ÖregSam Te meg ne Sirva egyél ha már elérzékenyültél, mert még rámegy a gyomrodra.
A szálkákat meg köpködd ki, lehet marad a halban egy kevés.
Jó Étvágyat !
A szálkákat meg köpködd ki, lehet marad a halban egy kevés.
Jó Étvágyat !
Szép Napot ! Kivánom, hogy jó ebédhez szóljon a nóta!
Jó Étvágyat szobalakók !
Jó Étvágyat szobalakók !

köszönöm....... teljesen elérzékenyültem, végighallgattam most már csak a hajam kell befesteni feketére..
nem mondtam még, hogy szép az élet?
nem is megyek tibetbe, igaz komáromot is kerülni fogom...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 10:32

nem mondtam még, hogy szép az élet?
nem is megyek tibetbe, igaz komáromot is kerülni fogom...

hát hogyan is mondhatnék nemet neked..
(azért komáromba ne menj mostanában)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 10:06
igen valahol el kell kezdeni a puhatolózást........hát azt nem is tudtam, hogy hajadon vagy de ez a kellemes hír bearanyozza a mai napom.....akkor megfogadom, hogy ezentúl csak érted fog égni a szívem, és térdenállva jövök hozzád drága adminok gyöngye...
fogadd tőlem szeretettel ezt a dalt, hátha megpuhul a szíved:
Térdenállva jövök hozzád drága Prune
(azért komáromba ne menj mostanában)

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

most akartam beírni, hogy micsoda egy spermahajder vagy...burkolt lánykérésedet a családi állapot felmérésével kezded
te szégyentelen! itt vagyok én neked hajadonként, de másfelé kacsingatsz...tudod mit:

te szégyentelen! itt vagyok én neked hajadonként, de másfelé kacsingatsz...tudod mit:

most akartam beírni, hogy micsoda egy spermahajder vagy...burkolt lánykérésedet a családi állapot felmérésével kezded
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 09:55

VIP
Admin

délelőtt aludni? igaz volt rá eset, hogy velem is megtörtént ha éjszakai műszakban voltam...
az ősz már nagyon is itt van, lassan már a tél is... Tirolban már leesett az első hó, nem szeretem a telet, ide ráér később is jönni. Szóval nem akarsz férjhezmenni mégegyszer? pedig titokban reménykedtem hátha meghozom a kedvedet...
na akkor jó pihit neked, erotikus álmokat, és nyugodt ébredést, majd cirógatlak és viszem neked a kávét ha felébredtél...

az ősz már nagyon is itt van, lassan már a tél is... Tirolban már leesett az első hó, nem szeretem a telet, ide ráér később is jönni. Szóval nem akarsz férjhezmenni mégegyszer? pedig titokban reménykedtem hátha meghozom a kedvedet...

na akkor jó pihit neked, erotikus álmokat, és nyugodt ébredést, majd cirógatlak és viszem neked a kávét ha felébredtél...

délelőtt aludni? igaz volt rá eset, hogy velem is megtörtént ha éjszakai műszakban voltam...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 08:58

Törölt felhasználó (213201)

Szia kedves öregSam, örülök, hogy örülsz nekem
Sok dolgom volt, keveset jártam erre, de talán ha beköszönt az igazi ősz, többet találkozunk
És most megyek is, alszom egyet, dél körül még megnézem, mit művelsz itt
Férjhez menni?! Ajjaj, ez viccnek is rossz - már próbáltam egyszer, nem jött be a projekt.

Sok dolgom volt, keveset jártam erre, de talán ha beköszönt az igazi ősz, többet találkozunk

Férjhez menni?! Ajjaj, ez viccnek is rossz - már próbáltam egyszer, nem jött be a projekt.

