Hű,de sokat tudsz! Hol vagyok én ettől...(bár nagyon igyekszem!)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 08. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 20:37
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 08. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mme Prune barátnéja a vörös...
Vagy tévedek, s a szín az nem a szőrzetre értendő?
Mme Prune barátnéja a vörös...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 23:53
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár már ott tartanánk...
(látom,olvastad azt a hsz-t,ahol megemlítettelek...és éppen ma!) ,mintha azt írtad volna Magadról (nem is olyan régen...) hogy "harmincas,vörös csaj" vagy. Én emlékeznék rosszul? Ennyire (még) nem vagyok szenilis! A mini csak szabad képzettársítás volt,de ha nem,hát nem...
(látom,olvastad azt a hsz-t,ahol megemlítettelek...és éppen ma!) ,mintha azt írtad volna Magadról (nem is olyan régen...) hogy "harmincas,vörös csaj" vagy. Én emlékeznék rosszul? Ennyire (még) nem vagyok szenilis! A mini csak szabad képzettársítás volt,de ha nem,hát nem...
mi az gazduram!
nem vagy képes a szobád felé sántikálni???
vagy egyedül ittad meg ezt a nagy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 07. kedd 14:24
mivel édes bor lehet nem a Te ízlésed!
de ami tuti: evvel ide tudod csábítani a tüneményes hölgyeket!
nem vagy képes a szobád felé sántikálni???
vagy egyedül ittad meg ezt a nagy
üv
és a kezed tapostad el, ezért nem tudsz írni alf
eg alf
b alf
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
hééé gazduram!
hoztam kendnek egy kis finomságot:
ba
.hu/wp-content/wines/J%C3%A9gbor.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1026334862" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />hoztam kendnek egy kis finomságot:
alf
rd alf
os alf
bormivel édes bor lehet nem a Te ízlésed!
de ami tuti: evvel ide tudod csábítani a tüneményes hölgyeket!

barna vagyok...szóval azt nem én írtam...figyelmetlenségedért sajnos büntetés jár...
!

zeus25
Antinia