A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1145   2008. 09. 20. szombat 19:28
vica30 vica30
Minden kívánságod így teljesüljön! Tessék, itt a somlói! Jó étvágyat!

(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:29
Ezt nagyon jól tetted Molly smile nagyon megéheztem egy kicsi sütikére, ennyi talán elég lesz! De hm.. fagyi+somlói az ám az igazi döfi, most azt kívánom de nagyon, nagyon nagyon..........
csak úgy passzióból smile smile smile hm...
#1144   2008. 09. 20. szombat 18:31
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Rendes vagy Molly, és köszönjük!
Mindenkinek nagyon kellemes, és szép estét kívánok!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wink
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:15
Gondoltam hozok egy kis finomságot habár már vacsoraidő van de jó lesz holnap is wink

#1143   2008. 09. 20. szombat 18:29
FormáSan FormáSan
Ezt nagyon jól tetted Molly smile nagyon megéheztem egy kicsi sütikére, ennyi talán elég lesz! De hm.. fagyi+somlói az ám az igazi döfi, most azt kívánom de nagyon, nagyon nagyon..........
csak úgy passzióból smile smile smile hm...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:15
Gondoltam hozok egy kis finomságot habár már vacsoraidő van de jó lesz holnap is wink

#1142   2008. 09. 20. szombat 18:29
Kedvező ajánlat, ha sok pénzem lenne talán valóra is válna. Mindenesetre egyetértek veled, nem kell a trópusra menni egy kis trópusért. Mire vágyódom? nem írom le, mert ez egy szexmentes övezet. Kellemes estét neked!

wink
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 20. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 17:41
Tudod mit öregSam, mégse menj a Mátrába. Nem kivánságműsor ez! Megyünk és csinálunk trópust, tőlem akár Alaszkában is. Más férfi örülne egy ilyen ajánlatnak, te meg itt a hegyek után vágyódsz?? Na itt vannak trópusi virágok, van viz, van hajó, amin elhajókázhatunk akár világ végére is, és lelógathatjuk lábunkat. És ha jól megnézed a képet vannak hósipkás hegyek is. Ha éppen mászni akarsz, és jó levegőre vágysz, hát nosza !!
Na jó kapsz trópusi hegyet. Hósipkás trópust, ilyennel nem akárki dicsekedhet.
nyes
#1141   2008. 09. 20. szombat 18:15
Molly_anyó Molly_anyó

#1140   2008. 09. 20. szombat 18:13
FormáSan FormáSan
Azok a versek engem is érdekelnének hm...
Ha már költő nem lehettem, de még jó hogy vannak nagy elmék akik kifejezik mindig a hangulatomat!
Nyugodt szép estét worship
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 20. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 15:39
Szia öregszem,A vers topicba "vers cd"lehet e belinkelni.
Amik bevannak másolva természetesen nagyon jó,de vannak vers cd amik kiváló szinművészek előadásában lehet meghalgatni,és szerintem emelné a szinvonalat smile
#1139   2008. 09. 20. szombat 17:41
tablet tablet
Tudod mit öregSam, mégse menj a Mátrába. Nem kivánságműsor ez! Megyünk és csinálunk trópust, tőlem akár Alaszkában is. Más férfi örülne egy ilyen ajánlatnak, te meg itt a hegyek után vágyódsz?? Na itt vannak trópusi virágok, van viz, van hajó, amin elhajókázhatunk akár világ végére is, és lelógathatjuk lábunkat. És ha jól megnézed a képet vannak hósipkás hegyek is. Ha éppen mászni akarsz, és jó levegőre vágysz, hát nosza !!
Na jó kapsz trópusi hegyet. Hósipkás trópust, ilyennel nem akárki dicsekedhet.
nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 20. szombat 09:18
Biztosan jó lehet a trópusokon üdülni, de én szívesebben mennék a hegyek közé, mindig is szerettem a hegyeket. Most egy kis hegyilevegő jót is tenne nekem, ráadásul ott csend és nyugalom van.

