heidt! ezt nem teheted velünk, légyszíves mesélj nekünk mert én már rágom a körmömet izgalmamban. osszad meg velünk a történeteid mert szeretnénk még hallani a párod hűségéről....

Bocsi!Igazad van, nincs jogom minősíteni!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 21:34

senkit NEM minősítünk, főleg NEM a helyesírása miatt, mert azért ráadásul tiltás is jár!
tegyél hozzá inkább a témához valami értelmes mondanivalót, véleményt!
azért van igazságod, de ne mond ki, mert másokat sértesz vele...

senkit NEM minősítünk, főleg NEM a helyesírása miatt, mert azért ráadásul tiltás is jár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 19:07

Törölt felhasználó (301780)

Nagyon szórakoztatóak az írásaid persze jobban tudnám élvezni ha biztos lennék benne ,hogy nem vagy ennyire hülye.Olyan összeszedetten írsz, jól fogalmazol,kifogástalan a helyesírásod.... remélem van agyad.
Ha viszont nem így van akkor nagyon sajnállak és valószínüleg segítségre is van szükséged.......
Szóval legyen a csattanója a sorozatodnak hogy felfeded magad és megnyugtatsz bennünket ,hogy ennyire.... /már megbocsáss!/ agyatlan és naív emberek nem rohangálnak közöttünk!
Ha viszont nem így van akkor nagyon sajnállak és valószínüleg segítségre is van szükséged.......
Szóval legyen a csattanója a sorozatodnak hogy felfeded magad és megnyugtatsz bennünket ,hogy ennyire.... /már megbocsáss!/ agyatlan és naív emberek nem rohangálnak közöttünk!
Nagyon szórakoztatóak az írásaid persze jobban tudnám élvezni ha biztos lennék benne ,hogy nem vagy ennyire hülye.Olyan összeszedetten írsz, jól fogalmazol,kifogástalan a helyesírásod.... remélem van agyad.
Ha nekik nem sikerűl itt van Grisom, ahogy elnézem épp azt nézi hogy ficánkol a sperma miután kivette a kádból
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

majd Ők kinyomozzák az igazságot és megoldják!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 22. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 17:34

"Három hónapig külföldön voltam. Feleségem itthon maradt egyedül. Mikor hazatértem, kiderült, hogy 8 hetes terhes."
egy lehetséges verzió heidt apaságának bizonyosságára:

(a kép eredetije a poénos képeknél van)

Telitalálat ez a kép,nos mr.heidt is tudja a valóságot hogyan fogant a kicsi heidt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 22. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 17:34

"Három hónapig külföldön voltam. Feleségem itthon maradt egyedül. Mikor hazatértem, kiderült, hogy 8 hetes terhes."

na de... Kaaaataaa... azért ekkora hülyeségeket egyikü(n)k sem ír...
Remélem
Tiszta X-akták
... vagy Agatha Christie...
kvíz-kérdés: ki az a heidt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 15:27

Tiszta X-akták

Törölt felhasználó (52127)

na de....lááányoook...nézzétek csak meg...a SAm...a Doki...Jeno...mind-mind helyesen ir...
..csak nem Ők a Ti vagy a heidt?
...fene sem tudja már ezt követni....

na de....lááányoook...nézzétek csak meg...a SAm...a Doki...Jeno...mind-mind helyesen ir...
..csak nem Ők a Ti vagy a heidt?
...fene sem tudja már ezt követni....

Szerintem az, akinek heidt láttatni szeretné magát, az este hazabaktat a kis autóstáskájával, megnéz egy valóságsót (tövig rágja rajta a körmét
), páros napokon eltángálja az asszonyt, páratlanokon a kutyát, nem veszi magának a fáradságot, hogy holmi hónapokat számoljon, egyáltalán: azt sem tudja, a genetika milyen úri huncutság: így hívják az új nyuszilányt, vagy esetleg egy sorozat címe.
Még mindig nem te vagy én (avagy fordítva) - bár elgondolkodtató a dolog. Esetleg ha a szüleink anno egy jacuzziban áztak valamelyik SZOT-üdülőben...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 22. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 14:33

Még mindig nem te vagy én (avagy fordítva) - bár elgondolkodtató a dolog. Esetleg ha a szüleink anno egy jacuzziban áztak valamelyik SZOT-üdülőben...

