szex-foci EB (0-11)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#121   2008. 06. 13. péntek 09:54
Flipperöcsi Flipperöcsi
Azért az jó jel, hogy a fogadóirodák közel 5,5X több lóvét fizetnek romén győzelem esetén!
#122   2008. 06. 13. péntek 10:04
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hozzáteszem nem örültem a németek vereségének!
Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!
Schweinsteiger az egyik nagy kedvencem, már a VB-n is zseniális volt.
Ez a piroslap tegnap meg........ezer ilyet lehetett volna már adni, ez mégsem zizu fejese volt.....haha!
Akárcsak az osztrákok 11ese: 18 játékos a 16oson belül........minimum 5-6 "borulás" minden egyes ilyen szituációban, minden meccsen!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 06. 12. csütörtök 21:20
Horvátország csúnyán megtréfálta Ballackékat!
Amilyen jól kezdtek a németek, olyan rosszul folytatták szereplésüket az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A sokak által a torna nagy esélyesének tartott válogatott a lengyelek elleni 2-0-s sikert követően Klagenfurtban 2-1-re kikapott a lelkes és taktikus horvát csapattól, s így a vb-bronzérmesnek a B csoport záró körében Ausztria ellen ponto(ka)t kell gyűjtenie, ha nyolc közé szeretne jutni.

Horvátország - Németország 2-1 (1-0) gól: Srna (24.), Olic (62.), illetve Podolski (79.) Klagenfurt, 30 ezer néző v.: Frank De Bleeckere (belga)
#123   2008. 06. 13. péntek 12:29
surdapapa surdapapa
gyerekek!
most egy darabig nem leszek!
a horvát győzelem feletti örömömbe elmentem kocsmázni és részegen lefejeltem a korcsmapultot! ezért össze vagyok varrva és egy darabig /8-10 nap/ kötözésre járok... tehát nem leszek net közelbe...

A németekről: kipukkkadt egy agyonra felfújt lufi! min lehet csodálkozni? az esélyesebb és jobb csapat győzött!

Schweinsteiger a VB-n télleg zseniális volt, de a tegnapit meg lehetett adni!

osztrákok?
kaptak egy gólt lesből
rúgtak egy ajándék 11est... de a tippmixem elvitte, h a lengyelek nem győztek!

de mi is a baj confused

egyik súlyos bírói tévedés az egyik csapatot a másik pedig a másikat súlytotta!

ennyi!

és hozzá teszem ebben is igazad van: "Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!" persze se a buta arcú Kahn se a bekébzelt Matthausz ...
de még így is a legundorítóbb csapat!

de mára megteszem a győzelmeteket! az tutti!!!
#124   2008. 06. 13. péntek 12:39
tough_victorious tough_victorious
jó a keret, csak Perrottát hiányolom, olyan érzésem van hogy ma Aquilani beköszön a román kapuba, egy jó távoli lövéssel :P
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 13. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 08:09
Na gyerekek! Ma ismét nagy nap virradt! Össze is kaptuk kis "falunk" olasz fanatikusait, és együtt nézzük a mai meccset (is)!
Olvasom a sportlapokban, hogy az olasz nép a Gianluca Zambrotta, Giorgio Chiellini, Christian Panucci, Fabio Grosso, Daniele De Rossi, Alberto Aquillani, Andrea Pirlo, Alessandro Del Piero, Antonio Cassano, Luca Toni kezdőt követeli!
Érdekes, hogy Gattuso-t kihagyták!?!? De a Materazzi, Barzagli balf@sz kettős leszavazása egyértelmű......nem méltóak a legendás Nesta-Cannavaro betonbiztos középső pároshoz..... szélen Maldiniről nem is beszélve. Egyszerüen érthetetlen volt a hollandok elleni kezdő 11!?
Remélem, ma ők lesznek a középpályán, nekem Camoranesi sem fog hiányozni.....:

#125   2008. 06. 13. péntek 13:08
surdapapa surdapapa
de Őt /Aquilani/ mért nem jáccatta a múltkor?

a szezon egyik legjobbja volt!!!
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 13. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 12:39
jó a keret, csak Perrottát hiányolom, olyan érzésem van hogy ma Aquilani beköszön a román kapuba, egy jó távoli lövéssel :P
#126   2008. 06. 13. péntek 14:01
surdapapa surdapapa
Gyerekek!
a csehek és a törökök 3-3 ponttal azonos gólkülönbséggel állnak!
ha az egymás elleni meccs is döntetlen akkor mi van???

hosszabbítás?
tizenegyes rúgás?
sorsolás???
#127   2008. 06. 13. péntek 14:10
X Törölt felhasználó (15752)
11eseket rúgnak!
#128   2008. 06. 13. péntek 14:20
surdapapa surdapapa
hosszabbítás után vagy anélkül???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15752)
2008. 06. 13. péntek 14:10
11eseket rúgnak!
#129   2008. 06. 13. péntek 14:32
sztem ezen ne filózunk mert úgy is a csehek nyernek
#130   2008. 06. 13. péntek 14:37
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hosszabítás nélkül. Van ez a szabály a kvótákkal, amiben a csehek jobbak, geci igazságtalan, de mivel ha a pontazonosság "élőben" alakul ki, tehát az az adott meccs "okozza" utoljára, akkor a 11es szabály beelőz, és nem a kvóta dönt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 14:20
hosszabbítás után vagy anélkül???
#131   2008. 06. 13. péntek 14:40
surdapapa surdapapa
az isten szóljon belőled!

hehe akkor én szólok hehe vigyor5 eplus2

ma délután Hajrá Ti!!!

de csak ha gólra jáccátok a meccset!

mert egyik haverom írta: az olaszokkal semmi bajom, csak nem gólra jáccák a meccset!

