Kedvesemet keresem akinek van!Imádnám ha egyszerre több Pasi kényeztetné a piercinges punciját!
Van
nekem nincs
Nekem jelenleg 7 van de volt több is.
nyelvemben van egy. már lassan 12 éve. meg is hozza a gyümölcsét a lányok/nők körében!
Mindegyik saját berakás
1 db nyelve
1 Prince Albert
Prince Albertol lefelé 4 db a zacsi közep vonalán
és
1 db a farok tövébe a has irányába
ez ma sikerült
1 db nyelve
1 Prince Albert
Prince Albertol lefelé 4 db a zacsi közep vonalán
és
1 db a farok tövébe a has irányábaez ma sikerült
Összesen 6 darab mind saját berakás 1 Prince albert.... 4db Prince albertol a zacsiig és 1 db nyelvbe
volt még 2 a mellbe is de zavart szex közbe így kivéve
imádom öket
volt még 2 a mellbe is de zavart szex közbe így kivéve
imádom öket
nekem van a fitymafékben, magamnak csináltam, nem volt vele semmi gáz. jelenleg 2mm-es ékszer van benne, és nagyon jó mindkét félnek
szerintem nemsokára lesz Prince Albert is
Hajrá!!
szerintem nemsokára lesz Prince Albert is
Hajrá!!
Nekem is van, nyelv mell, fül és egy frenum azaz fitymafék.
A behelyezés mindegyiknél fáj természetesen, a nyelv alig, a fül már jobban, a frenum az már picit sziszegős, a mell meg.... Az fáj rendesen.
A gyógyulási idő ugyanúgy 3-8 hét mindre, ez egyéni. Alkat, munka, ruházat és ápolásfüggő, illetve a nyelvnél hogy hol van, illetve hogy dohányzol-e.
Aki sokat dolgozik poros, koszos környezetben, annak tovább tart.
A szex másabb, hiszen az adott területet érzékenyebbé teszi, a nyelvvel meg óvatosan, amekkora pluszt tud a partnernek adni, legalább annyira fájdalmas is tud lenni ha nem vigyázol.
Ha van még kérdésed tedd fel, szívesen válaszolok.
A behelyezés mindegyiknél fáj természetesen, a nyelv alig, a fül már jobban, a frenum az már picit sziszegős, a mell meg.... Az fáj rendesen.
A gyógyulási idő ugyanúgy 3-8 hét mindre, ez egyéni. Alkat, munka, ruházat és ápolásfüggő, illetve a nyelvnél hogy hol van, illetve hogy dohányzol-e.
Aki sokat dolgozik poros, koszos környezetben, annak tovább tart.
A szex másabb, hiszen az adott területet érzékenyebbé teszi, a nyelvvel meg óvatosan, amekkora pluszt tud a partnernek adni, legalább annyira fájdalmas is tud lenni ha nem vigyázol.
Ha van még kérdésed tedd fel, szívesen válaszolok.
nekem van a képemen látszik
Üdv. Nekem van, Prince albert. Maga a behelyezés nem vészes, de garantáltan utána csak ökölbeszorított lábujjal tudsz pisilni egy hétig. Utána már javul a helyzet, 2 hét múlva már kutya baja sem lesz.
Az lenne a kerdesem fáj e ha be rakják illetve milyen vele a szex ?

miloda12

Anette S