A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1325   2008. 10. 11. szombat 16:58
zelli zelli
Így könnyű! Módosítva tartalmakat! eplus2
Ja, a hatalom megrészegít. De kiket?
Engem soha!
#1324   2008. 10. 11. szombat 09:40
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Prune, Molly, vica30, tablet!
Szép napot mindenkinek, és kellemes hétvégét!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

nyes wink
#1323   2008. 10. 11. szombat 09:36
pruncikám drága, ne másnak a keze alá dolgozz, hanem velem foglalkozz, és engem símogasson az a két bársonyos kezecskéd....hát milyen szerelem az ha másnak adsz te perverz nőcemély....téged megfertőztek az "izgat ha megdugják...." topicban...ne sokat járj oda mert nem jó hatással van rád...nekem csak te kellesz és nem kell harmadik...szép napot neked és jó hétvégét!

wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 11. szombat 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 11. szombat 08:08
ne haragudj molly...látod, hogy én alád dolgozom, most is simán elintéztem neked egy fenekelést hülye, mondvacsinált okokra hivatkozva...erre nézd meg! ahelyett, hogy a térdére ültetne téged, engem piszkál, hogy ne bántsam a jó usereket idiota

(de ne aggódj! valamit kitalálok majd, és lesz részed végre igazi, őrjítően szexi fenekelésben )
#1322   2008. 10. 11. szombat 08:08
MmePrune MmePrune VIP Admin
ne haragudj molly...látod, hogy én alád dolgozom, most is simán elintéztem neked egy fenekelést hülye, mondvacsinált okokra hivatkozva...erre nézd meg! ahelyett, hogy a térdére ültetne téged, engem piszkál, hogy ne bántsam a jó usereket idiota

(de ne aggódj! valamit kitalálok majd, és lesz részed végre igazi, őrjítően szexi fenekelésben )
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 11. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 07:31
Jó reggelt mindenkinek wave
Jaj kicsilány, hogy te mindent észreveszel
Ez ugy történt, hogy Sami ette a vacsit, de kezdödött a kviz és felállt játszani. nyes
Az hogy a játék után még mi állt fel no azt nem tudom nyes
Szép hétvégét mindenkinek smile
#1321   2008. 10. 11. szombat 07:38
Molly_anyó Molly_anyó
Ma reggel ir kávét kaptok
#1320   2008. 10. 11. szombat 07:31
Molly_anyó Molly_anyó
Jó reggelt mindenkinek wave
Jaj kicsilány, hogy te mindent észreveszel
Ez ugy történt, hogy Sami ette a vacsit, de kezdödött a kviz és felállt játszani. nyes
Az hogy a játék után még mi állt fel no azt nem tudom nyes
Szép hétvégét mindenkinek smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 21:36
neked a nők totál elvették az eszedet...nem látod, hogy molly egy valaki által otthagyott vacsit rakott eléd??? én ezért minimum elfenekelném hehe
#1319   2008. 10. 11. szombat 07:29
vica30 vica30
Jó reggelt mindenkinek!
Sam, Prune, Tablet!
Nem vitázni, mert betömöm a szátokat....egy kis reggelivel!

#1318   2008. 10. 11. szombat 00:28
nana, nem csak a sodrófa törött el......szeretem a nagy fantáziával bíró nőket, és akik nagy ambicióval rendelkeznek az első kanyarig....tudod? ez úgy működik, hogy a kanyart be kell venni (most a többit nem részletezném) nem az anyósülésen kell dumálni, mert azt már kurvára únom.....

wink
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 10. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 22:05
Persze, hogy nem veszi észre ! Hisz eltört a sodrófa, és pont a másik végét vitte magával. Amugy meg a serkentőt igyekszik felhasználni, ha már csak fél sodrófája van.
#1317   2008. 10. 11. szombat 00:19
igen, te voltál az aki miatt nem ismertem fel a vacsorát.......... de azt el kell mondanom, ha valaki meri bántani Mollyt aki ugyebár soha senkit nem sértett meg, és jóindulatú, ő fenéken lesz billentve, gondolom nem ez volt a szándékod drága pruncikám, életem egyetlen virágszálam....
tudod a jó usereket nem bántjuk, neked amúgy is csak egy dolgod van
szeresssssed öregSamet....

szép jó éjszakát!

wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
neked a nők totál elvették az eszedet...nem látod, hogy molly egy valaki által otthagyott vacsit rakott eléd??? én ezért minimum elfenekelném hehe
#1316   2008. 10. 10. péntek 22:05
tablet tablet
Persze, hogy nem veszi észre ! Hisz eltört a sodrófa, és pont a másik végét vitte magával. Amugy meg a serkentőt igyekszik felhasználni, ha már csak fél sodrófája van.
MmePrune VIP Admin
#1315   2008. 10. 10. péntek 21:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 21:19
Kedves Molly! Finom volt a vacsi, nem tudom milyen serkentőt tettél bele, de jóóóóóóóóó volt.
köszönöm, és itt köszönöm meg a csetes lányoknak a kvíz játékot, élvezetes volt újra résztvenni benne.
kösz Andie, lencsíbaby, Molly és mindenkinek!
szép éjszakát nektek!

