Mit ne mondjak rövid volt az üdvözlet, de tudom sok a munkád, köszönöm, hogy benéztél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 14:07

Törölt felhasználó (21812)
VIP

Puszi!

Szép napot mindenkinek, ma este itt leszek kicsit...
Sam, ma egy kisebb tigrissel jöttem, hogy nehogy megijedj

Sam, ma egy kisebb tigrissel jöttem, hogy nehogy megijedj

Egyet értek veled a férfiaknak is van lelkük és nagyon törékenyek ....ezért kell nekünk nöknek vigyázni össze ne törjön.Sok kis repedést kibir de ha eltörik nem lehet vissza ragasztani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 21:26
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Köszönöm neked kedves tablet. Tudom ezért nehéz is velem bánni. Aki nem ismer azt hiszi rólam, hogy fát lehet vágni a hátamon és itt tévednek nagyot. Valóban sok mindent kibírok, de kevesen tudják hogy a férfiaknak is van lelke és az is lehet sérülékeny. Még az is lehet, hogy megkérgesedett, ezért még törékenyebb.
(nincs szmájli)
(nincs szmájli)
Puszi!

Úgy megrémültem tegnap,hogy nagy törpét tettem a giccsbe ma kicsit kerestem
Remélem azért a "botja" nagy
Legyen szép napotok

Remélem azért a "botja" nagy
Legyen szép napotok
Szép reggelt!
Sajtocska odavágta a kávét az asztalhoz, úgylátszik morcosan ébredt!
Köszönöm mindkettőtöknek, legyen szép a napotok!

Sajtocska odavágta a kávét az asztalhoz, úgylátszik morcosan ébredt!

Köszönöm mindkettőtöknek, legyen szép a napotok!

Jóó Reggelt

jó reggelt!szép napot!

Tedd, ami a szívednek kedves és az lesz majd a törvény...

Köszönöm neked kedves tablet. Tudom ezért nehéz is velem bánni. Aki nem ismer azt hiszi rólam, hogy fát lehet vágni a hátamon és itt tévednek nagyot. Valóban sok mindent kibírok, de kevesen tudják hogy a férfiaknak is van lelke és az is lehet sérülékeny. Még az is lehet, hogy megkérgesedett, ezért még törékenyebb.
(nincs szmájli) (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 16:46
(nincs szmájli) (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Te meg amugy egy nagyon ritka fajta " egyed " vagy, csak hogy tudjad ))))

sajnos csak ennyire tudok beugrani mostanában,de sokat gondolok rátok! jó éjszakát kívánok!

Molly kedves! ezt nem kell megköszönni, én természetesnek veszem. Kellemes estét neked, és köszönöm én is.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 17:12

Sam kedves köszi hogy javitottad a képem,hálából egy kis finomság

Sam kedves köszi hogy javitottad a képem,hálából egy kis finomság

Te meg amugy egy nagyon ritka fajta " egyed " vagy, csak hogy tudjad ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 16:30

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jaj dejóóóó, én nem tartozom ebbe a kategóriába..
Pontosan az ellenkezője vagyok az általad leírtaknak, én is csak sajnálni tudom azt az "egyedet"

Pontosan az ellenkezője vagyok az általad leírtaknak, én is csak sajnálni tudom azt az "egyedet"

Szevasztok lányok ! Látom ma nyershúst ebédeltetek? Mert hogy olyan vadállati a hangulat ma. Szegény Sam képzelem, hogy fél itt a saját szobájában? Egyik csikos, másik kockás, vagy mifene, vagy lila?
És ki hempergett már igazi tigrissel?? Mert én már igen. Na nem félreértendő a dolog, én igazi tigrisekkel hemperegtem a manézsban, bár mostanában is bármikor megteszem. A fehértigris valóban kihalófélben van, talán Las-Vegasban van még kettő, na azok igen aktivak.
Amugy eldugtam a sodrófámat, csak viccelődtem, jó, hogy itt lehetek, és jó hogy itt vagytok.
És ki hempergett már igazi tigrissel?? Mert én már igen. Na nem félreértendő a dolog, én igazi tigrisekkel hemperegtem a manézsban, bár mostanában is bármikor megteszem. A fehértigris valóban kihalófélben van, talán Las-Vegasban van még kettő, na azok igen aktivak.
Amugy eldugtam a sodrófámat, csak viccelődtem, jó, hogy itt lehetek, és jó hogy itt vagytok.

