és még tomnak is énekeltem ma már a nappaliban
de az igazi szerelem te vagy...hát nem érzed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 17:34

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

"csak a joel nehogy benézzen ide, mert neki is szerelmet vallottam ma komáromban"
jó ez a szám köszönöm, de meg kell mondjam nagy céda vagy elcsavarod itt a férfiak fejét, ráadásul elmégy miattuk vidékre...apropó mit kerestél Komáromban? randid volt Joellel? szép mondhatom..
na letettem rólad adminok gyöngye, kikapós vagy...
jó ez a szám köszönöm, de meg kell mondjam nagy céda vagy elcsavarod itt a férfiak fejét, ráadásul elmégy miattuk vidékre...apropó mit kerestél Komáromban? randid volt Joellel? szép mondhatom..

"csak a joel nehogy benézzen ide, mert neki is szerelmet vallottam ma komáromban"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 17:28

ezt szinte pont rólad énekeltem fel... *szivecskés szmájli*
csak a joel nehogy benézzen ide, mert neki is szerelmet vallottam ma komáromban

ezt szinte pont rólad énekeltem fel... *szivecskés szmájli*
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 17:17
elnézést most esett le a húszfilléres,
hát nem hordok tangát....de az jóember nagyon értetlen, kitöröltem erre újra beírt...front van megint..szép délutánt és estét neked Szilva!

VIP
Admin

hát nem hordok tangát....de az jóember nagyon értetlen, kitöröltem erre újra beírt...front van megint..szép délutánt és estét neked Szilva!

Szoknya alá nézés.(CSAK KÉPEK!) | Nyitotta: upskirt (2005.06.21 15:25)
libero #1013| ma 12:31
milyen a tangad?
Válasz öregSam[VIP][ADMIN] üzenetére (2008.09.01)
milyen a tangad?
Válasz öregSam[VIP][ADMIN] üzenetére (2008.09.01)
Szoknya alá nézés.(CSAK KÉPEK!) | Nyitotta: upskirt (2005.06.21 15:25)
milyen a tangad?
Válasz öregSam[VIP][ADMIN] üzenetére (2008.09.01) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 17:08
milyen a tangad?
Válasz öregSam[VIP][ADMIN] üzenetére (2008.09.01) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

miről is beszélsz?

miről is beszélsz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

tényleg Sammy, milyen a tangád?

Ok! láttam a versek topicot jó a linkelés, és a vers is szép. további jó hétvégét neked!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:49

Kedves öregszem barátom közben rájöttem mi a bibi
A vers cd-re konkrétan ezt gondoltam amit ide beraktam
És köszi a segitséget

És köszi a segitséget

Kedves öregszem barátom közben rájöttem mi a bibi
És köszi a segitséget
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:35

És köszi a segitséget

VIP
Admin

Kedves Bandur barátom!
Nem a rendszerrel van baj, henem a linkeléssel. Az általad beadott direktlink ezt mutatja. Még mindig nem értem hol van ott CD? A vers az ok, Bessenyei előadásában.
Tehát a műveleti sorrend:
1. URL beszúrása.
2. kitörlöd a felugró ablakból a "http" tagot.
3. beilleszted a vers URL linkjét
4. a következő ablakba beírod pl. Ady vers Bessenyei előadásában
kb így:
Ady vers Bessenyei előadásában
ha betartod akkor jó lesz a linkelés, és mehet a verses topicba.
Jó délutánt neked!
Nem a rendszerrel van baj, henem a linkeléssel. Az általad beadott direktlink ezt mutatja. Még mindig nem értem hol van ott CD? A vers az ok, Bessenyei előadásában.
1. URL beszúrása.
kb így:
Jó délutánt neked!

Kedves Bandur barátom!
1. URL beszúrása.
kb így:
Jó délutánt neked!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:12
1. URL beszúrása.
kb így:
Jó délutánt neked!

Úgylátom a rendszerel van valami gond direktbe bemásolom
http://regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf1&flashpics=kepekbf1
(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom)

(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom)
Úgylátom a rendszerel van valami gond direktbe bemásolom
http://regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf1&flashpics=kepekbf1
(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:10

(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem most jó lesz
[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf3&flashpics=kepekbf3]VERS CD[/URL ]
(továbbra is rossz a link! :tom)

(továbbra is rossz a link! :tom)
Remélem most jó lesz
[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf3&flashpics=kepekbf3]VERS CD[/URL ]
(továbbra is rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:01

(továbbra is rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szia Bandur! sajnos a link nem működik, ráadásul nem is tudtam kijavítani, mert nem látom mi a gond.
próbáld meg mégegyszer hadd lássuk miről is van szó.

Szia Bandur! sajnos a link nem működik, ráadásul nem is tudtam kijavítani, mert nem látom mi a gond.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 12:42

Példaként ide linkelnék be egy ilyen verset bessenyi ferenc elő adásában[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf2&flashpics=kepekbf2]ILLYÉS GYULA :MENEDÉK[ /URL]
(rossz a link! :tom)

(rossz a link! :tom)
Példaként ide linkelnék be egy ilyen verset bessenyi ferenc elő adásában[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf2&flashpics=kepekbf2]ILLYÉS GYULA :MENEDÉK[ /URL]
(rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 16:03

(rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szia Bandúr!
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.

Mindjárt dél, lehet indulni kezet mosni! Meg van terítve! Jó étvágyat!
Ne szomorkodj kedves Sam!
Csak könnyezik a szeptember, kiadja a fájdalmát.
Biztosan tartogat még szépséget is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 08:58
Csak könnyezik a szeptember, kiadja a fájdalmát.
Biztosan tartogat még szépséget is!

VIP
Admin

Szervusztok! vígasztalanul esik az eső, nem emlékszem ilyen csúnya szeptemberre, ráadásul hideg is van. ettől függetlenül szép vasárnapot, és kellemes időtöltést mindenkinek!

Szervusztok! vígasztalanul esik az eső, nem emlékszem ilyen csúnya szeptemberre, ráadásul hideg is van. ettől függetlenül szép vasárnapot, és kellemes időtöltést mindenkinek!

Csak egy kis laza reggeli
Majd ebédre valami kiadósabb!

Vica nagyon kedves vagy
))) Már fel is faltam az egészet, köszönöm! Sajnos én nem tudok küldeni neked semmit sem, mert én képet ide illeszteni nem tudok:-(
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 20. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 19:28

Minden kívánságod így teljesüljön! Tessék, itt a somlói! Jó étvágyat!