Sziasztok!Pest Megyébe hol csinálnak intimet?
belemegy...ne aggódj..
(Ez egy válasz legios0225 üzenetére (2022. 11. 15. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 22:21

Sziasztok....kinek van prince Albert piercing, kinek mekkora van benne, hogy tágítja hogy teszi bele a nagyobbat? Én is szeretném cserélni 4 mm vastagra csak nem tudom bele tenni 2mm után
Csodálatos! Bebarangolnék a napos barlangba!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 06:20

Közkívánatra ki is tettem egy fotót amin látszanak, a tetovált segglyukammal együtt...

Igazán impozáns, nyelvem hegyére (is) való....
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 06:20

Közkívánatra ki is tettem egy fotót amin látszanak, a tetovált segglyukammal együtt...

(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:16

A kisajkaimban lévőket - 1-1 db karika, rajtuk 6 cm -es láncokon medálok - meghagytam, de a csiklómban lévő ékköves karikát végül is több év után kivettem, mert állandóan mindenhol megszállottan maszturbálok, és mindig zavart amikor a csiklómat cibáltam... (Nagy dilemma volt, mert nagyon mutatós volt, csak hát az a fránya gyakorlat...)
Punci piercing van,de a ciciben szívesen szopgatnám De még arra nem tudtam rávanni..
A kisajkaimban lévőket - 1-1 db karika, rajtuk 6 cm -es láncokon medálok - meghagytam, de a csiklómban lévő ékköves karikát végül is több év után kivettem, mert állandóan mindenhol megszállottan maszturbálok, és mindig zavart amikor a csiklómat cibáltam... (Nagy dilemma volt, mert nagyon mutatós volt, csak hát az a fránya gyakorlat...)
Jelenleg csak a fülemben 1-1 és egy frenum van, de tervben van hogy megy vissza a mellembe 1-1 és a nyelvembe is az a 2, ami benne volt.
Nekem a nyelvemben van, szopáskor és nyaláskor hasznos.
Tervben van még a mellbimbókba és az orrba is.
Tervben van még a mellbimbókba és az orrba is.
Kár, hogy a cickókból kivettétek.
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2023. 07. 26. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 10:36

Sziasztok! Nekunk van a lanynak jelenleg 4 db 3 a punciban 1 a kodokeben de volt a ciciben is 1-1 a pasinak PA es a zacsiban es meg mind a ketten tervezunk meg csinaltatni
Sziasztok! Nekunk van a lanynak jelenleg 4 db 3 a punciban 1 a kodokeben de volt a ciciben is 1-1 a pasinak PA es a zacsiban es meg mind a ketten tervezunk meg csinaltatni
Már csak 1 van az alsó ajkamban bal oldalt.
De volt 2 a szemöldökömben, egy a nyelvemben....
De volt 2 a szemöldökömben, egy a nyelvemben....

Nálunk csikló és fitymafék.
Punci illetve cicibe!
Több helyen is van piercingem. Ajak, orr, és punciba.
Hölgyek mi a véleményetek a férfi mellpiercingről?
Sziasztok.
Pubic piercinget szeretnék szúratni, valakinek tapasztalata... mennyire fáj,stb. Köszönöm szépen.
Pubic piercinget szeretnék szúratni, valakinek tapasztalata... mennyire fáj,stb. Köszönöm szépen.