Minden kívánságod így teljesüljön! Tessék, itt a somlói! Jó étvágyat!
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:29

Ezt nagyon jól tetted Molly
nagyon megéheztem egy kicsi sütikére, ennyi talán elég lesz! De hm.. fagyi+somlói az ám az igazi döfi, most azt kívánom de nagyon, nagyon nagyon..........
csak úgy passzióból
hm...

csak úgy passzióból

Rendes vagy Molly, és köszönjük!
Mindenkinek nagyon kellemes, és szép estét kívánok!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:15
Mindenkinek nagyon kellemes, és szép estét kívánok!

Gondoltam hozok egy kis finomságot habár már vacsoraidő van de jó lesz holnap is

Ezt nagyon jól tetted Molly
nagyon megéheztem egy kicsi sütikére, ennyi talán elég lesz! De hm.. fagyi+somlói az ám az igazi döfi, most azt kívánom de nagyon, nagyon nagyon..........
csak úgy passzióból
hm...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:15

csak úgy passzióból

Gondoltam hozok egy kis finomságot habár már vacsoraidő van de jó lesz holnap is

Kedvező ajánlat, ha sok pénzem lenne talán valóra is válna. Mindenesetre egyetértek veled, nem kell a trópusra menni egy kis trópusért. Mire vágyódom? nem írom le, mert ez egy szexmentes övezet. Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 20. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 17:41

Tudod mit öregSam, mégse menj a Mátrába. Nem kivánságműsor ez! Megyünk és csinálunk trópust, tőlem akár Alaszkában is. Más férfi örülne egy ilyen ajánlatnak, te meg itt a hegyek után vágyódsz?? Na itt vannak trópusi virágok, van viz, van hajó, amin elhajókázhatunk akár világ végére is, és lelógathatjuk lábunkat. És ha jól megnézed a képet vannak hósipkás hegyek is. Ha éppen mászni akarsz, és jó levegőre vágysz, hát nosza !!
Na jó kapsz trópusi hegyet. Hósipkás trópust, ilyennel nem akárki dicsekedhet.

Azok a versek engem is érdekelnének hm...
Ha már költő nem lehettem, de még jó hogy vannak nagy elmék akik kifejezik mindig a hangulatomat!
Nyugodt szép estét
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 20. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 15:39
Ha már költő nem lehettem, de még jó hogy vannak nagy elmék akik kifejezik mindig a hangulatomat!
Nyugodt szép estét

Szia öregszem,A vers topicba "vers cd"lehet e belinkelni.
Amik bevannak másolva természetesen nagyon jó,de vannak vers cd amik kiváló szinművészek előadásában lehet meghalgatni,és szerintem emelné a szinvonalat
Amik bevannak másolva természetesen nagyon jó,de vannak vers cd amik kiváló szinművészek előadásában lehet meghalgatni,és szerintem emelné a szinvonalat

Tudod mit öregSam, mégse menj a Mátrába. Nem kivánságműsor ez! Megyünk és csinálunk trópust, tőlem akár Alaszkában is. Más férfi örülne egy ilyen ajánlatnak, te meg itt a hegyek után vágyódsz?? Na itt vannak trópusi virágok, van viz, van hajó, amin elhajókázhatunk akár világ végére is, és lelógathatjuk lábunkat. És ha jól megnézed a képet vannak hósipkás hegyek is. Ha éppen mászni akarsz, és jó levegőre vágysz, hát nosza !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 09:18

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Biztosan jó lehet a trópusokon üdülni, de én szívesebben mennék a hegyek közé, mindig is szerettem a hegyeket. Most egy kis hegyilevegő jót is tenne nekem, ráadásul ott csend és nyugalom van.

Szia Bandúr!
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 20. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 15:39
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.

Szép napot, és hétvégét mindenkinek! Trópusok helyett inkább a hegyekbe vágysz??
Na jóó, akkor menj a Mátrába, ott jó a levegő, nyugalom is van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 09:18
Na jóó, akkor menj a Mátrába, ott jó a levegő, nyugalom is van?

VIP
Admin

Biztosan jó lehet a trópusokon üdülni, de én szívesebben mennék a hegyek közé, mindig is szerettem a hegyeket. Most egy kis hegyilevegő jót is tenne nekem, ráadásul ott csend és nyugalom van.

Jó reggelt Jó szombatot
Tessék már itt itt a capuccinó a reggeli után
Legyen szép napotok

Tessék már itt itt a capuccinó a reggeli után
Legyen szép napotok

Gondolom mindenki serénykedik otthon, ezért ma én hoztam reggelit, hozzá egy kis sajtot (hátha betéved sajtocska is) és egy kávét a reggeli után.
Kellemes napot mindenkinek, és jó hétvégét!

Kellemes napot mindenkinek, és jó hétvégét!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 19. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 15:46

Nagyon szép ez a vers Sammy, csak kicsit borongós. Ugy döntöttem, nem tetszik nekem a te hangulatod, ezért elviszlek valami vidám, napsütőtte helyre, hát gyere csak velem )))

Nagyon szép ez a vers Sammy, csak kicsit borongós. Ugy döntöttem, nem tetszik nekem a te hangulatod, ezért elviszlek valami vidám, napsütőtte helyre, hát gyere csak velem )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 09:25

VIP
Admin

Szervusztok, szép napot mindenkinek.
Tudom van külön verses topic, de ez a vers most ide kívánkozik:
Fjodor Tyutcsev:
A szép őszi estében
A szép őszi estében valami
titokzatos és megható varázs van.
A fák rikító, szilaj színei,
a harsányrőt lomb a halk hervadásban,
a komorodó, fáradt föld felett
a kék ég, s a fátyolnyi köd az arcán,
a le-lecsapó borzongó szelek,
melyek mögött már tél sejlik s vad orkán:
mind hanyatlás, s mindenen ott a tűnt
élet szelíd mosolya, búcsúfénye -
az, amit embernél úgy nevezünk,
hogy: a fájdalom fenséges szemérme.
/Szabó Lőrinc fordítása/
Fjodor Tyutcsev:
A szép őszi estében
/Szabó Lőrinc fordítása/

Szervusztok, szép napot mindenkinek.
Fjodor Tyutcsev:
A szép őszi estében
/Szabó Lőrinc fordítása/
Fjodor Tyutcsev:
A szép őszi estében
/Szabó Lőrinc fordítása/

Szép napot Mindenkinek
Szép jó reggelt Mindenkinek...
itt nálunk a hátsó ajtón már besüt a Nap
itt nálunk a hátsó ajtón már besüt a Nap

Szép napsütéses napot mára mindenkinek !
Na én háborgás helyett inkább koncentrálok a cicámmal együtt. Ilyenkor össze is jön a szép idő, a jó partner, a finom ennivaló, ééss ami a legfontosabb, egy kiadós szex.
Na én háborgás helyett inkább koncentrálok a cicámmal együtt. Ilyenkor össze is jön a szép idő, a jó partner, a finom ennivaló, ééss ami a legfontosabb, egy kiadós szex.

Jó reggelt szép napot

Szép jó reggelt kívánok mindekinek!