wink
#1314   2008. 10. 10. péntek 21:19
Kedves Molly! Finom volt a vacsi, nem tudom milyen serkentőt tettél bele, de jóóóóóóóóó volt.
köszönöm, és itt köszönöm meg a csetes lányoknak a kvíz játékot, élvezetes volt újra résztvenni benne.
kösz Andie, lencsíbaby, Molly és mindenkinek!
szép éjszakát nektek!

wink
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 10. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 18:02
Sam Drága egy fini vacsora neked, a kvizjáték elött wink
Jó étvágyat
#1313   2008. 10. 10. péntek 18:02
Molly_anyó Molly_anyó
Sam Drága egy fini vacsora neked, a kvizjáték elött wink
Jó étvágyat
#1312   2008. 10. 10. péntek 09:10
Jóreggelt mindenkinek, látom ma se kv, se reggeli biztosan sztrájk van..egy kevés reggeli és egy kv, ezt most én hoztam, legyen szép a napotok!

wink
#1311   2008. 10. 10. péntek 09:06
ne is......na abból a bámulásból már kinőttem..
kellemes napot neked prune kisasszony!

wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 09. csütörtök 20:25
samet két 25 évesre? dehogy cserélem...hogy dugás közben a tükörben bámulják önelégülten a saját testüket? lószart! marad sam..

meg joel...meg tom..meg a többiek hehe
#1310   2008. 10. 09. csütörtök 20:38
tablet tablet
Jó hogy jöttél már! NIncs semmi baj, de legközelebb megtalállak, ne aggódj, mindenkinek eljön az ideje )))
Amugy örülök, hogy megjöttél végre, nekem már hiányoztál, az összes hülyeségeddel együtt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 13:01
ÖregSam és barátja beszélget az öregedésről.
- Figyelj, a legrosszabb a feleségeinknek. Ők ráadásul sosem hajlandók
beismerni, hogy öregszenek, és mindenféle módon megpróbálják
eltitkolni a bajaikat.

- De még mennyire. Teljesen igazad van.

- Kitaláltam egy jó trükköt, amivel játékosan ráébreszthetjük őket a
fogyatékosságaikra. Ha tudni akarod, hogy a nejed kezd-e megsüketülni,
állj 10 méterre tőle és kérdezz valamit. Ha azt látod, hogy nem
válaszol, kérdezd 5 méterrel közelebbről. Majd 2 méterről, végül 1
méterről. Ha ekkor sem válaszol, kénytelen lesz beismerni, hogy nagyot
hall.
ÖregSam jónak találja barátja ötletét, és amikor hazaér, 10 méterre a
feleségétől emelt hangon így szól hozzá:

- Drágám, mi van vacsorára?

Nincs válasz. Közelebb megy 5 méterrel és újból megkérdezi:

- Drágám, mi van vacsorára?

Nem kap választ, ezért 2 méterről megismétli a kérdést:

- Édesem, mit eszünk vacsorára?
Semmi reakció. Odalép hozzá és 1 méterről kérdezi:

- Életem, mit eszünk vacsorára?

Mire az asszony dühösen:

- Vén marha, már háromszor mondtam, hogy csirkét sült krumplival!!!

bocsi tablettás, de ezt nem lehetett kihagyni!!!
#1309   2008. 10. 09. csütörtök 20:36
tablet tablet
Na kérem mi történt itt ma?? Osztozkodás van?? Nem csokoládé ez az ember, hogy itt letörök belőle, egy 25 éves darabot, meg ott is letörök belőle egy 25 darabot, ... vagy mégis? Nekem is marad egy 25 éves darab??
Á jól meggondoltam, nem kell nekem egy 25 éves sem, nem cserélem, ne fenjétek a fogatokat lányok !! Aki tudja próbálja meg elvinni, annak meghajolok)))
A sodrófa meg nálam van, akár kivilágitva, akár nem világitva naaaaa. Csak most éppen sütők vele, nem érek rá másra !
Szóval ne veszekedjetek itt nekem, mert nincs min. Egy- csak egy asszony van a világon........
És marad is.

#1308   2008. 10. 09. csütörtök 20:25
samet két 25 évesre? dehogy cserélem...hogy dugás közben a tükörben bámulják önelégülten a saját testüket? lószart! marad sam..

meg joel...meg tom..meg a többiek hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 10. 09. csütörtök 14:46
Bizti nem csak a hallásával van a baj... a szemüveget is erősebbre kellene cserélni... Neked meg Sam-et két 25 évesre nyes
#1307   2008. 10. 09. csütörtök 15:35
surrrrrrrrrrrda, te tényleg hüle vagy vissza kéne téged gyömöszölni, hogy újra szülessél, és talán több eszed lenne....tudod mit? úgyis régen mondtam neked, és most kivételesen vastag betűkkel írom, hátha jobban megjegyzed:

surda baxon meg téged egy talicska majom!

nyes violent
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 15:13
én Vele kapcsolatban a mai naptól aszem kerülök bármilyen megnyilvánulást!

elég nagy a fórum...

elférünk egymás mellett!!!
#1306   2008. 10. 09. csütörtök 15:35
X Törölt felhasználó (213201)
Huh, akkor megnyugodtam, hogy kivételesen jogos, hogy nem értem... smile
De ne veszekedjetek, inkább nem kérdezek semmit shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 10. 09. csütörtök 15:27
nem csodálom, hogy nem érted de nem is kell értened...volt egy kis privát levelezésünk és ő itt reagálja le a dolgot, amit ugyebár nem kellett volna...

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!