versenyen kívül kapsz tőlem egy kis pizzát...

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 10:08

Szép napot jó szombatot
így is ügyes voltál ezuton is gratula
Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet

így is ügyes voltál ezuton is gratula

Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet

No márcsak az hiányzik hogy megirod a pizzás cimét ahol ilyet lehet rendelni
Ne ird ki ide, más ne lássa nehogy már elkapkodják előlem oszt nekem ne jusson
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 10:55

Ne ird ki ide, más ne lássa nehogy már elkapkodják előlem oszt nekem ne jusson

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

versenyen kívül kapsz tőlem egy kis pizzát...

Ne mond hogy nem törödöm veled, én 1 nyalókát küldök ma neked

Drága Sam itt is esett...rettenetessen fujt a szél...mostanra már havazik is.Az meg eszünkbe sem jutott,hogy csak ugy elszaladtál volna...sosem teszed.Kicsit tartottam tőle én is,hogy az én netem is elmegy.Mégegyszer Gratula a játékhoz...nagyon ügyi voltál no és örülök/örülünk,hogy megint köztünk vagy.Szép napot Neked

Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 09:43

Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!
Andie, az este itt dörgött villámlott, többször elment a villany...amikor bementem a kvízre bejelentkeztem, pillanatra elment az áram és kiestem...mire újra felállt a rendszer, már ha jól emlékszem a második kérdéshez értem oda...kicsit bosszankodtam, mert nem tudhattátok ha bejelentkeztem miért léptem ki...igaz ritka novemberben a villámlás, menydörgés, de most előfordult és ez a magyarázata....mégegyszer köszönöm a játékot...
Andie, az este itt dörgött villámlott, többször elment a villany...amikor bementem a kvízre bejelentkeztem, pillanatra elment az áram és kiestem...mire újra felállt a rendszer, már ha jól emlékszem a második kérdéshez értem oda...kicsit bosszankodtam, mert nem tudhattátok ha bejelentkeztem miért léptem ki...igaz ritka novemberben a villámlás, menydörgés, de most előfordult és ez a magyarázata....mégegyszer köszönöm a játékot...

Molly és az íze is olyan? nem hiszem, mert az utánozhatatlan....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 22. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 11:38

Ne mond hogy nem törödöm veled, én 1 nyalókát küldök ma neked

itt is havazott délelőtt tartok tőle, hogy ma még fog is havazni....útálom a telet.....
Jóétvágyat mindenkinek, és szép szombat délutánt!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 22. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 11:52
Jóétvágyat mindenkinek, és szép szombat délutánt!

Drága Sam itt is esett...rettenetessen fujt a szél...mostanra már havazik is.Az meg eszünkbe sem jutott,hogy csak ugy elszaladtál volna...sosem teszed.Kicsit tartottam tőle én is,hogy az én netem is elmegy.Mégegyszer Gratula a játékhoz...nagyon ügyi voltál no és örülök/örülünk,hogy megint köztünk vagy.Szép napot Neked

Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek

Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek
utánozhatatlan és persze más...és más...és más..és más...és....

A télnek is meg van a maga szépsége. Csak nézd a szebbik oldalát.
Ülj az ablakba, és nézd, ahogy esik a hó, és megváltozik körülötted minden. Csak arra ügyelj, bent a lakásban meleg maradjon.
Ülj az ablakba, és nézd, ahogy esik a hó, és megváltozik körülötted minden. Csak arra ügyelj, bent a lakásban meleg maradjon.

Még képen sem szeretem nézni a havat...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 22. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 13:09

A télnek is meg van a maga szépsége. Csak nézd a szebbik oldalát.

Mi van már Sammyboy, csak nem máglyára akarsz tenni?? Még le sem tettem a boszorkány vizsgámat, legalább azt várd meg !!))

Jóreggelt, itt a hó, nemsokára a télapó..,vagy télanyóóó...vagy mi...

Jó reggelt, pihenős szép vasárnapot

máglyára??? áááááh...nem foglalkozik ilyen középkori módszerekkel...szerintem egyszerűen fel fog nyársalni
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 22. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 15:39

Mi van már Sammyboy, csak nem máglyára akarsz tenni?? Még le sem tettem a boszorkány vizsgámat, legalább azt várd meg !!))

Szép reggelt, és szép vasárnapot mindenkinek!

csak te ne adj tippeket, nagykorú vagyok már majd csak kitalálok valami büntetést annak aki rászolgált.
kellemes vasárnapot neked prune kisasszony!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 08:38
kellemes vasárnapot neked prune kisasszony!

máglyára??? áááááh...nem foglalkozik ilyen középkori módszerekkel...szerintem egyszerűen fel fog nyársalni

Remélem jó tüzes, és kemény rúdra fog felnyársalni, nem szeretem a langyos dolgokat !!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 08:38

na erre nem tudok mit szólni, csak halkan megkérdezem: ez nem egy szexmentes övezet?
én meg irulok-pirulok, aztán meg mindent rámfognak....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 14:54
én meg irulok-pirulok, aztán meg mindent rámfognak....

Remélem jó tüzes, és kemény rúdra fog felnyársalni, nem szeretem a langyos dolgokat !!

Jo a csend,nyugalom.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 15:35

VIP
Admin

Még képen sem szeretem nézni a havat...

na ebben maradéktalanul egyetértek veled!
szeretem a békességet, és a nyugalmat...
kellemes estét neked szoni!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretem a békességet, és a nyugalmat...
kellemes estét neked szoni!

szép napot mindenkinek...