Jó reggelt,szép napot mindenkinek!
Jó reggelt Szép napot

Jó reggelit!
Nehogymár féljünk a téltől, legfeljebb bebujunk az ágyikóba, és laptopról forumozunk
Mi nem ismerünk lehetetlent

Mi nem ismerünk lehetetlent

Nem kéne az ördögöt a falra festeni, nagyon nem szeretem a telet. Gyerekkoromban is csak az első hógolyózásig tetszett, utána már nem.
Bár a télnek is vannak jó oldalai, bennt a meleg lakásban lóbálja az ember a lábát és nézi a kandallóban a tüzet, egy jó söröcske kiséretében.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 06. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 06. hétfő 11:36
Bár a télnek is vannak jó oldalai, bennt a meleg lakásban lóbálja az ember a lábát és nézi a kandallóban a tüzet, egy jó söröcske kiséretében.

Ja, hát nem indokoltam?? Csak mert véletlen volt, hiszen már olyan feledékeny vagyok az utóbbi időben, meg valahogy becsuszott ez a kép.
De ha nem volt értelme, akkor minek ezen gondolkodni, inkább gondoljunk már a jóó hideg télre, mikor lefagy a lábunk, és szinte megdermedünk, de csupán csak a hidegtől!
De ha nem volt értelme, akkor minek ezen gondolkodni, inkább gondoljunk már a jóó hideg télre, mikor lefagy a lábunk, és szinte megdermedünk, de csupán csak a hidegtől!

Ja, hát nem indokoltam?? Csak mert véletlen volt, hiszen már olyan feledékeny vagyok az utóbbi időben, meg valahogy becsuszott ez a kép.

Szép napot és hetet mindenkinek! Remélem ma már kicsit szebb idő lesz, és lehet kicsit sétálni a napsütésben.

tablet nem tudom milyen hirtelen felindulásból tetted be ezt a képet valóban nem idevaló. mégha megindokoltad volna miért is tetted ide talán érteném, de így nem sok értelme van.

tablet nem tudom milyen hirtelen felindulásból tetted be ezt a képet valóban nem idevaló. mégha megindokoltad volna miért is tetted ide talán érteném, de így nem sok értelme van.

Jó reggelt, Vidám hetet

Jajj bocsánat, elfelejtettem, hogy ez egy szexmentes szoba !!

Szia doki üdvözöllek! már lentebb leírtam Jenónek, gondolom tudod miről van szó...talán majd jövőre ott, ahol idén is találkoztunk..ti egy kicsit könnyebb helyzetben vagytok, hidd el szívesen ott lettem volna..
Kellemes estét neked doki!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 18:03
Kellemes estét neked doki!

Én is hiányoltalak Sam bátyám!
Pedig most nem is én főztem...

Én is hiányoltalak Sam bátyám!
Pedig most nem is én főztem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 11:40

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szia Jenó! én is sajnálom, talán majd jövőre újra találkozunk....messze lakom de ezt tudod, nem lehetek ott minden buliban....remélem jól éreztétek magatokat, szép vasárnapot neked is!

Most akkor hová lett az a sok húsos tál, amit küldtem, pedig mennyit dolgoztam rajta!
Valaki szedje elő nekem, mert még mérges leszek !
Igy még a desszertet sem tudom elküldeni.
(előcsalogattam: öregSam)
Valaki szedje elő nekem, mert még mérges leszek !
Igy még a desszertet sem tudom elküldeni.
(előcsalogattam: öregSam)
Naaa éhen ne haljon már ez a szoba, küldök egy kis húsit húsival nektek.
Jó étvágyat a szobának!
Jó étvágyat a szobának!

Jájj te vica! ebben semmi hús nincs...
de azért értékelem a jóságodat, és köszönöm, hogy gondoltál rám.....igen édesen szép az élet, csak nem cukrozva...
vasárnapi ebédre egy ilyen "nyamvadt" csirkével elbánok (mint ami a képen van) de ez legalább hús.
kellemes vasárnap dálutánt neked is vica!

és akkor ebéd után még egy kis gyümölcs, amit nagyon szeretek...

(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 12:30

de azért értékelem a jóságodat, és köszönöm, hogy gondoltál rám.....igen édesen szép az élet, csak nem cukrozva...

vasárnapi ebédre egy ilyen "nyamvadt" csirkével elbánok (mint ami a képen van) de ez legalább hús.
kellemes vasárnap dálutánt neked is vica!

és akkor ebéd után még egy kis gyümölcs, amit nagyon szeretek...

Jó étvágyat!
Az ebéd szilvásgombóc, ahogy én szeretem: szilvalakvárral leöntve, cukorral! Édesen szép az élet!
Az ebéd szilvásgombóc, ahogy én szeretem: szilvalakvárral leöntve, cukorral! Édesen szép az élet!

Jó étvágyat!

Szia Jenó! én is sajnálom, talán majd jövőre újra találkozunk....messze lakom de ezt tudod, nem lehetek ott minden buliban....remélem jól éreztétek magatokat, szép vasárnapot neked is!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 11:34

Viszont kivánom Neked is !
Azt hittem tegnap találkozunk. Sajnálom, hogy nem igy történt....

Viszont kivánom Neked is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 10:54

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kellemes, szép őszi vasárnapot mindenkinek!
Kedves Molly köszönöm, legyen szép a napod!

Kellemes, szép őszi vasárnapot mindenkinek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 09:25

Jó reggelt
Olyan szépek ezek a gyümölcsök jó rájuk nézni
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Jó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Kellemes szombat délutánt mindenkinek!