Jó reggelt és szép napot nektek!
Háborog az én lelkem is ha nincs elég szex, de ezt nem sokan értik meg!Az igaz kicsit szégyenlős vagyok, de azért még is csak szeretem
hm... vajon lesz még igazi ősz? Nem kéne rögtön télbe borul, hiszen még a mi időnk el sem érkezett!:-(
Háborog az én lelkem is ha nincs elég szex, de ezt nem sokan értik meg!Az igaz kicsit szégyenlős vagyok, de azért még is csak szeretem

hm... vajon lesz még igazi ősz? Nem kéne rögtön télbe borul, hiszen még a mi időnk el sem érkezett!:-(
Akkor nem maradtam egyedül a véleményemmel, már három nő is ugyanazon a véleményen van, a tiétekre jobban adok, mint a háborgó álszentekére.
Kellemes estét neked és jó pihenést!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 15:47
Kellemes estét neked és jó pihenést!

Sziasztok, csak sikerült addig imádkoznom, hogy a Lizi kisütőtt. Itt nálunk végre van egy kis puha meleg, süt a nap !!
Királylányos nem is hiszed mennyire örülök annak, amit irtál ! Kicsit megerősitettél minket hitünkben, köszönjük.
Királylányos nem is hiszed mennyire örülök annak, amit irtál ! Kicsit megerősitettél minket hitünkben, köszönjük.

Molly nem tudok mit hozzátenni, egyetértek minden szavaddal. Kellemes estét neked is!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 16:11

Én aztnem értem a magyar ember miért csodálkozik ha egy nő még 60 évesen is aktiv sexuális életet él. Valahogy mosolyogva fogadják mintha nekünk nem járna hogy sexuálisan is kielégültek és boldogak legyünk.
A barátaim is mosolyognak hogy ezen az oldalon chatelek.
Engem sose érdekelt más ember véleménye, nekem jó a többi nem számit.
Én aztnem értem a magyar ember miért csodálkozik ha egy nő még 60 évesen is aktiv sexuális életet él. Valahogy mosolyogva fogadják mintha nekünk nem járna hogy sexuálisan is kielégültek és boldogak legyünk.
Sziasztok, csak sikerült addig imádkoznom, hogy a Lizi kisütőtt. Itt nálunk végre van egy kis puha meleg, süt a nap !!

Szia kedves királylányos!
Örülök annak amit leírtál. Nem velem van a gond, hanem azokkal akik megszólnak amiatt, hogy szexhonlapra járok. Nem mintha ez zavarna engem, mert ők ugyanúgy gondolnak a szexre, csak mások előtt nem merik bevallani. Közben mivel többségük egyedülálló remegnek a másik nemért. Igen a nők többsége (abban a korosztályban) prűd, de csak kifelé mutatják ezt az arcukat, magyarul álszentek. Nem akarom megváltoztatni őket, gondolom nem is lehet. Érdekes módon ugyanakkor négyszemközt mégiscsak el lehet beszélgetni velük a szexről, és kiderül nagyon is izgatja a fantáziájukat, ezért álszentek.
Csak tudjad te most vagy a legjobb korban, számodra még sok jót tartogat az élet, az én véleményem az, hogy egy nő ebben a korban válik igazán érett nővé.
Kellemes napot neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 09:24
Örülök annak amit leírtál. Nem velem van a gond, hanem azokkal akik megszólnak amiatt, hogy szexhonlapra járok. Nem mintha ez zavarna engem, mert ők ugyanúgy gondolnak a szexre, csak mások előtt nem merik bevallani. Közben mivel többségük egyedülálló remegnek a másik nemért. Igen a nők többsége (abban a korosztályban) prűd, de csak kifelé mutatják ezt az arcukat, magyarul álszentek. Nem akarom megváltoztatni őket, gondolom nem is lehet. Érdekes módon ugyanakkor négyszemközt mégiscsak el lehet beszélgetni velük a szexről, és kiderül nagyon is izgatja a fantáziájukat, ezért álszentek.
Csak tudjad te most vagy a legjobb korban, számodra még sok jót tartogat az élet, az én véleményem az, hogy egy nő ebben a korban válik igazán érett nővé.
Kellemes napot neked is!

Törölt felhasználó (52127)

Hello Saaam...
még most jutottam el odáig..hogy ide is "beolvassak"...
abszolute nem értem...mi köze a kornak a szexuális élethez?!
miért is kellene Neked..és a Hozzád hasonlo koru embereknek a földbe dugni a fejeteket csak azért..mert nem 30 évesek vagytok?????????
ez egy annyira hülyeség!!!!!
és kb olyan...mint a Nök nagytöbbsége 35 felett....kössünk gyorsan fekete kendöt a fejünkre...mert már telik az idö a fejünk felett....
a fennnéééket...vesd Te csak le ugyan ugy a gátlásaidat...mint pl..Én
...nem vagyok hajlando tudomásul venni...hogy van még két évem a 4-dik X-ig...
szép napot Neked...

miért is kellene Neked..és a Hozzád hasonlo koru embereknek a földbe dugni a fejeteket csak azért..mert nem 30 évesek vagytok?????????
és kb olyan...mint a Nök nagytöbbsége 35 felett....kössünk gyorsan fekete kendöt a fejünkre...mert már telik az idö a fejünk felett....

szép napot Neked...

Hello Saaam...
...nem vagyok hajlando tudomásul venni...hogy van még két évem a 4-dik X-ig...
szép napot Neked...

szép napot Neked...

Gondolhatod "fater"...hogy be-be nézek hozzád...
...ha másért nm is...a képeket megnézni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 09:01

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szervusztok, szép napot mindenkinek, nagyon rendesek vagytok! Gyuri örülök, hogy néha te is bekukkantasz ide. Dittababyt még nem láttam itt, őt külön üdvözlöm..

Szervusztok, szép napot mindenkinek, nagyon rendesek vagytok! Gyuri örülök, hogy néha te is bekukkantasz ide. Dittababyt még nem láttam itt, őt külön üdvözlöm..

Csak,hogy ki ne hűljön....bewedelem...
...ma olyan torkos waok...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Egy kis reggeli

Sziasztok szobalakók, látjátok én meg itt imádkozom minden nap, hogy végre már jó idő legyen. Amolyan igazi ősz.
És nem nyugis Prune, hanem izgalmas, főleg a jövő héten.
És nem nyugis Prune, hanem izgalmas, főleg a jövő héten.

hoztam már én is valami szépet:

Mindenkinek Jó éjt

hát vica drága le a kalappal ügyi vagy nagyon!!

Húúú de guszta, ügyes vaagy!!!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Tessék, még meleg!
Meg kávét is innék, egy cínvödörrel...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Tudom telhetetlen vagyok, de ebéd után mindig szoktam inni egy kávét.
Ez a kép a megmondhatója, hogyan kell invitálni egy finom kávéra a férfinépséget..
és köszönöm a kedvességed Molly!
Ez a kép a megmondhatója, hogyan kell invitálni egy finom kávéra a férfinépséget..

Tudom telhetetlen vagyok, de ebéd után mindig szoktam inni egy kávét.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 17. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)