Akad itt-ott belőle.

Nekem :P

Akinek a csiklójánál van a piercingje: milyen érzés? Izgató?
Igen a látvány is izgató de maga a fém nagyon tudja közvetíteni az érzeteket a csikló felé (mert ugye sose a csiklóban van hanem a csikló felett a csuklyában illetve nekem alatta is). Sokkal kisebb inger is nagyobb élvezetet tud kiváltani
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 14. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 09:09
Törölt felhasználó (4605092)
VIP

Akinek a csiklójánál van a piercingje: milyen érzés? Izgató?
Nekem van ketto,egyik a nyelvembe
Egy volt
Sziasztok!
Tudtok javasolni olyan helyet ahol nőnek és pasinak is csinálnak intim piercinget?
Tudtok javasolni olyan helyet ahol nőnek és pasinak is csinálnak intim piercinget?
Ha hajlandó vagy érte utazni, keress meg
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 13:30

Sziasztok!
Sziasztok! Újpesten az Invictus Tattooban csinálnak mndkettőtöknek.
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 13:30

Sziasztok!
Farkamba van egy intim golyo! Nöknek joooo
Akinem a csiklójánál van piercingje annak izgató napkozben is vagy nem is érezni?
Jobb mellbimbómban.
Saját szúrás.
Saját szúrás.
Nekem csak volt 2 a zacsiban
Sok van, van zacsiba, makkban, fitymaféknél, nyelvemben, volt a mellemben
Van három
Szia! Nyelv az nagyon jó és elvezhető
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 04:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nekem kettő is van, egy Frenum és most szúrattam egy Hafadát. Nagyon imádom. Ha begyógyul rendesen a Hafada akkor szúratom mellé a másikat.
Helló,
Éppen ezek vannak nekem is, meg a többi......
(Ez egy válasz Krisz1980 üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 10:56
Éppen ezek vannak nekem is, meg a többi......

Sziasztok. Nekem kettő is van, egy Frenum és most szúrattam egy Hafadát. Nagyon imádom. Ha begyógyul rendesen a Hafada akkor szúratom mellé a másikat.
Sziasztok! Nalunk mind s kettonknek van es meg lesz is
Néztem a képeiteket, le a kalappal. A páromat nem tudtam rávenni , sajnos. Kezdésnek én is egy Prince Albert-et szerettem volna de úgy olvastam hogy azzal kicsit gondos a pisálás, úgyhogy Frenummal kezdtem.
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)