köszönöm a kedves fogadtatást,mert bevallom kicsit szégyelem magam,hogy így elhanyagoltalak!
a kávémban nincs semmi rossz nyugodtan kortyolhatsz belőle! haragudni meg pláne nincs okom!nagyon szép napot kívánok Neked kedves Sam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 10:03
a kávémban nincs semmi rossz nyugodtan kortyolhatsz belőle! haragudni meg pláne nincs okom!nagyon szép napot kívánok Neked kedves Sam!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Nahát, nahát sajtocska is előkerült....ezt megünnepeljük egy kis sajtocskával...de mi ez tornádó vagy ciklon? csak nem valami mérget kotyvasztottál nekünk? tán haragszol valamiért? (vagy ilyen méregerős kávét tudsz főzni?)
legyen szép napod neked is sajtocska!

Szép napot mindenkinek
Látom kaja van bőven csak jelzem hogy megvagyok

Látom kaja van bőven csak jelzem hogy megvagyok
Nahát, nahát sajtocska is előkerült....ezt megünnepeljük egy kis sajtocskával...de mi ez tornádó vagy ciklon? csak nem valami mérget kotyvasztottál nekünk? tán haragszol valamiért? (vagy ilyen méregerős kávét tudsz főzni?)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 09:42

Törölt felhasználó (119034)

szép jó reggelt mindenkinek,kellemes hetet kívánok!

szép jó reggelt mindenkinek,kellemes hetet kívánok!

Jövök - megyek, vadászgatok...

Szép napot neked is kedves Sulamit! Szabadságon vagy gondolom, kellemes phenést neked, éa köszönöm, hogy benéztél hozzám.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 08:59

Törölt felhasználó (213201)

Szép jó reggelt Mindenkinek
Szép jó reggelt Mindenkinek
Szép reggelt, és kellemes napot, jó hetet mindenkinek!

Hoztam nektek fini sütit, ha leültök a géphez jól fog esni

Semmi nem biztos ! Ilyen szép napon öröm a szópárbaj a szabadba. Esetleg lehetne sakkozni valamelyik parkba. De én ugy döntőttem, kimegyek a Széchenyi Fürdőbe, ott legalább van mit nézni.
Értem ezalatt a fürdőző gyerekeket persze, no azért néhány felfújt agyura is érdemes ránézni, ha másért nem, hát csupán csak azért, hogy jobb kedve legyen az embernek. Itt meggyőződhetsz arról, hogy tulajdonképpen nem is a női nem olyan hiú!
Van vizitorna, végig is csinálom tisztelettel, ahogy illik, csak néha a röhögéstől bebukok a viz alá, és félő megfulladok.
Egy - egy sarokba magát huszonévesnek tartó erőss 6o-as fejenáll, kb. lo percig, aztán jön a ninóó.
A szauna a legjobb, mire alaposan kiúszom magam, és kiröhögöm magam, ott mindig elalszom picit.
Ajánlom mindenkinek ezt a remek programot egy ilyen szép vasárnapon. JObb, mind a konyha.
Értem ezalatt a fürdőző gyerekeket persze, no azért néhány felfújt agyura is érdemes ránézni, ha másért nem, hát csupán csak azért, hogy jobb kedve legyen az embernek. Itt meggyőződhetsz arról, hogy tulajdonképpen nem is a női nem olyan hiú!
Van vizitorna, végig is csinálom tisztelettel, ahogy illik, csak néha a röhögéstől bebukok a viz alá, és félő megfulladok.
Egy - egy sarokba magát huszonévesnek tartó erőss 6o-as fejenáll, kb. lo percig, aztán jön a ninóó.
A szauna a legjobb, mire alaposan kiúszom magam, és kiröhögöm magam, ott mindig elalszom picit.
Ajánlom mindenkinek ezt a remek programot egy ilyen szép vasárnapon. JObb, mind a konyha.
Szép vasárnapot mindenkinek, ezen a szép őszi napon! Remélem békésebb lesz mint a tegnapi...

