Minden okčs,
majd mobilon hivlak benneteket!
Puszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 20:51
majd mobilon hivlak benneteket!
Puszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)

Sziasztok,
sok a munka...reméelm Ti jól vagytok...
Moncy, munkahely? minden ok? tegnap elkapott egy nagyvad...eszembe is jutottál:))
Felpa, közben olvaslak...sörözés..motorozás...jól vagytok? A more-nak átadom...
audrey
sok a munka...reméelm Ti jól vagytok...
Moncy, munkahely? minden ok? tegnap elkapott egy nagyvad...eszembe is jutottál:))
Felpa, közben olvaslak...sörözés..motorozás...jól vagytok? A more-nak átadom...
audrey
ok...beszéljünk:))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Včrbeli More humor..:)))
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 20:06

nem vásárolunk szatyorba örülünk ha egy ballonkabát zsebnyit tudunk lopni a boltban :) ügyessen kell pénzért bárki tud venni nélküle művésdzet vásárolni............

Barni, barni, mi bajod van vele, d ůgy oszintčn?
Na, maradjon ez a hangulatod meg orokkč,
čs mindenki szeretni fog..:)))
čs mindenki szeretni fog..:)))
Vagy ahogy mondani szoktŕk:
Mindenkinek engedni kell a 48-bňl.
Mindenkinek engedni kell a 48-bňl.
Hŕt, ha lehet ezt iszom....
vagy beck"s beert hiszen tudod.
vagy beck"s beert hiszen tudod.
Mčg annyit, soxor lŕttam reggel 10-20
hsz-ed tudtam, hogy valami bŕnt, čs
egyuttčreztem veled čs a sok magŕnyos Emberrel.
Koszi!
Ez az čn vilŕgom...:) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 21:56
Ez az čn vilŕgom...:) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Mčg annyit, soxor lŕttam reggel 10-20
Na egészen megszomjaztam :)
Mčg nem lŕtalak itt!
Tudnŕl irni valamit magadrňl?
Persze csak, ha akarsz..:=) (Ez egy válasz balage86 üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudnŕl irni valamit magadrňl?
Persze csak, ha akarsz..:=) (Ez egy válasz balage86 üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Valamit mčg irhatnŕl, vagy kčp?
Kosz, ez most jňl esett!
most alol lopják a sört?

Tommyboy, ez itt a rózsaszín szoba, ide kellett volna betolnod a pamlagot!:)))) Vagy talán ez egy multifunkcionális herkentyű, ami hol pamlag, hol meg bugyogó???
tom1019[VIP][ADMIN] #181 | ma 14:06

tom1019[VIP][ADMIN] #181 | ma 14:06

Hmm.. nagyon lemaradt a szobám. Szívesen látok bárkit, de az "ál"-ok tartsák magukat távol
.
Remélem most már több időm lesz benézegetni.
audrey

Remélem most már több időm lesz benézegetni.
audrey
itt lesz a buli..:))
Inf!
Kértem mindenkit, hogy ezt a témát hagyjátok ki. Kérésem rád is vonatkozott. Hidd el nem érdekel, hogy az az idióta mit művel.
Audrey
Kértem mindenkit, hogy ezt a témát hagyjátok ki. Kérésem rád is vonatkozott. Hidd el nem érdekel, hogy az az idióta mit művel.
Audrey
Hello Tom,
hallottam megint sok "szemét" volt a szobámban. Köszönöm, hogy kitakarítottál:)))
Audrey
hallottam megint sok "szemét" volt a szobámban. Köszönöm, hogy kitakarítottál:)))
Audrey