Andikám és kedves Molly biztosan olvassátok az előző hsz.-emet, mint nők megértitek miről is van szó, sok vád ér (ért) mit keresek egy szexhonlapon, természetesen olyan nőktől, aki titokban ábrándoznak olyan dolgokról amíről mi nyíltan beszélünk. igaz nem durván, sajnos ők azt hiszik, a szex (szexhonlap) az durva elfeledik ezt a bölcsességet:
"Nincs semmi mocskos a szexben. Kivéve, ha igazán jól csinálják."
Legyen szép és kellemes, nyugis napotok jó csetelést nektek a gg csetszobájában! (nem keverendő össze a másik chat oldallal!)
na akkor illusztrációként, mert ez egy szexmentes szoba, aki érti az érti, aki meg nem annak minek? ...ja és lehet reklamálni az ombucccccmannál.
(BEKAPHATJÁK!)

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 09. 17. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen szép és kellemes, nyugis napotok jó csetelést nektek a gg csetszobájában! (nem keverendő össze a másik chat oldallal!)
na akkor illusztrációként, mert ez egy szexmentes szoba, aki érti az érti, aki meg nem annak minek? ...ja és lehet reklamálni az ombucccccmannál.

Bocsi, annyira elmerültem a feltöltés rejtelmeibe, hogy erről elfelejtkeztem. Mea culpa..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:37

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Üdvözöllek kedves Sender! azt még nem tudom milyen szám van a személyidben, de gondolom férfi lehetsz, ha csajos képet szúrtál be ide.
mert nem tudtad, hogy ez egy szexmentes övezet, és itt meztelen lányokat nem szabad illusztrálni. most gondold el, mi lenne ebből a szobából, ha itt nyakra főre holmi meztelen csajokat tennénk be? micsoda fertő! uram atyám, engem már azért is megszólnak, hogy egyáltalán erre az oldalra merek jönni, igaz olyanok szólnak meg, akiknek az agyában ugyancsak ott vannak a meztelen férfiak (vagy nők) csak nincsen benne rend rakva. mármint az agyukban.
kedves Sender nyugodtan hozhatod a a meztelen csajos képeket, feloldottam a tilalmat!
mert nem tudtad, hogy ez egy szexmentes övezet, és itt meztelen lányokat nem szabad illusztrálni. most gondold el, mi lenne ebből a szobából, ha itt nyakra főre holmi meztelen csajokat tennénk be? micsoda fertő! uram atyám, engem már azért is megszólnak, hogy egyáltalán erre az oldalra merek jönni, igaz olyanok szólnak meg, akiknek az agyában ugyancsak ott vannak a meztelen férfiak (vagy nők) csak nincsen benne rend rakva. mármint az agyukban.
kedves Sender nyugodtan hozhatod a a meztelen csajos képeket, feloldottam a tilalmat!

Énis már nemegyszer szembesűltem vele, ebben a korban mit keresek sexoldalon
Volt aki az egyik lámyomat kérdezte ehhez mit szól,
A válasza az volt büszke vagyok anyura
Szóval tojok aki megszól ezért
Legyen szép napod (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:50

Volt aki az egyik lámyomat kérdezte ehhez mit szól,
A válasza az volt büszke vagyok anyura
Szóval tojok aki megszól ezért

Legyen szép napod (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Andikám és kedves Molly biztosan olvassátok az előző hsz.-emet, mint nők megértitek miről is van szó, sok vád ér (ért) mit keresek egy szexhonlapon, természetesen olyan nőktől, aki titokban ábrándoznak olyan dolgokról amíről mi nyíltan beszélünk. igaz nem durván, sajnos ők azt hiszik, a szex (szexhonlap) az durva elfeledik ezt a bölcsességet:
(BEKAPHATJÁK!)

Gondoltam hozok ebédet is Jó étvágyat!!

Húúú, de éhes lettem...kösz Mami!
Tudom telhetetlen vagyok, de ebéd után mindig szoktam inni egy kávét.
Ez a kép a megmondhatója, hogyan kell invitálni egy finom kávéra a férfinépséget..
és köszönöm a kedvességed Molly!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 17. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a kép a megmondhatója, hogyan kell invitálni egy finom kávéra a férfinépséget..

Meg kávét is innék, egy cínvödörrel...

VIP
Admin

Tudom telhetetlen vagyok, de ebéd után mindig szoktam inni egy kávét.