Jóó reggelt
Na szép dolog mondhatom késön palacsintázni,
Ti aztán tudtok élni Legyen derűs szép napotok

Na szép dolog mondhatom késön palacsintázni,
Ti aztán tudtok élni Legyen derűs szép napotok

Vagy esetleg ilyet?

Na lám csak, itt is mindenki a Megasztárt lesi a Tv-ben, lemerem fogadni.
Ilyenkor jönnek elő a kötekedők.
Se kaja, se jókivánság, se semmi?
Na jó, akkor küldök egy kis palacsintát itt a népnek, mikor van egy kis szünet, szemezgessetek.
Ilyenkor jönnek elő a kötekedők.
Se kaja, se jókivánság, se semmi?
Na jó, akkor küldök egy kis palacsintát itt a népnek, mikor van egy kis szünet, szemezgessetek.

zelli!
személyes megtámadtatás miatt (rossz helyen tetted), valamint az egyik fórumozótársad felesleges piszkálása miatt 24 óra figyelmeztető tiltásban részesítelek!
(van dühöngő v. adminok fogadója, csak ott kekeckedünk, vagy mondunk negatív véleményt az adminokról!)
személyes megtámadtatás miatt (rossz helyen tetted), valamint az egyik fórumozótársad felesleges piszkálása miatt 24 óra figyelmeztető tiltásban részesítelek!
(van dühöngő v. adminok fogadója, csak ott kekeckedünk, vagy mondunk negatív véleményt az adminokról!)

Látom nem értetted meg, ezért minden további hsz.-edet törölni fogom...

Nem fogom kitörölni...de megsúgom neked, ha azért jöttél ebbe a szobába, hogy belémköss nem fog sikerülni..
a tisztánlátás kedvéért emlékeztetnélek, hogy egyszer már itthagytam a fórumot miattad, ez mégegyszer nem fog előfordulni..miattad biztosan nem...kérlek, és utoljár a kérlek ne velem foglalkozz, elég nagy a fórum találsz magadnak másik topicokat...remélem megérted a kérésemet és be is tartod...ha igen akkor megköszönöm, ha nem érted meg akkor sajnálom.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 10. 11. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a tisztánlátás kedvéért emlékeztetnélek, hogy egyszer már itthagytam a fórumot miattad, ez mégegyszer nem fog előfordulni..miattad biztosan nem...kérlek, és utoljár a kérlek ne velem foglalkozz, elég nagy a fórum találsz magadnak másik topicokat...remélem megérted a kérésemet és be is tartod...ha igen akkor megköszönöm, ha nem érted meg akkor sajnálom.

Fedi, fedi, de kitörlöd, ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 17:06

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Ne írj olyat ami nem fedi a valóságot. A saját írásomból vettem ki bizonyos részletet, ami félreérthető volt. Ehhez pedig jogom van. Jogom van sértő bejegyzéseket, nem idevaló bejegyzéseket törölni. Ugyebár ez távol áll a "hatalom megrészegít"-től. De látom részletesen tájékozódsz az itt történtekről. Kellemes szombat délutánt neked Zelli.
(és a részemről a téma off)
Ne írj olyat ami nem fedi a valóságot. A saját írásomból vettem ki bizonyos részletet, ami félreérthető volt. Ehhez pedig jogom van. Jogom van sértő bejegyzéseket, nem idevaló bejegyzéseket törölni. Ugyebár ez távol áll a "hatalom megrészegít"-től. De látom részletesen tájékozódsz az itt történtekről. Kellemes szombat délutánt neked Zelli.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 10. 11. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 16:58
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 10. 11. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Így könnyű! Módosítva tartalmakat!
Ja, a hatalom megrészegít. De kiket?
Engem soha!

Ja, a hatalom megrészegít. De kiket?
Engem soha!