#1138   2008. 09. 20. szombat 16:03
Szia Bandúr!
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.

confused
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 20. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 15:39
Amik bevannak másolva természetesen nagyon jó,de vannak vers cd amik kiváló szinművészek előadásában lehet meghalgatni,és szerintem emelné a szinvonalat smile
#1137   2008. 09. 20. szombat 15:39
Bandur Bandur VIP
#1136   2008. 09. 20. szombat 13:06
tablet tablet
Szép napot, és hétvégét mindenkinek! Trópusok helyett inkább a hegyekbe vágysz??
Na jóó, akkor menj a Mátrába, ott jó a levegő, nyugalom is van?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 09:18
Biztosan jó lehet a trópusokon üdülni, de én szívesebben mennék a hegyek közé, mindig is szerettem a hegyeket. Most egy kis hegyilevegő jót is tenne nekem, ráadásul ott csend és nyugalom van.

#1135   2008. 09. 20. szombat 09:54
Molly_anyó Molly_anyó
Jó reggelt Jó szombatot wave
Tessék már itt itt a capuccinó a reggeli után
Legyen szép napotok
#1134   2008. 09. 20. szombat 09:27
Gondolom mindenki serénykedik otthon, ezért ma én hoztam reggelit, hozzá egy kis sajtot (hátha betéved sajtocska is) és egy kávét a reggeli után.
Kellemes napot mindenkinek, és jó hétvégét!

wink
#1133   2008. 09. 20. szombat 09:18

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 19. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 15:46
Nagyon szép ez a vers Sammy, csak kicsit borongós. Ugy döntöttem, nem tetszik nekem a te hangulatod, ezért elviszlek valami vidám, napsütőtte helyre, hát gyere csak velem ))) nyes
#1132   2008. 09. 19. péntek 15:46
tablet tablet
Nagyon szép ez a vers Sammy, csak kicsit borongós. Ugy döntöttem, nem tetszik nekem a te hangulatod, ezért elviszlek valami vidám, napsütőtte helyre, hát gyere csak velem ))) nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 09:25
Szervusztok, szép napot mindenkinek.
Tudom van külön verses topic, de ez a vers most ide kívánkozik:

Fjodor Tyutcsev:

A szép őszi estében

A szép őszi estében valami
titokzatos és megható varázs van.
A fák rikító, szilaj színei,
a harsányrőt lomb a halk hervadásban,
a komorodó, fáradt föld felett
a kék ég, s a fátyolnyi köd az arcán,
a le-lecsapó borzongó szelek,
melyek mögött már tél sejlik s vad orkán:
mind hanyatlás, s mindenen ott a tűnt
élet szelíd mosolya, búcsúfénye -
az, amit embernél úgy nevezünk,
hogy: a fájdalom fenséges szemérme.

/Szabó Lőrinc fordítása/

#1131   2008. 09. 19. péntek 09:25
Szervusztok, szép napot mindenkinek.
Tudom van külön verses topic, de ez a vers most ide kívánkozik:

Fjodor Tyutcsev:

A szép őszi estében

A szép őszi estében valami
titokzatos és megható varázs van.
A fák rikító, szilaj színei,
a harsányrőt lomb a halk hervadásban,
a komorodó, fáradt föld felett
a kék ég, s a fátyolnyi köd az arcán,
a le-lecsapó borzongó szelek,
melyek mögött már tél sejlik s vad orkán:
mind hanyatlás, s mindenen ott a tűnt
élet szelíd mosolya, búcsúfénye -
az, amit embernél úgy nevezünk,
hogy: a fájdalom fenséges szemérme.

/Szabó Lőrinc fordítása/

#1130   2008. 09. 19. péntek 09:19
Andie Andie VIP Admin

Szép napot Mindenkinek
#1129   2008. 09. 19. péntek 08:00
X Törölt felhasználó (213201)
Szép jó reggelt Mindenkinek...
itt nálunk a hátsó ajtón már besüt a Nap smile

#1128   2008. 09. 19. péntek 07:26
tablet tablet
Szép napsütéses napot mára mindenkinek !
Na én háborgás helyett inkább koncentrálok a cicámmal együtt. Ilyenkor össze is jön a szép idő, a jó partner, a finom ennivaló, ééss ami a legfontosabb, egy kiadós szex.

#1127   2008. 09. 19. péntek 06:58
Molly_anyó Molly_anyó
Jó reggelt szép napot wave

#1126   2008. 09. 19. péntek 06:40
Sender Sender
Szép jó reggelt kívánok mindekinek! wink

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!