Így könnyű! Módosítva tartalmakat!
Ja, a hatalom megrészegít. De kiket?
Engem soha!

Ja, a hatalom megrészegít. De kiket?
Engem soha!
Prune, Molly, vica30, tablet!
Szép napot mindenkinek, és kellemes hétvégét!

Szép napot mindenkinek, és kellemes hétvégét!

pruncikám drága, ne másnak a keze alá dolgozz, hanem velem foglalkozz, és engem símogasson az a két bársonyos kezecskéd....hát milyen szerelem az ha másnak adsz te perverz nőcemély....téged megfertőztek az "izgat ha megdugják...." topicban...ne sokat járj oda mert nem jó hatással van rád...nekem csak te kellesz és nem kell harmadik...szép napot neked és jó hétvégét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 11. szombat 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 08:08

ne haragudj molly...látod, hogy én alád dolgozom, most is simán elintéztem neked egy fenekelést hülye, mondvacsinált okokra hivatkozva...erre nézd meg! ahelyett, hogy a térdére ültetne téged, engem piszkál, hogy ne bántsam a jó usereket
(de ne aggódj! valamit kitalálok majd, és lesz részed végre igazi, őrjítően szexi fenekelésben )

(de ne aggódj! valamit kitalálok majd, és lesz részed végre igazi, őrjítően szexi fenekelésben )
ne haragudj molly...látod, hogy én alád dolgozom, most is simán elintéztem neked egy fenekelést hülye, mondvacsinált okokra hivatkozva...erre nézd meg! ahelyett, hogy a térdére ültetne téged, engem piszkál, hogy ne bántsam a jó usereket
(de ne aggódj! valamit kitalálok majd, és lesz részed végre igazi, őrjítően szexi fenekelésben ) (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 11. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 07:31

(de ne aggódj! valamit kitalálok majd, és lesz részed végre igazi, őrjítően szexi fenekelésben ) (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 11. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek
Jaj kicsilány, hogy te mindent észreveszel
Ez ugy történt, hogy Sami ette a vacsit, de kezdödött a kviz és felállt játszani.
Az hogy a játék után még mi állt fel no azt nem tudom
Szép hétvégét mindenkinek

Ez ugy történt, hogy Sami ette a vacsit, de kezdödött a kviz és felállt játszani.

Ma reggel ir kávét kaptok

Jó reggelt mindenkinek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 21:36

neked a nők totál elvették az eszedet...nem látod, hogy molly egy valaki által otthagyott vacsit rakott eléd??? én ezért minimum elfenekelném

Jó reggelt mindenkinek!
Sam, Prune, Tablet!
Nem vitázni, mert betömöm a szátokat....egy kis reggelivel!
Sam, Prune, Tablet!
Nem vitázni, mert betömöm a szátokat....egy kis reggelivel!
nana, nem csak a sodrófa törött el......szeretem a nagy fantáziával bíró nőket, és akik nagy ambicióval rendelkeznek az első kanyarig....tudod? ez úgy működik, hogy a kanyart be kell venni (most a többit nem részletezném) nem az anyósülésen kell dumálni, mert azt már kurvára únom.....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 10. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 22:05

Persze, hogy nem veszi észre ! Hisz eltört a sodrófa, és pont a másik végét vitte magával. Amugy meg a serkentőt igyekszik felhasználni, ha már csak fél sodrófája van.
igen, te voltál az aki miatt nem ismertem fel a vacsorát.......... de azt el kell mondanom, ha valaki meri bántani Mollyt aki ugyebár soha senkit nem sértett meg, és jóindulatú, ő fenéken lesz billentve, gondolom nem ez volt a szándékod drága pruncikám, életem egyetlen virágszálam....
tudod a jó usereket nem bántjuk, neked amúgy is csak egy dolgod van
szeresssssed öregSamet....
szép jó éjszakát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod a jó usereket nem bántjuk, neked amúgy is csak egy dolgod van
szeresssssed öregSamet....
szép jó éjszakát!