és én igazat adok Neki /ebből nagyon megérthetitek mi is az én bajom is az olasz csapattal/! de cáfoljatok meg ma!!! kívánom!

Öcsi!
köszönöm!!!
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 14:32
sztem ezen ne filózunk mert úgy is a csehek nyernek
#132   2008. 06. 13. péntek 14:45
Flipperöcsi Flipperöcsi
Na ezt nem mondod komolyan?! wow2
Hogy lehet így megfejelni egy pultot? Én is el szoktam ázni rendesen, de a pult az "szent"!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 13. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 12:29
gyerekek!
most egy darabig nem leszek!
a horvát győzelem feletti örömömbe elmentem kocsmázni és részegen lefejeltem a korcsmapultot! ezért össze vagyok varrva és egy darabig /8-10 nap/ kötözésre járok... tehát nem leszek net közelbe...

A németekről: kipukkkadt egy agyonra felfújt lufi! min lehet csodálkozni? az esélyesebb és jobb csapat győzött!

Schweinsteiger a VB-n télleg zseniális volt, de a tegnapit meg lehetett adni!

osztrákok?
kaptak egy gólt lesből
rúgtak egy ajándék 11est... de a tippmixem elvitte, h a lengyelek nem győztek!

de mi is a baj confused

egyik súlyos bírói tévedés az egyik csapatot a másik pedig a másikat súlytotta!

ennyi!

és hozzá teszem ebben is igazad van: "Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!" persze se a buta arcú Kahn se a bekébzelt Matthausz ...
de még így is a legundorítóbb csapat!

de mára megteszem a győzelmeteket! az tutti!!!
#133   2008. 06. 13. péntek 16:30
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hír:"Verekedő német futballdrukkereket kellett megfékezniük a bécsi rendőröknek csütörtök este a belvárosban kialakított szurkolói zóna közelében.
Szemtanúk beszámolója szerint a németek válogatás nélkül mindenkit ütöttek, aki az útjukba került, a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően percek alatt sikerült megfékezni a rendbontókat."
Hát, ha pár perc elég volt a rendőröknek, nagyon kemények lehettek ezek a snájdig német fiúcskák......... sniffles
#134   2008. 06. 13. péntek 20:59
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Na ez a meccs, az olasz-román is egy érdekes meccs volt. szerintem még sokáig beszélnek róla, sajnálom az azzurikat.

levele
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 13. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 16:30
Hír:"Verekedő német futballdrukkereket kellett megfékezniük a bécsi rendőröknek csütörtök este a belvárosban kialakított szurkolói zóna közelében.
Szemtanúk beszámolója szerint a németek válogatás nélkül mindenkit ütöttek, aki az útjukba került, a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően percek alatt sikerült megfékezni a rendbontókat."
Hát, ha pár perc elég volt a rendőröknek, nagyon kemények lehettek ezek a snájdig német fiúcskák......... sniffles
#135   2008. 06. 14. szombat 00:25
a bíró sem volt cseppet olasz utáló mi? :( elég erőszeretettel segített a románoknak, ahogy csak tudott :( végülis, megadott nekik egy lesgólt, meg még egy 11-essel, meg is akarta nyeretni velük a meccset, hát ez a péntek 13, nem hozott nekünk szerencsét, az már tuti :( 3 gólunkból 1-et adtak meg, végülis :( nem baj hogy Del Piero volt lesen és nem Toni, meg hogy a partjelző nem figyeli eléggé, hogy a kapus a labdával együtt átlépte a gólvonalat, ez egy sima 3:0-ás mérkőzés volt, ez a vicces ám, 3 gólt lőttünk és nem tudtunk győzni, ha ennyi nem elég, akkor mit kellett volna még tenni? :( a Hollandia - Franciaország meg igazán gyalázás volt 4:1? nyes Gyááá...!! Hát bízom a fair playben, hogy a Hollandok nyernek vagy x-elnek, (mert ha kikapnak, akkor a VB döntősök kiesnek) mi meg behúzzuk a franciákat, FORZA ITALIA !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 06. 13. péntek 20:59
Na ez a meccs, az olasz-román is egy érdekes meccs volt. szerintem még sokáig beszélnek róla, sajnálom az azzurikat.

levele
#136   2008. 06. 14. szombat 03:20
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Szerintem lehet itt magyarázni a megmagyarázhatatlant, meg mindent a bíróra fogni, de ettől függetlenül, tegye mindenki a szívére a kezét: Olaszország olyan vérszegényen játszott eddig, hogy az botrányos egy világbajnok csapattól!

