Szép napot mindenkinek ezen a borongós őszi napon!
Mollyi köszönöm a reggelit, igazán kedves vagy, nem feledkezel el öreg barátodról.

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 03. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mollyi köszönöm a reggelit, igazán kedves vagy, nem feledkezel el öreg barátodról.

Jóóó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Szép estét Mindenkinek
Erre jártam, benéztem ide is...

Erre jártam, benéztem ide is...
Ok Gyuri! örülök neki, hogy szépen cseperedik a kisjány...kellemes estét neked, és mindenkinek szép jó éjszakát!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 19:21

Szia "öreg" barátom...köszönöm..minden rendben..a kicsi jánynak már kijött egy foga...
...pörög-forog...még a kúszás technikája nem az igazi mert hátrafelé megy neki ....elöre nem..
Az anyukája is jól wan...
...imádniwalóak...
Háááát a munkáról mindig asszem,hogy csappan...és utána csak jön...csak jön...mikor asszem,hogy lesz egy laza napom akkor tuti jól beszo...rábasz...ízéééé lehet itt káromkodni...
..nyah zówal majd nowembertől tán már lazább lesz...
Remélem weled minden rendben és jól wagyol...

Háááát a munkáról mindig asszem,hogy csappan...és utána csak jön...csak jön...mikor asszem,hogy lesz egy laza napom akkor tuti jól beszo...rábasz...ízéééé lehet itt káromkodni...

jó éjt mindenkinek!

Szia "öreg" barátom...köszönöm..minden rendben..a kicsi jánynak már kijött egy foga...
...pörög-forog...még a kúszás technikája nem az igazi mert hátrafelé megy neki ....elöre nem..
...imádniwalóak...
..nyah zówal majd nowembertől tán már lazább lesz...

Helló gyuri, ritkán jársz erre! szép napot neked, tudom sokat dolgozol. remélem a kis trónörökös szépen fejlődik, jó egészséget kívánok neki és az anyukának!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 01. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 01. szerda 20:15

Hát Nyanyi...ebből inkább nem kérek...pedig bíz isten szeretem a sajtot...nyah úgy látszik nm mindet...
Wacsi nix?
Nyah menek...jól lakom a főzős műsoron...híjjuk így...
Üdwölet Sam bátyám...

Wacsi nix?

Üdwölet Sam bátyám...

Manóka! Ez jó lesz? Addig, amíg nem jön az igazi?
Molly és Sender! Születésnapotokon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

SZÜLINAPOTOKON! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 08:00

SZÜLINAPOTOKON! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek
Sender köszi a köszöntést
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Jó reggelt mindenkinek
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Jó reggelt mindenkinek
Köszönöm a jókivánságot a reggeli a gennyzsákba van
a te köszöntésed a Szivküldibe
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a jókivánságot a reggeli a gennyzsákba van
a te köszöntésed a Szivküldibe

Hát Nyanyi...ebből inkább nem kérek...pedig bíz isten szeretem a sajtot...nyah úgy látszik nm mindet...
Wacsi nix?
Üdwölet Sam bátyám...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 01. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Wacsi nix?

Üdwölet Sam bátyám...

Szia kedves Molly!
Köszönöm, és szép napot kívánok neked és minden chates lánynak. Remélem tetszett a lányoknak a tegnapi üdvözlet, és a zene.

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 01. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, és szép napot kívánok neked és minden chates lánynak. Remélem tetszett a lányoknak a tegnapi üdvözlet, és a zene.

Jóó reggelt

Szép napot neked is kedves Andie, és mindenkinek aki ide betéved!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 09. 30. kedd 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt,szép napot