Tessék, még meleg!
Húúú de guszta, ügyes vaagy!!!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

hát vica drága le a kalappal ügyi vagy nagyon!!

Mindenkinek Jó éjt

hoztam már én is valami szépet:

Sziasztok szobalakók, látjátok én meg itt imádkozom minden nap, hogy végre már jó idő legyen. Amolyan igazi ősz.
És nem nyugis Prune, hanem izgalmas, főleg a jövő héten.
És nem nyugis Prune, hanem izgalmas, főleg a jövő héten.

Egy kis reggeli

Jó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Csak,hogy ki ne hűljön....bewedelem...
...ma olyan torkos waok...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusztok, szép napot mindenkinek, nagyon rendesek vagytok! Gyuri örülök, hogy néha te is bekukkantasz ide. Dittababyt még nem láttam itt, őt külön üdvözlöm..

Gondolhatod "fater"...hogy be-be nézek hozzád...
...ha másért nm is...a képeket megnézni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 09:01

VIP
Admin

Szervusztok, szép napot mindenkinek, nagyon rendesek vagytok! Gyuri örülök, hogy néha te is bekukkantasz ide. Dittababyt még nem láttam itt, őt külön üdvözlöm..

Hello Saaam...
még most jutottam el odáig..hogy ide is "beolvassak"...
abszolute nem értem...mi köze a kornak a szexuális élethez?!
miért is kellene Neked..és a Hozzád hasonlo koru embereknek a földbe dugni a fejeteket csak azért..mert nem 30 évesek vagytok?????????
ez egy annyira hülyeség!!!!!
és kb olyan...mint a Nök nagytöbbsége 35 felett....kössünk gyorsan fekete kendöt a fejünkre...mert már telik az idö a fejünk felett....
a fennnéééket...vesd Te csak le ugyan ugy a gátlásaidat...mint pl..Én
...nem vagyok hajlando tudomásul venni...hogy van még két évem a 4-dik X-ig...
szép napot Neked...

miért is kellene Neked..és a Hozzád hasonlo koru embereknek a földbe dugni a fejeteket csak azért..mert nem 30 évesek vagytok?????????
és kb olyan...mint a Nök nagytöbbsége 35 felett....kössünk gyorsan fekete kendöt a fejünkre...mert már telik az idö a fejünk felett....

szép napot Neked...

Szia kedves királylányos!
Örülök annak amit leírtál. Nem velem van a gond, hanem azokkal akik megszólnak amiatt, hogy szexhonlapra járok. Nem mintha ez zavarna engem, mert ők ugyanúgy gondolnak a szexre, csak mások előtt nem merik bevallani. Közben mivel többségük egyedülálló remegnek a másik nemért. Igen a nők többsége (abban a korosztályban) prűd, de csak kifelé mutatják ezt az arcukat, magyarul álszentek. Nem akarom megváltoztatni őket, gondolom nem is lehet. Érdekes módon ugyanakkor négyszemközt mégiscsak el lehet beszélgetni velük a szexről, és kiderül nagyon is izgatja a fantáziájukat, ezért álszentek.
Csak tudjad te most vagy a legjobb korban, számodra még sok jót tartogat az élet, az én véleményem az, hogy egy nő ebben a korban válik igazán érett nővé.
Kellemes napot neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 09:24
Örülök annak amit leírtál. Nem velem van a gond, hanem azokkal akik megszólnak amiatt, hogy szexhonlapra járok. Nem mintha ez zavarna engem, mert ők ugyanúgy gondolnak a szexre, csak mások előtt nem merik bevallani. Közben mivel többségük egyedülálló remegnek a másik nemért. Igen a nők többsége (abban a korosztályban) prűd, de csak kifelé mutatják ezt az arcukat, magyarul álszentek. Nem akarom megváltoztatni őket, gondolom nem is lehet. Érdekes módon ugyanakkor négyszemközt mégiscsak el lehet beszélgetni velük a szexről, és kiderül nagyon is izgatja a fantáziájukat, ezért álszentek.
Csak tudjad te most vagy a legjobb korban, számodra még sok jót tartogat az élet, az én véleményem az, hogy egy nő ebben a korban válik igazán érett nővé.
Kellemes napot neked is!

Törölt felhasználó (52127)

Hello Saaam...
...nem vagyok hajlando tudomásul venni...hogy van még két évem a 4-dik X-ig...
szép napot Neked...

szép napot Neked...