a humoros embereket, a nőket különösen mert kevés nő érti a viccet a prűdsége miatt. Igaz aki a GG-re jár már prűd nem lehet, legfeljebb félénk mint én....

a vendégem vagy:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

eljen worship
#358   2008. 07. 29. kedd 11:08
Ááááááááááá, ez a süti felér legalább 8 főbűnnel... (Nyalhatok?!)
Sajnos, Sulamit kisasszony amit egyszer megfogott, nehezen ereszti el ...
Részemről a szerencse, Mr. Sam, bár nem hinném, hogy alul maradtál volna (hiába leskelődöm, senki nincs alattam confused )
Köszönöm a meghívást, alkalomadtán majd élek is vele, szeretem, ha van partner a szópárbajra (is).
Ezekután már csak kellemes lehet a napom, jó kezdet után csak nem romlik el wink
Puszi Neked...

smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
egy kettő dologgal nem ért egyet Sam bácsi, tudom volt benne buta kérdés, pl. a kedvenc pózod. ti. én nagyon szeretek hátulról vizsgálni, de alkalomadtán mindenhogyan nyes
a férjek nem számítanak ebbe a kategóriába, csak a másodállásuak. férjek sosem okoznak akkora kárt, hogy számításba kelljen őket venni.
látom szomorú jövömet amikor Sam térdenállva letolt "orvosi köpenyben" kéri Sulamit kisasszonyt, hogy ugye vége van már a vizsgálatnak mond ki, mond ki......
Végezetül, köszönöm neked kedves Sulamit ezt a kis szópárbajt, ugyebár ahol én maradtam alul (azt a pózt is szeretem) de engem már meggyötört az élet a tiédet pedig szívesen veszem.
Legyen kellemes napod, és nézz be hozzám máskor is, szeretem a humoros embereket, a nőket különösen mert kevés nő érti a viccet a prűdsége miatt. Igaz aki a GG-re jár már prűd nem lehet, legfeljebb félénk mint én....

a vendégem vagy:

eljen worship
#357   2008. 07. 29. kedd 10:36
tablet tablet
Na Sammy-boy szépen megnőtt az ázsiód, lehet megiszom én azt a finom konyakot inkább.??
Nagyon szép napot mindenkinek, és további jókedvet kivánok. Sajnos képet még nem tudok feltölteni, de ami késik, az nem mulik.

a vendégem vagy:

eljen worship
#356   2008. 07. 29. kedd 10:30

a vendégem vagy:

eljen worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 10:09
Szemérmes? Ááááá... az mit jelent?

1. Erre nem felelek, tiltja a vallásom
2. (gyárilag) mézszőke, derékig érő
3. ez buta kérdés, dokikám
4. kizáró ok, ha egyáltalán nem hordok bugyit?
5. a "férfi" kategóriába a férj is beletartozik?
6. ezen még nem gondolkoztam
7. nana, itt Te lennél, aki kegyelemért könyörögne
8. már indulok is, vetkőzz eplus2 ööö... vagy nem Te vagy, akin nem lesz ruha?!
(A fotóimat meg keresd meg a GG-n! wink )
#355   2008. 07. 29. kedd 10:09
Szemérmes? Ááááá... az mit jelent?

1. Erre nem felelek, tiltja a vallásom
2. (gyárilag) mézszőke, derékig érő
3. ez buta kérdés, dokikám
4. kizáró ok, ha egyáltalán nem hordok bugyit?
5. a "férfi" kategóriába a férj is beletartozik?
6. ezen még nem gondolkoztam
7. nana, itt Te lennél, aki kegyelemért könyörögne
8. már indulok is, vetkőzz eplus2 ööö... vagy nem Te vagy, akin nem lesz ruha?!
(A fotóimat meg keresd meg a GG-n! wink )
#354   2008. 07. 29. kedd 09:51
Ok már megírtam a beutalódat, csak a formaságok vannak hátra. ígérem nem fog fájni a vizsgálat.

ezeket töltsd ki, aztán ha szemérmes vagy elküldheted priviben is, végül is ez orvosi titok.
jó lenne ha egy aktfotót is mellékelnél hozzá, hogy felismerjelek, csak szigorúan ruha nélkül rendelek.

1. mennyi a testtömeged? (kg)
2. hajad színe? (ha kérhetném légy barna, vagy szőke, vagy vörös)
3. kedvenc pózod? (hogy állítsam be a vizsgálóasztalt?)
4. tanga vagy francia? (inkább francia, mert a franciát nagyon szeretem)
5. mikor voltál utoljára férfival (tudjam mennyi anyagot húzzak fel a fecskendőbe?)
6. szereted-e ha "vizsgálat közben" csúnya szavakat suttogok?
7. a vizsgálat befejezésekor jajgatsz, avagy sikitozol?
8. mikor akarsz jönni legközelebb? (most készítem a beosztást)

na látod nem is olyan nehéz kérdések...