neked a nők totál elvették az eszedet...nem látod, hogy molly egy valaki által otthagyott vacsit rakott eléd??? én ezért minimum elfenekelném

Persze, hogy nem veszi észre ! Hisz eltört a sodrófa, és pont a másik végét vitte magával. Amugy meg a serkentőt igyekszik felhasználni, ha már csak fél sodrófája van.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 21:19

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kedves Molly! Finom volt a vacsi, nem tudom milyen serkentőt tettél bele, de jóóóóóóóóó volt.
köszönöm, és itt köszönöm meg a csetes lányoknak a kvíz játékot, élvezetes volt újra résztvenni benne.
kösz Andie, lencsíbaby, Molly és mindenkinek!
szép éjszakát nektek!
köszönöm, és itt köszönöm meg a csetes lányoknak a kvíz játékot, élvezetes volt újra résztvenni benne.
szép éjszakát nektek!

Kedves Molly! Finom volt a vacsi, nem tudom milyen serkentőt tettél bele, de jóóóóóóóóó volt.
szép éjszakát nektek!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 10. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 18:02
szép éjszakát nektek!

Sam Drága egy fini vacsora neked, a kvizjáték elött
Jó étvágyat

Jó étvágyat

Sam Drága egy fini vacsora neked, a kvizjáték elött
Jó étvágyat

Jó étvágyat

Jóreggelt mindenkinek, látom ma se kv, se reggeli biztosan sztrájk van..egy kevés reggeli és egy kv, ezt most én hoztam, legyen szép a napotok!

ne is......na abból a bámulásból már kinőttem..
kellemes napot neked prune kisasszony!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 20:25
kellemes napot neked prune kisasszony!

samet két 25 évesre? dehogy cserélem...hogy dugás közben a tükörben bámulják önelégülten a saját testüket? lószart! marad sam..
meg joel...meg tom..meg a többiek

