Hello Adrey!
Jövök már szétnézni ebben a szépszobában. Hátha jó kedvet találok. :-))) Mire kellett jelentkezni? Hová? Valamiről lemaradtam!?
Jövök már szétnézni ebben a szépszobában. Hátha jó kedvet találok. :-))) Mire kellett jelentkezni? Hová? Valamiről lemaradtam!?

Hello Macido!
Nem maradtál le semmiről:))) Mindig Te vagy az első, akinek szólok ha jelentkezni kell valahova
Üdv mindenkinek! (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 15. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 15. szerda 08:19
Nem maradtál le semmiről:))) Mindig Te vagy az első, akinek szólok ha jelentkezni kell valahova

Üdv mindenkinek! (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 15. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Adrey!

Szia Tom!
Milyen sorszamot szeretnel huzni??
Milyen sorszamot szeretnel huzni??

Szia Audrey!
Ebben bíztam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 17. péntek 16:49
Ebben bíztam!

Törölt felhasználó (9148)

Hello Macido!
Üdv mindenkinek!

Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Akkor következő buliról info egy másik témában...Már alig várom a pénteket..és már csak 30 nap és szabadulok...
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 20. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor következő buliról info egy másik témában...Már alig várom a pénteket..és már csak 30 nap és szabadulok...

Kedves Tom,
kösz az egyik legédesebb képet
,mindjárt kellemesebb hangulat lett
kösz az egyik legédesebb képet

hahhhooo Látogatók!
Már majdnem a második oldalról kellett összevakarnom a témát
Meséljetek, kivel milyen jó dolog történt. El nem tudom képzelni, hogy itt a jó idő, napsütés, rövid szoknyák ideje....Ti nem írtok nekem.
Én most egy kicsit félek....4 pasival menni buliba... lányok!! jelentkezzetek...
Már majdnem a második oldalról kellett összevakarnom a témát

Meséljetek, kivel milyen jó dolog történt. El nem tudom képzelni, hogy itt a jó idő, napsütés, rövid szoknyák ideje....Ti nem írtok nekem.
Én most egy kicsit félek....4 pasival menni buliba... lányok!! jelentkezzetek...

Bejottem egy kicsit lehiggadni...de latom csak magammal beszelgetek...
Hozzam vagy gyere be a sajat neveden vagy ne gyere be sehogy!!!!! Tenyleg unalmas mar...Mindenkit hulyenek nezel?
OFF
Hallň Audrey!
En most nagyon jňkedvu vagyok!
udv.:-)))
En most nagyon jňkedvu vagyok!
udv.:-)))
Ennek igazan orulok...Nekem is nagyon jokedvem van....jol sikerult a buli:))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 25. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nahát nahát Hatyúlány hogy eltűntél ;) netán elfoglalt vagy? Vagy már nem szeretsz minket? Vagy mi a bajod velünk ? :(
Hello malacka:)) Tudod, aki akar, megtalál..:)) Bár mostanában tényleg elfoglalt vagyok...az élet egyre nehezebb
...
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 19:29

Nahát nahát Hatyúlány hogy eltűntél ;) netán elfoglalt vagy? Vagy már nem szeretsz minket? Vagy mi a bajod velünk ? :(
Hja megtanál :) főleg mikor bújsz (a szekrény mögé :) ) És mikor folyton úton vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 19:56

Hello malacka:)) Tudod, aki akar, megtalál..:)) Bár mostanában tényleg elfoglalt vagyok...az élet egyre nehezebb
...

nem tehetek mást....a pasim utasitasa: fozel, mosal, takarits, vasalj...meg meg keress sok penzt is....
kepzeld el mire marad mindez mellett idom..
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 30. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 06:49

(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 30. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hja megtanál :) főleg mikor bújsz (a szekrény mögé :) ) És mikor folyton úton vagy

biztam Benned is....

Hahó, milyen idő van most a Rákóczi-tér környékén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 07:27

nem tehetek mást....a pasim utasitasa: fozel, mosal, takarits, vasalj...meg meg keress sok penzt is....

Ennek örülök, hogy előkerült a szoba gazdaasszonya!
Pussssssz!!!!!!!
Pussssssz!!!!!!!

Nem tudni....ahol én vagyok, nincs Rákóczi tér....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 08:27

Törölt felhasználó (7767)

Hahó, milyen idő van most a Rákóczi-tér környékén?