Szia kedves öregSam, örülök, hogy örülsz nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 08:43

VIP
Admin

jééééééééé nem lehet igaz, szervusz kedves Sulamit, minek köszönhetem a látogatást? már arra gondoltam férjhez mentél és többet be sem nézel hozzám....halkan mondom, hogy a többiek ne hallják, hiányoztál és örülök ha itt vagy....

jééééééééé nem lehet igaz, szervusz kedves Sulamit, minek köszönhetem a látogatást? már arra gondoltam férjhez mentél és többet be sem nézel hozzám....halkan mondom, hogy a többiek ne hallják, hiányoztál és örülök ha itt vagy....

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 08:31

Törölt felhasználó (213201)

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Szép reggelt mindenkinek, akkor ma én adom a reggelit.
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Szép reggelt, és szép napot mindenkinek.
Köszönöm kedves Molly, Sender és Andika, jólesik, hogy reggelenként beköszöntök ide. Sender, az ilyen kép bőven belefér a kategóriába, ezzel nincs gond.
Ha igaz ma végre szép őszi napunk lesz, ugyancsak ránkfér az elmúlt napok hetek után, legalábbis ezt jósolják.
Legyen szép a napotok, és jó csetelést"

Köszönöm kedves Molly, Sender és Andika, jólesik, hogy reggelenként beköszöntök ide. Sender, az ilyen kép bőven belefér a kategóriába, ezzel nincs gond.
Ha igaz ma végre szép őszi napunk lesz, ugyancsak ránkfér az elmúlt napok hetek után, legalábbis ezt jósolják.
Legyen szép a napotok, és jó csetelést"

Jó reggelt,szép napot Mindenkinek!

Jó reggelt!Hogy ne csak a kávé íze maradjon meg! (Sam ez nem szexkép, hanem kedvcsináló, ok?)

Ez egészen nem így van tudhatod, hogy a napok nem egyformák, és nincs kedve az emberfiának minden nap bolondozni. Ráadásul volt sok dolgom az elmúlt napokban, de azért az egyik szemem mindig itt volt és van. Majd megjönnek a téli esték és mindenki jobban rá fog érni fórumozni, kicsit felpezsdül az élet a gg-n is.
Szép éjszakát mindenkinek és erotikus álmokat, de csak olyanról álmodjatok ami megvalósítható, igaz álmodni mindenről szabad........
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 07. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 20:38
Szép éjszakát mindenkinek és erotikus álmokat, de csak olyanról álmodjatok ami megvalósítható, igaz álmodni mindenről szabad........

Szép jó estét! A másik szobába a uj megyeri hidat tettem, ide meg az Erzsébet teret, hiszen olyan szép, annyi gyönyörű emléket ébreszt az emberben.
És én legalább megmondom, hogy ez az Erzsébet tér, nem ugy, mind Tom, aki berak egy szobrot, alul teli gazzal, aztán találd ki, merre van.
Egy hete keresem, most már feladtam, pedig nem könnyen adok én fel semmit.
Legyén szép estétek szobalakók. Merre vannak a tigrisek, és a sajtok?? Én hozzak??
ÖregSam te meg ujabban csak beköszönsz, és nem látni egész nap?? Mond meg itt a szemünkbe, hogy már unod az arcunkat, nem fog zavarni, akkor is irkálgatni fogunk )))))
Amugy remélem jól vagy ??))
És én legalább megmondom, hogy ez az Erzsébet tér, nem ugy, mind Tom, aki berak egy szobrot, alul teli gazzal, aztán találd ki, merre van.
Legyén szép estétek szobalakók. Merre vannak a tigrisek, és a sajtok?? Én hozzak??
ÖregSam te meg ujabban csak beköszönsz, és nem látni egész nap?? Mond meg itt a szemünkbe, hogy már unod az arcunkat, nem fog zavarni, akkor is irkálgatni fogunk )))))

Szép jó estét! A másik szobába a uj megyeri hidat tettem, ide meg az Erzsébet teret, hiszen olyan szép, annyi gyönyörű emléket ébreszt az emberben.

Szép napot mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, és köszönöm kedves vica30, Molly, Andika, és Sender!

Megkésve bár, de szintén jóreggelt!