Jó hogy jöttél már! NIncs semmi baj, de legközelebb megtalállak, ne aggódj, mindenkinek eljön az ideje )))
Amugy örülök, hogy megjöttél végre, nekem már hiányoztál, az összes hülyeségeddel együtt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 13:01
Amugy örülök, hogy megjöttél végre, nekem már hiányoztál, az összes hülyeségeddel együtt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ÖregSam és barátja beszélget az öregedésről.
- Figyelj, a legrosszabb a feleségeinknek. Ők ráadásul sosem hajlandók
beismerni, hogy öregszenek, és mindenféle módon megpróbálják
eltitkolni a bajaikat.
- De még mennyire. Teljesen igazad van.
- Kitaláltam egy jó trükköt, amivel játékosan ráébreszthetjük őket a
fogyatékosságaikra. Ha tudni akarod, hogy a nejed kezd-e megsüketülni,
állj 10 méterre tőle és kérdezz valamit. Ha azt látod, hogy nem
válaszol, kérdezd 5 méterrel közelebbről. Majd 2 méterről, végül 1
méterről. Ha ekkor sem válaszol, kénytelen lesz beismerni, hogy nagyot
hall.
ÖregSam jónak találja barátja ötletét, és amikor hazaér, 10 méterre a
feleségétől emelt hangon így szól hozzá:
- Drágám, mi van vacsorára?
Nincs válasz. Közelebb megy 5 méterrel és újból megkérdezi:
Nem kap választ, ezért 2 méterről megismétli a kérdést:
- Édesem, mit eszünk vacsorára?
Semmi reakció. Odalép hozzá és 1 méterről kérdezi:
- Életem, mit eszünk vacsorára?
Mire az asszony dühösen:
- Vén marha, már háromszor mondtam, hogy csirkét sült krumplival!!!
bocsi tablettás, de ezt nem lehetett kihagyni!!!
- Figyelj, a legrosszabb a feleségeinknek. Ők ráadásul sosem hajlandók
beismerni, hogy öregszenek, és mindenféle módon megpróbálják
eltitkolni a bajaikat.
- De még mennyire. Teljesen igazad van.
- Kitaláltam egy jó trükköt, amivel játékosan ráébreszthetjük őket a
fogyatékosságaikra. Ha tudni akarod, hogy a nejed kezd-e megsüketülni,
állj 10 méterre tőle és kérdezz valamit. Ha azt látod, hogy nem
válaszol, kérdezd 5 méterrel közelebbről. Majd 2 méterről, végül 1
méterről. Ha ekkor sem válaszol, kénytelen lesz beismerni, hogy nagyot
hall.
ÖregSam jónak találja barátja ötletét, és amikor hazaér, 10 méterre a
feleségétől emelt hangon így szól hozzá:
Nincs válasz. Közelebb megy 5 méterrel és újból megkérdezi:
Nem kap választ, ezért 2 méterről megismétli a kérdést:
- Édesem, mit eszünk vacsorára?
Semmi reakció. Odalép hozzá és 1 méterről kérdezi:
- Életem, mit eszünk vacsorára?
Mire az asszony dühösen:
- Vén marha, már háromszor mondtam, hogy csirkét sült krumplival!!!
bocsi tablettás, de ezt nem lehetett kihagyni!!!
Na kérem mi történt itt ma?? Osztozkodás van?? Nem csokoládé ez az ember, hogy itt letörök belőle, egy 25 éves darabot, meg ott is letörök belőle egy 25 darabot, ... vagy mégis? Nekem is marad egy 25 éves darab??
Á jól meggondoltam, nem kell nekem egy 25 éves sem, nem cserélem, ne fenjétek a fogatokat lányok !! Aki tudja próbálja meg elvinni, annak meghajolok)))
A sodrófa meg nálam van, akár kivilágitva, akár nem világitva naaaaa. Csak most éppen sütők vele, nem érek rá másra !
Szóval ne veszekedjetek itt nekem, mert nincs min. Egy- csak egy asszony van a világon........
És marad is.
Á jól meggondoltam, nem kell nekem egy 25 éves sem, nem cserélem, ne fenjétek a fogatokat lányok !! Aki tudja próbálja meg elvinni, annak meghajolok)))
A sodrófa meg nálam van, akár kivilágitva, akár nem világitva naaaaa. Csak most éppen sütők vele, nem érek rá másra !
Szóval ne veszekedjetek itt nekem, mert nincs min. Egy- csak egy asszony van a világon........
És marad is.

samet két 25 évesre? dehogy cserélem...hogy dugás közben a tükörben bámulják önelégülten a saját testüket? lószart! marad sam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 14:46

Törölt felhasználó (213201)

Bizti nem csak a hallásával van a baj... a szemüveget is erősebbre kellene cserélni... Neked meg Sam-et két 25 évesre

surrrrrrrrrrrda, te tényleg hüle vagy vissza kéne téged gyömöszölni, hogy újra szülessél, és talán több eszed lenne....tudod mit? úgyis régen mondtam neked, és most kivételesen vastag betűkkel írom, hátha jobban megjegyzed:
surda baxon meg téged egy talicska majom!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 15:13
surda baxon meg téged egy talicska majom!

én Vele kapcsolatban a mai naptól aszem kerülök bármilyen megnyilvánulást!
elég nagy a fórum...
elférünk egymás mellett!!!
elég nagy a fórum...
elférünk egymás mellett!!!
Huh, akkor megnyugodtam, hogy kivételesen jogos, hogy nem értem...
De ne veszekedjetek, inkább nem kérdezek semmit
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 15:27

De ne veszekedjetek, inkább nem kérdezek semmit

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

nem csodálom, hogy nem érted de nem is kell értened...volt egy kis privát levelezésünk és ő itt reagálja le a dolgot, amit ugyebár nem kellett volna...