Hollandia meg teljesen megérdemelten fútta ki a franciják nóziját... Ott csak 1 csapat volt a pályán! eljen
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 14. szombat 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 00:25
a bíró sem volt cseppet olasz utáló mi? :( elég erőszeretettel segített a románoknak, ahogy csak tudott :( végülis, megadott nekik egy lesgólt, meg még egy 11-essel, meg is akarta nyeretni velük a meccset, hát ez a péntek 13, nem hozott nekünk szerencsét, az már tuti :( 3 gólunkból 1-et adtak meg, végülis :( nem baj hogy Del Piero volt lesen és nem Toni, meg hogy a partjelző nem figyeli eléggé, hogy a kapus a labdával együtt átlépte a gólvonalat, ez egy sima 3:0-ás mérkőzés volt, ez a vicces ám, 3 gólt lőttünk és nem tudtunk győzni, ha ennyi nem elég, akkor mit kellett volna még tenni? :( a Hollandia - Franciaország meg igazán gyalázás volt 4:1? nyes Gyááá...!! Hát bízom a fair playben, hogy a Hollandok nyernek vagy x-elnek, (mert ha kikapnak, akkor a VB döntősök kiesnek) mi meg behúzzuk a franciákat, FORZA ITALIA !!
#137   2008. 06. 14. szombat 17:52
tom1019 tom1019 VIP Admin
Románia a szakadék szélére taszította Olaszországot!
Az Európa-bajnokság halálcsoportjának második játéknapján a világbajnok olasz válogatott remek mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott Romániával, ezzel pedig jelentősen lecsökkentek esélyei a csoportból történő továbbjutásra.

Olaszország - Románia 1-1 (0-0), gól: Panucci (56.), illetve Mutu (55.) Zürich, 31 000 néző v.: Tom Henning Övrebo (norvég)
------------------------------------------------

Hollandia a franciákon is átgázolt!
A világbajnok Olaszország után a vb-ezüstérmes franciákat is három góllal verte a holland labdarúgó-válogatott, amely a harmadik forduló eredményeitől függetlenül biztos első helyezettként jut tovább a halálcsoportból.

Hollandia - Franciaország 4-1 (1-0), gól: Kuyt (9.), Van Persie (58.), Robben (72.) Sneijder (92.) illetve Henry (71.) Bern, 30777 néző v.: Herbert Fandel (német)
#138   2008. 06. 14. szombat 18:09
Szoni Szoni
Van több szamitogepes kiertekeles,azokat nezd meg. Ha meg valaki,kit nem ismerek a nyakamat öleleli hatulrol,arrol feltetelezem nincs jo szandeka. Velemeny nyilvanitas elött tanacsos atolvasni a birok(a feketebe öltözött emberkek,fütty log a nyakukban) kezikönyvet. wink
Es az a fasz,mutuj Mutu belelövi a kapusba !!!!
mf3 boxer
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 14. szombat 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
#139   2008. 06. 14. szombat 20:01
Flipperöcsi Flipperöcsi
A 7. percben fogadtam egy sráccal, hogy lesz román 11es! És ez nem ilyen utólagos okosság, tényleg így volt, és nyertem egy ezrest sajnos! Undorító, amit ezek a ****bírók művelnek! A Kassai vezethette volna a meccset, akkor most nyugodt lennék, és életem első nyugis világtornáját nézhetném. Ehelyett.......kóreai szindróma, *, **bírókkal próbálják úgy befolyásolni az eb-t, hogy "nézhető" legyen.....tudjátok, mint a F1! Mindenki unta már, hogy sumi utolérhetetlen, és ha nem lett volna nagy spanja az ecclestone-nak, akkor úgy módosítgatták volna a szabályokat már sokkal előbb, hogy a többi kicsit esélyesebb legyen végre. Mert akkor nézi a nép, és akkor jön a lóvé, stb. Ez történt az 2012es eb pályázat során is: semmi észérv nem szólt az ukránok mellett, csak az, hogy új, kiaknázatlan PIAC, ahova el kell még adni a *** platini komponálta foci színjátékot!

***mod:prune
#140   2008. 06. 14. szombat 20:04
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hahahhahaha.....ez vicc! Szerintem nézzük meg műholdas felvételekről is, hátha valami fénypolarizációs együtthatót nem számoltál bele a képletbe!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 06. 14. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 18:09
Van több szamitogepes kiertekeles,azokat nezd meg. Ha meg valaki,kit nem ismerek a nyakamat öleleli hatulrol,arrol feltetelezem nincs jo szandeka. Velemeny nyilvanitas elött tanacsos atolvasni a birok(a feketebe öltözött emberkek,fütty log a nyakukban) kezikönyvet. wink
Es az a fasz,mutuj Mutu belelövi a kapusba !!!!
mf3 boxer

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2008. 06. 07. szombat
Üzenetek: 315db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 28. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!