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 09:45
oké, Dr. Sam... kérdezz wink Esetleg megadjam a telefonszámom? 06/90... nyes
#353   2008. 07. 29. kedd 09:45
oké, Dr. Sam... kérdezz wink Esetleg megadjam a telefonszámom? 06/90... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 09:38
neked annyira szimpatikus a hozzáállásod, és a rámenősséged, hogy téged magánrendelésen fogadlak.
de előtte lenne néhány kérdésem azaz feltételem, ugyebár a diagnózist fel kell állítani.

nyes
#352   2008. 07. 29. kedd 09:38
neked annyira szimpatikus a hozzáállásod, és a rámenősséged, hogy téged magánrendelésen fogadlak.
de előtte lenne néhány kérdésem azaz feltételem, ugyebár a diagnózist fel kell állítani.

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 09:29
Nana, kiscserkész, csak aztán nehogy ne maradjon Belőled semmi nyes A macskafélék kiszámíthatatlanok ám crazya Dorombolnak egy egy darabig, aztán hamm, bekapnak ezt-azt finom
Dr. Sam - hol az a sorszám?
#351   2008. 07. 29. kedd 09:29
Nana, kiscserkész, csak aztán nehogy ne maradjon Belőled semmi nyes A macskafélék kiszámíthatatlanok ám crazya Dorombolnak egy egy darabig, aztán hamm, bekapnak ezt-azt finom
Dr. Sam - hol az a sorszám?
#350   2008. 07. 29. kedd 09:23
hűűűű de nagy önbizalma van valakinek. szeretem ha valaki nem hátrál meg a rá váró megpróbáltatásoktól.
"ami maradna Belőled, azt kisdobos becsszóra visszaadnám" én pedig kiscserkész szavamat adom, hogy ha én egyszer téged meg....operálnálak (maradjunk a példánál) utána vagy nem tudnál visszaadni, vagy nem is akarnál.
harmadik eset, hogy kilöknél az udvarra....

nyes

(utólagos szerk.)
mivel lehet megvesztegetni? ha visszaolvasol, van egy fizetőeszköz, ami nálam minden időben valuta

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 09:13
Eszem ágában nem volt veszekedni... smile , ami maradna Belőled, azt kisdobos becsszóra visszaadnám a többieknek.
Hol kell sorszámot húzni? És mivel lehetne lefizetni Téged, hogy előrébb lehessen kerülni a várólistádon? (a hasonlatnál maradva) nyes
#349   2008. 07. 29. kedd 09:13
Eszem ágában nem volt veszekedni... smile , ami maradna Belőled, azt kisdobos becsszóra visszaadnám a többieknek.
Hol kell sorszámot húzni? És mivel lehetne lefizetni Téged, hogy előrébb lehessen kerülni a várólistádon? (a hasonlatnál maradva) nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 09:04
áááááá ez csak a látszat, és régóta tudjuk, hogy az csal. nem szabad veszekedni, csak szép lassan érkezési sorrendben és nem lesz gond. a kórházban is csak időpontot lehet kérni, majd én is bevezetem, és ugyebár nekem regenerálódnom is kell.

nyes
#348   2008. 07. 29. kedd 09:04
áááááá ez csak a látszat, és régóta tudjuk, hogy az csal. nem szabad veszekedni, csak szép lassan érkezési sorrendben és nem lesz gond. a kórházban is csak időpontot lehet kérni, majd én is bevezetem, és ugyebár nekem regenerálódnom is kell.

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 08:56
Kedves Sam, szép napot...
lassan összeverekednek Rajtad a csajok... smile Amíg ütik egymást, addig csöndben megszöktetlek, jó? wink
#347   2008. 07. 29. kedd 09:01
X Törölt felhasználó (119034)
hát úszni azt tudok, de megismeri majd színészi képességeimet is mert nagyon el tudom játszani a fuldoklót, így nem meri majd kivenni az újját a szelepemből! nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 29. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 08:55
vigyázz ezzel a rosszgondolatúval!

most még azt írja, h az egyik szemem rajtad!

később meg Ő lesz az úszómestered és úszni tanít!
majd ezt mondja: egyik ujjam benned! míg rendesen meg nem tanulsz úszni addig benned kell lennie különben elsüjjedsz! eplus2 hehe
#346   2008. 07. 29. kedd 09:01
helló surda! ne féltsed te sajtocskát én már tudom, hogy veszi a lapot. ha akarja úszni is megtanítom, persze úszni sokmindenben lehet tán még víz sem kell hozzá. és ha van azon a sajtocskán luk, semmi probléma nekem van kettő kezem, nyelvem, meg egy speciális eszközöm, amivel légmentesen be lehet tömni azt a lukat. nem fog elsüllyedni, legfeljebb én a szégyenemben ha nem sikerül.

nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 29. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 08:55
vigyázz ezzel a rosszgondolatúval!

most még azt írja, h az egyik szemem rajtad!

később meg Ő lesz az úszómestered és úszni tanít!
majd ezt mondja: egyik ujjam benned! míg rendesen meg nem tanulsz úszni addig benned kell lennie különben elsüjjedsz! eplus2 hehe

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!