Gondoltam hozok egy kis finomságot habár már vacsoraidő van de jó lesz holnap is

Kedvező ajánlat, ha sok pénzem lenne talán valóra is válna. Mindenesetre egyetértek veled, nem kell a trópusra menni egy kis trópusért. Mire vágyódom? nem írom le, mert ez egy szexmentes övezet. Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 20. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 17:41

Tudod mit öregSam, mégse menj a Mátrába. Nem kivánságműsor ez! Megyünk és csinálunk trópust, tőlem akár Alaszkában is. Más férfi örülne egy ilyen ajánlatnak, te meg itt a hegyek után vágyódsz?? Na itt vannak trópusi virágok, van viz, van hajó, amin elhajókázhatunk akár világ végére is, és lelógathatjuk lábunkat. És ha jól megnézed a képet vannak hósipkás hegyek is. Ha éppen mászni akarsz, és jó levegőre vágysz, hát nosza !!
Na jó kapsz trópusi hegyet. Hósipkás trópust, ilyennel nem akárki dicsekedhet.
Na jó kapsz trópusi hegyet. Hósipkás trópust, ilyennel nem akárki dicsekedhet.

Ezt nagyon jól tetted Molly
nagyon megéheztem egy kicsi sütikére, ennyi talán elég lesz! De hm.. fagyi+somlói az ám az igazi döfi, most azt kívánom de nagyon, nagyon nagyon..........
csak úgy passzióból
hm...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:15

csak úgy passzióból

Gondoltam hozok egy kis finomságot habár már vacsoraidő van de jó lesz holnap is

Rendes vagy Molly, és köszönjük!
Mindenkinek nagyon kellemes, és szép estét kívánok!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:15
Mindenkinek nagyon kellemes, és szép estét kívánok!

Minden kívánságod így teljesüljön! Tessék, itt a somlói! Jó étvágyat!
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:29

Ezt nagyon jól tetted Molly
nagyon megéheztem egy kicsi sütikére, ennyi talán elég lesz! De hm.. fagyi+somlói az ám az igazi döfi, most azt kívánom de nagyon, nagyon nagyon..........
csak úgy passzióból
hm...

csak úgy passzióból

Vica nagyon kedves vagy
))) Már fel is faltam az egészet, köszönöm! Sajnos én nem tudok küldeni neked semmit sem, mert én képet ide illeszteni nem tudok:-(
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 20. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 19:28

Minden kívánságod így teljesüljön! Tessék, itt a somlói! Jó étvágyat!

Csak egy kis laza reggeli
Majd ebédre valami kiadósabb!

Szervusztok! vígasztalanul esik az eső, nem emlékszem ilyen csúnya szeptemberre, ráadásul hideg is van. ettől függetlenül szép vasárnapot, és kellemes időtöltést mindenkinek!

Ne szomorkodj kedves Sam!
Csak könnyezik a szeptember, kiadja a fájdalmát.
Biztosan tartogat még szépséget is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 08:58
Csak könnyezik a szeptember, kiadja a fájdalmát.
Biztosan tartogat még szépséget is!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szervusztok! vígasztalanul esik az eső, nem emlékszem ilyen csúnya szeptemberre, ráadásul hideg is van. ettől függetlenül szép vasárnapot, és kellemes időtöltést mindenkinek!

Mindjárt dél, lehet indulni kezet mosni! Meg van terítve! Jó étvágyat!
Példaként ide linkelnék be egy ilyen verset bessenyi ferenc elő adásában[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf2&flashpics=kepekbf2]ILLYÉS GYULA :MENEDÉK[ /URL]
(rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 16:03

(rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szia Bandúr!
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.
Hol találhatók azok a cd-k? De tudod, a versek és a képek is csak egyesével jók, ha már dömping van belőle az már nagyüzem. (nem tartanám szerencsésnek) Légyszíves nekem megírni mire gondolsz, mert nem értem a felvetésed.

Szia Bandur! sajnos a link nem működik, ráadásul nem is tudtam kijavítani, mert nem látom mi a gond.
próbáld meg mégegyszer hadd lássuk miről is van szó.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 12:42

Példaként ide linkelnék be egy ilyen verset bessenyi ferenc elő adásában[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf2&flashpics=kepekbf2]ILLYÉS GYULA :MENEDÉK[ /URL]
(rossz a link! :tom)

(rossz a link! :tom)
Remélem most jó lesz
[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf3&flashpics=kepekbf3]VERS CD[/URL ]
(továbbra is rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:01

(továbbra is rossz a link! :tom) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szia Bandur! sajnos a link nem működik, ráadásul nem is tudtam kijavítani, mert nem látom mi a gond.

Úgylátom a rendszerel van valami gond direktbe bemásolom
http://regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf1&flashpics=kepekbf1
(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:10

(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem most jó lesz
[URL=regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf3&flashpics=kepekbf3]VERS CD[/URL ]
(továbbra is rossz a link! :tom)

(továbbra is rossz a link! :tom)
Kedves Bandur barátom!
Nem a rendszerrel van baj, henem a linkeléssel. Az általad beadott direktlink ezt mutatja. Még mindig nem értem hol van ott CD? A vers az ok, Bessenyei előadásában.
Tehát a műveleti sorrend:
1. URL beszúrása.
2. kitörlöd a felugró ablakból a "http" tagot.
3. beilleszted a vers URL linkjét
4. a következő ablakba beírod pl. Ady vers Bessenyei előadásában
kb így:
Ady vers Bessenyei előadásában
ha betartod akkor jó lesz a linkelés, és mehet a verses topicba.
Jó délutánt neked!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:12
Nem a rendszerrel van baj, henem a linkeléssel. Az általad beadott direktlink ezt mutatja. Még mindig nem értem hol van ott CD? A vers az ok, Bessenyei előadásában.
1. URL beszúrása.
kb így:
Jó délutánt neked!

Úgylátom a rendszerel van valami gond direktbe bemásolom
http://regi.terasz.hu/main.php3?id=muveszet&page=flash&flashtext=textbf1&flashpics=kepekbf1
(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom)

(ez a link már jó, csak be kell illeszteni URL-be és a második ablakba megadni a címet! :tom)
Kedves öregszem barátom közben rájöttem mi a bibi
A vers cd-re konkrétan ezt gondoltam amit ide beraktam
És köszi a segitséget
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:35

És köszi a segitséget

VIP
Admin

Kedves Bandur barátom!
1. URL beszúrása.
kb így:
Jó délutánt neked!
1. URL beszúrása.
kb így:
Jó délutánt neked!

Ok! láttam a versek topicot jó a linkelés, és a vers is szép. további jó hétvégét neked!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 13:49

Kedves öregszem barátom közben rájöttem mi a bibi
És köszi a segitséget

És köszi a segitséget

tényleg Sammy, milyen a tangád?