A tudósok szívesen magyarázzák a fenék ütlegelésének jelenségét azzal, hogy amikor elfenekelnek minket, az endorfinok fokozottan szabadulnak fel a szervezetünkben. Furcsán hangzik, ugye? Feltételezések szerint ilyenkor a mennyiségük a kiindulási értékhez képest akár 200-szorosra is emelkedhet. Az pedig közismert, hogy az endorfinok olyan hormonok, melyek nemcsak az elégedettség érzésével töltenek el minket, hanem az immunrendszerünket is serkentik, ezenkívül pedig csökkentik a stresszt és lassítják az öregedést.
Logikus következtetésre juthatunk: a fenekelés nemcsak egészséges, de sok frusztrált ember nyilvánvaló választása is, akik egy nehéz nap után előszeretettel látogatják a szado-mazo klubokban dolgozó dominákat. Nos, ez nem a mi asztalunk és ezt senkinek nem tanácsoljuk. Amit viszont igenis tanácsolunk, az a finom jelzés, paskolás, ami a partnerünknek örömet okoz, és az egymáshoz tartozás érzetét is erősíti.
Logikus következtetésre juthatunk: a fenekelés nemcsak egészséges, de sok frusztrált ember nyilvánvaló választása is, akik egy nehéz nap után előszeretettel látogatják a szado-mazo klubokban dolgozó dominákat. Nos, ez nem a mi asztalunk és ezt senkinek nem tanácsoljuk. Amit viszont igenis tanácsolunk, az a finom jelzés, paskolás, ami a partnerünknek örömet okoz, és az egymáshoz tartozás érzetét is erősíti.
én is vállalom, csak ne üss nagyokat....azt sem bánom ha felettem vagy, majd időközönként cserélünk..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)

azért vigyázz! rangban még fölötted vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 08:44

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

hehehe ez jó, rád fogok hivatkozni ha nyüszít...egyetértek a meztelen fenékkel is, és a fegyelmezéssel...
szeretném ha így rimánkodna és esedezne a bocsánatért tudja meg, hogy adminnal nem kötekedünk..

szeretném ha így rimánkodna és esedezne a bocsánatért tudja meg, hogy adminnal nem kötekedünk..

hehehe ez jó, rád fogok hivatkozni ha nyüszít...egyetértek a meztelen fenékkel is, és a fegyelmezéssel...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 08:35

de csinálhatott volna...nem akarok beleszólni a munkádba, de javaslok egy meztelen fenékre történő alapos csapkodást, hogy jól megjegyezze: adminnal nem packázunk!

de csinálhatott volna...nem akarok beleszólni a munkádba, de javaslok egy meztelen fenékre történő alapos csapkodást, hogy jól megjegyezze: adminnal nem packázunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 08:32

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Nem csinált akkora bajt, de a fenekelés az marad..
Kellemes napot neked is, és jó munkát. Örülök, hogy néha-néha benézel a szobába, mindig szíves látlak...
Kellemes napot neked is, és jó munkát. Örülök, hogy néha-néha benézel a szobába, mindig szíves látlak...

Nem csinált akkora bajt, de a fenekelés az marad..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 19:43

erre jártam, nem javítok
majd legfeljebb sam elfenekel téged a figyelmetlenséged miatt

Szép reggelt mindenkinek, kellemes napot és hetet!

Jó reggelt! Látom Mamó hozott Nektek már regelit,így én csak egy kis kávét hozok! nagyon szép napot és hetet kívánok!

Jóóóóó reggelt Vidám hetet

erre jártam, nem javítok
majd legfeljebb sam elfenekel téged a figyelmetlenséged miatt
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 19:10

Na lányos zavaromban, hogy nincs itt senki, meg ott sincs senki, meg sehol nincs senki, itt a nagy egyedüllétben már ismétlek, meg ujraküldők, javitani meg nem tudok. Látom lesz ma nekem kapc!
Ha netán valaki errejár, megkérem javitson !!
Na lányos zavaromban, hogy nincs itt senki, meg ott sincs senki, meg sehol nincs senki, itt a nagy egyedüllétben már ismétlek, meg ujraküldők, javitani meg nem tudok. Látom lesz ma nekem kapc!
Na látom itt is mindenki kirándulni ment. Ez egy ilyen hétvége? Neked meg Sammy minek a punci, vagy annyi amiket felraksz, az nem ölég tee?
Inkább gyönyörködj valami szép tájban, és képzeld oda magad.
Inkább gyönyörködj valami szép tájban, és képzeld oda magad.

Na látom itt is mindenki kirándulni ment. Ez egy ilyen hétvége? Neked meg Sammy minek a punci, vagy annyi amiket felraksz, az nem ölég tee?
Inkább gyönyörködj valami szép tájban.
Inkább gyönyörködj valami szép tájban.

Az este nem tudtam aludni, megnéztem "tüncikét" és egész éjjel hánykolódtam. Remélem nem ezt akartad, ha igen akkor sikerült. Nem vagyok most abban a formában, hogy visszadjam neked, de ígérem nem fogom elfeledni és valamit kiforralok, hogy visszadjam a "tüncikét".
Valami szép puncis képet tettél volna ide, azért nem haragudtam volna meg.
Igaz mindig elfeledem, hogy ez egy szexmentes övezet, de akkor is inkább egy puncis kép mint tüncike.
Kellemes hétvégét neked adminok gyöngye készülj rá, hogy Sam nemes bosszút forral ellened...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 26. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 14:08
Valami szép puncis képet tettél volna ide, azért nem haragudtam volna meg.
Igaz mindig elfeledem, hogy ez egy szexmentes övezet, de akkor is inkább egy puncis kép mint tüncike.
Kellemes hétvégét neked adminok gyöngye készülj rá, hogy Sam nemes bosszút forral ellened...

hehe...nincs itt a háziúr, akkor okozzunk rendetlenséget
hozattam egy kis kaját:

hozattam egy kis kaját:

Szia Molly!
Nagyon aranyos vagy, és köszönöm neked nem feledkeztél el rólam. Örülük, hogy újra itt lehetek köztetek, és jólesik, ha csak egy embernek is de hiányoztam.
Legyen szép a napod, és jó hétvégét neked kedves Molly!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 07:45
Nagyon aranyos vagy, és köszönöm neked nem feledkeztél el rólam. Örülük, hogy újra itt lehetek köztetek, és jólesik, ha csak egy embernek is de hiányoztam.
Legyen szép a napod, és jó hétvégét neked kedves Molly!

Jóóóóóóóó reggelt
Ugy megörültem hogy megjött Sam levágtam az összes libát
Jó étvágyat
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Szép reggelt!
Igen itt vagyok újra, várom az idő jobbrafordulását talán lesz még szép idő.
Kellemes hétvégét neked!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 27. szombat 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen itt vagyok újra, várom az idő jobbrafordulását talán lesz még szép idő.
Kellemes hétvégét neked!

Jóóóóóóóó reggelt
Jó étvágyat
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Szevasz Sammy , csak nem megjöttél?
És merre jártál, tán erre?
És merre jártál, tán erre?

Dejó hogy megjöttél, hamég sokáig lettél volna távól ezt kaptad volna büntetésbe