IGEN!
értjük...
ha engedi akkor elkészítem, és beszúrok/m ide és oda is neki!
addig is egy kis kedvcsináló virág (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 23:56
értjük...

ha engedi akkor elkészítem, és beszúrok/m ide és oda is neki!

addig is egy kis kedvcsináló virág (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Eszembe jutott, hogy 1-2 "pink" kép ide is beférne. Olyan "én-féle" "pink"... ha értitek mire is gondolok...

Eszembe jutott, hogy 1-2 "pink" kép ide is beférne. Olyan "én-féle" "pink"... ha értitek mire is gondolok...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 30. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg egy pink macskalányt:

Köszi mindenkinek a péntek estét, nagyon jól éreztem magam
)

Huhh de régen voltam. Sziasztok! Az a bari tetszik a legjobban
)
Hogy vagytok?

Hogy vagytok?

Kellemes Húsvétot, sok locsolót!

Húsvétra a pink SZOBA tulajának:

Jaaajjj Teeeeee!! Ne forgasd ki a szavaimat!!!
A sok rózsaszínbe egy idő után besokallok... Veled pedig olyan keveset volt még alkalmam találkozni, hogy nehezen tudtam volna eddig besokallni...
De istenuccs, idény nyáron megint beülök Veled a medencéba... Feltéve, ha gyapi ad fürdőgatyeszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 21:17

Törölt felhasználó (9148)

de nekem egy idő után... ...mint a szoba háziasszonya????
Azért őszintén: Punciban mennyivel szebb a "pink"?!...
Tudod, nyalni finom, de a szobám falára nem tenném ki...
De ha sokat cukkolsz, beteszek egy OLYANDEOLYAN pink pucit ide is, hogy csuda!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod, nyalni finom, de a szobám falára nem tenném ki...

De ha sokat cukkolsz, beteszek egy OLYANDEOLYAN pink pucit ide is, hogy csuda!

Sziaaa Prune, kösz! Csak meg kell nézni mennyi édes pasi csatol rózsaszín képet
) (Majdnem máshogy fejeztem ki magam)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

de nekem egy idő után... ...mint a szoba háziasszonya????
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 21:28
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szeretnék többet jönni ebbe a szobába, de ez a töméntelen rózsaszín... Szép-szép, mint a szoba háziasszonya, de nekem egy idő után...

...mondja ezt a nagy pink punci szakértő
2008. 03. 13. csütörtök 21:28

Nagyon szeretnék többet jönni ebbe a szobába, de ez a töméntelen rózsaszín... Szép-szép, mint a szoba háziasszonya, de nekem egy idő után...

Sziasztok!
Kösz a sok szép képet! Egy kicsit eltűntem...sok baromság összejön mostanában. Lassan megint leszek, addig is érezzétek otthon magatokat a szobában!
)
audrey
Kösz a sok szép képet! Egy kicsit eltűntem...sok baromság összejön mostanában. Lassan megint leszek, addig is érezzétek otthon magatokat a szobában!

audrey

Nagyon Sok Boldog Kedves Szeretettel Kívánok Nőnapot Drága!

NŐNAPRA sok szeretettel a szoba tulajdonosának: