Szép hétvégét mindenkinek!
audrey
audrey
Nem lehetne, hogy kapok plusz pontokat, mert én a q.more-nak gyűjtöm??? Tudjátok, mint a Józsi, aki eltalálta a felesége ruhaméretét...csak én, mint Audrey, aki a pasijának gyűjti a pontokat
Szólj a Borsodinak
pusza Nektek :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 18:55
pusza Nektek :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
Nem lehetne, hogy kapok plusz pontokat, mert én a q.more-nak gyűjtöm??? Tudjátok, mint a Józsi, aki eltalálta a felesége ruhaméretét...csak én, mint Audrey, aki a pasijának gyűjti a pontokat
Ők is osztogatnak gg-s pontokat??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek....
Audrykám...milyen volt a hétvégétek???...mert ugy olvasom...hogy kissé unatkoztatok
pusssz
Audrykám...milyen volt a hétvégétek???...mert ugy olvasom...hogy kissé unatkoztatok
pusssz
Neeeem...nagyon jó hétvégénk volt:))) napsütés, friss levegő....stb., stb.
Veletek mi van? Mikor jösz errefelé?
audrey
Veletek mi van? Mikor jösz errefelé?
audrey
Jó reggelt!
Egyre nehezebb kibújni a jó meleg ágyból. Viszont egy kirándulást bevállalnék:)
Moncy, mi volt az ügyvédnél?
Audrey
Audrey
Huhh, hát azt el sem meri mondani... :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 06:54
Jó reggelt!
Audrey
Audrey
Dehogynem csak nem a nagy nyilvánosságra tartozik...
A lényeg minden ok, minden elindult
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 14:42
A lényeg minden ok, minden elindult
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
Huhh, hát azt el sem meri mondani... :-D
Gratula Moncynak!
Tom, nagyon szép a kép:)) köszi! Mindjárt melegebb a hangulat - meg a fűtést is "beizzítottam".
Hm...meg a Jagert is megcsapoltam
Tom, nagyon szép a kép:)) köszi! Mindjárt melegebb a hangulat - meg a fűtést is "beizzítottam".
Hm...meg a Jagert is megcsapoltam
Azt hittem elveszett a szobám...Hogy milyen gyorsan pörögnek a "témák", nam vagyok egy napot aztán már a sokadik oldalon kell keresgetnem.
Hol jártok? Rosszul esne, ha buli lenne, minket meg kihagynátok.
Gorduin, megtaláltam azt az autós témát amit emlegettél a múltkor...egész jónal tűnik. Bár én teherautóra néztem meg.
Audrey
Gorduin, megtaláltam azt az autós témát amit emlegettél a múltkor...egész jónal tűnik. Bár én teherautóra néztem meg.
Audrey
enyje bejnye...már megint a 2. oldalról kell összevakarnom..
Megjött a hideg, Ti meg elmentettek téli álmot aludni??
Pedig befűtöttem a szobában.
Megjött a hideg, Ti meg elmentettek téli álmot aludni??
Pedig befűtöttem a szobában.
Én megvagyok, itt vagyok még nem alszom téli álmot de már a fókásodás beindult
Nem kell befűteni, megtesszük mi
Felszedjük a parkettát, és sütünk egy kis szalonnát
Felszedjük a parkettát, és sütünk egy kis szalonnát
S azóta már új szerződésük van, és meg is nézettem az ügyvédemmel. Egy pontot kell letárgyalni velük... :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:41
Azt hittem elveszett a szobám...Hogy milyen gyorsan pörögnek a "témák", nam vagyok egy napot aztán már a sokadik oldalon kell keresgetnem.
Audrey
Audrey
Szép napot mindenkinek!
Én is itt vagyok ám..igaz...még csak tegnap este értem haza:)))..és..gyönyörü volt!!!!
Audry...puszi Nektek...és légyszi..keress valahol..beszélni szeretnék Veled!!!!
Köszi...
Én is itt vagyok ám..igaz...még csak tegnap este értem haza:)))..és..gyönyörü volt!!!!
Audry...puszi Nektek...és légyszi..keress valahol..beszélni szeretnék Veled!!!!
Köszi...
Sziasztok!!
De jó, hogy meglátogatatok:)) Örülök, hogy mindenki előkerült:))
Nálunk fókásodás nincs, meleg szoba van
Királylányos....merre jártál??? Már hiányoltalak...
De jó, hogy meglátogatatok:)) Örülök, hogy mindenki előkerült:))
Nálunk fókásodás nincs, meleg szoba van
Királylányos....merre jártál??? Már hiányoltalak...
Candyman:
Jóóóóó reggelt! Ébresztő!!!!
Jó reggelt neked is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 06:58
Candyman:
Mindenkinek nagyon vidám hétvégét!
Királylányos:)) nem jelentkeztél, telon elérhető vagyok, mert megyek haza...tudod nyugatra!:)) (remélem ezt a more nem olvassa,mert tuti beszólna)
Mit szólunk egy bulihoz? Jó lenne már egy kis sörözgetés...Mondjuk jövő hétvége? Írjatok, hogy ki lenne benne, aztán összehozzuk....
audrey
Királylányos:)) nem jelentkeztél, telon elérhető vagyok, mert megyek haza...tudod nyugatra!:)) (remélem ezt a more nem olvassa,mert tuti beszólna)
Mit szólunk egy bulihoz? Jó lenne már egy kis sörözgetés...Mondjuk jövő hétvége? Írjatok, hogy ki lenne benne, aztán összehozzuk....
audrey

kricu
Katerina V