Jaj dejóóóó, én nem tartozom ebbe a kategóriába..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 15:46

Törölt felhasználó (213201)

Nekem bejön még a kicsit macisabb, idősebb évjáratú, türelmes, figyelmes alfaj is
Viszont egyszer összekadtam egy példánnyal, aki közölte velem, hogy még életemben nem találkoztam annyira jó pasival, mint ő. Mert ő igazán tudja, mi kell a nőnek. Semmi nyali-fali és egyebek: durr bele, hadd szakadjon szét a kanapé... Aggyá' neki, hadd sikítson - még egy barátnője sem panaszkodott, őt mindenki imádja... Eddig még csak-csak elment, de amikor mutatott magáról ezüst-tangás képeket - elérkezettnek láttam az időt, hogy egyszer és mindenkorra tiltsam...

Viszont egyszer összekadtam egy példánnyal, aki közölte velem, hogy még életemben nem találkoztam annyira jó pasival, mint ő. Mert ő igazán tudja, mi kell a nőnek. Semmi nyali-fali és egyebek: durr bele, hadd szakadjon szét a kanapé... Aggyá' neki, hadd sikítson - még egy barátnője sem panaszkodott, őt mindenki imádja... Eddig még csak-csak elment, de amikor mutatott magáról ezüst-tangás képeket - elérkezettnek láttam az időt, hogy egyszer és mindenkorra tiltsam...
Nem hiszem, Te lila vagy, én csíkos - mindentől függetlenül szerintem minden igazi nő tudja, ki és mire kell neki, tűzön-vízen át meg is szerzi, a kanapészaggatóknak max megmutatja, miről maradnak le
Kilőni? Ugyan... kár a nyílvesszőért... A nem életképes egyedek a természetes szelekció folytán úgyis elhullanak - jobb esetben szocializálódnak (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 15:49

Kilőni? Ugyan... kár a nyílvesszőért... A nem életképes egyedek a természetes szelekció folytán úgyis elhullanak - jobb esetben szocializálódnak (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

inkább ki kellett volna lövetned, hogy ne piszkítsa tele a dzsungelt
mellesleg az általad ismertetett faj nekem is nagyon bejön...nem vagy te véletlenül én?

mellesleg az általad ismertetett faj nekem is nagyon bejön...nem vagy te véletlenül én?

inkább ki kellett volna lövetned, hogy ne piszkítsa tele a dzsungelt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 15:46

Törölt felhasználó (213201)

Nekem bejön még a kicsit macisabb, idősebb évjáratú, türelmes, figyelmes alfaj is

Viszont egyszer összekadtam egy példánnyal, aki közölte velem, hogy még életemben nem találkoztam annyira jó pasival, mint ő. Mert ő igazán tudja, mi kell a nőnek. Semmi nyali-fali és egyebek: durr bele, hadd szakadjon szét a kanapé... Aggyá' neki, hadd sikítson - még egy barátnője sem panaszkodott, őt mindenki imádja... Eddig még csak-csak elment, de amikor mutatott magáról ezüst-tangás képeket - elérkezettnek láttam az időt, hogy egyszer és mindenkorra tiltsam... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont egyszer összekadtam egy példánnyal, aki közölte velem, hogy még életemben nem találkoztam annyira jó pasival, mint ő. Mert ő igazán tudja, mi kell a nőnek. Semmi nyali-fali és egyebek: durr bele, hadd szakadjon szét a kanapé... Aggyá' neki, hadd sikítson - még egy barátnője sem panaszkodott, őt mindenki imádja... Eddig még csak-csak elment, de amikor mutatott magáról ezüst-tangás képeket - elérkezettnek láttam az időt, hogy egyszer és mindenkorra tiltsam... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)