valami nem stimmel veled és velem....aki ilyen összeszedetten, helyesen, stílusosan ír az csakis nő lehet..szerintem is
biztos, hogy nem én vagy?
ami a felvetésedet illeti nem igazolódott be, de a cybervilágban bármi is lehet
annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen heidt típusú férfi Isten ajándéka a heidtné-nek

annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen heidt típusú férfi Isten ajándéka a heidtné-nek
valami nem stimmel veled és velem....aki ilyen összeszedetten, helyesen, stílusosan ír az csakis nő lehet..szerintem is
biztos, hogy nem én vagy?
annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen heidt típusú férfi Isten ajándéka a heidtné-nek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 14:11

annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen heidt típusú férfi Isten ajándéka a heidtné-nek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)

Sam hívta fel a figyelmem erre a topicra, és benne heidt-re. Igaz, nem túl alaposan, de visszaolvastam az eddigieket.
Szerény véleményem szerint heidt mókázik, jókat vigyorog azon, mennyire felborzolta a kedélyeket. Ja és okvetlenül nőnemű. Tökéletes helyesírás, jó fogalmazás - a leírtaknak megfelelő szellemi szintű emberkétől nem hinném, hogy futná ilyen hozzászólásra. Ugyanez érvényes Tünde70-re is (ha jól jegyeztem meg a nick-et) - lehet, hogy ugyanaz a valaki ír két néven?!
Szerény véleményem szerint heidt mókázik, jókat vigyorog azon, mennyire felborzolta a kedélyeket. Ja és okvetlenül nőnemű. Tökéletes helyesírás, jó fogalmazás - a leírtaknak megfelelő szellemi szintű emberkétől nem hinném, hogy futná ilyen hozzászólásra. Ugyanez érvényes Tünde70-re is (ha jól jegyeztem meg a nick-et) - lehet, hogy ugyanaz a valaki ír két néven?!
Sam hívta fel a figyelmem erre a topicra, és benne heidt-re. Igaz, nem túl alaposan, de visszaolvastam az eddigieket.
Olvasom Heidt hozzászólását és nem birom ki nevetés nélkül
,sajnálom
)))))))))))))))).
A lényeg hogy Ő megbízik a nejébe.Mondjuk valaki felvilágosithatná hogy a pisilés és a szüzesség az 2 külön dolog és annyira nem függ össze hogy semennyire
A másik a szűk punci dolog.Cimbora ,ha valaki nagyobb farokkal megkeféli asszonyodat azt nem veszed észre 1 nap után sem, a punci az egy olyan cucc ami tágul és összehúzodik , ha eddig nem tudtad volna.Ha a te elméleted szerint lenne akkor asszonyod szülés után olyan tág maradt volna, hogy most csak az öklöddel elégítenéd ki.
Ha esetleg van még ilyen 3 hónapos kiruccanásod,én is szívesen vigyázok a nejedre,megigérem ugyanolyan szűk lessz mire visszajösz

A lényeg hogy Ő megbízik a nejébe.Mondjuk valaki felvilágosithatná hogy a pisilés és a szüzesség az 2 külön dolog és annyira nem függ össze hogy semennyire

A másik a szűk punci dolog.Cimbora ,ha valaki nagyobb farokkal megkeféli asszonyodat azt nem veszed észre 1 nap után sem, a punci az egy olyan cucc ami tágul és összehúzodik , ha eddig nem tudtad volna.Ha a te elméleted szerint lenne akkor asszonyod szülés után olyan tág maradt volna, hogy most csak az öklöddel elégítenéd ki.
Ha esetleg van még ilyen 3 hónapos kiruccanásod,én is szívesen vigyázok a nejedre,megigérem ugyanolyan szűk lessz mire visszajösz

Úgy látszik, 2 gyerek után már rám férne egy felvilágosítás, mert ezek szerint mi a legmaradibb módon csináltuk a gyerekeket. Pedig hogy megdolgoztunk értük
.Azért hasonlít is mindkettő az apukájukra. Bár egymásra nem, lehet, hogy mégis valami svingli van a dologban. Jut eszembe, terhesen voltam úszni. Az uszoda is veszélyes lehetett? És most ezt hogy mondjam meg a gyereknek?

Basszus, ez a hsz. most szíven ütött...komolyan!
Most lett világos, hogy amit eddig Írtál, az nem poénkodás volt, hanem Te eddig is tök komolyan Írtál...!
Ez a tény más konteksztusba helyezi számomra az egész eddigi Ténykedésedet!
Innentől merő sajnálattal, együttérzéssel és nagy-nagy szánalommal gondolok Rád!
Most lett világos, hogy amit eddig Írtál, az nem poénkodás volt, hanem Te eddig is tök komolyan Írtál...!
Ez a tény más konteksztusba helyezi számomra az egész eddigi Ténykedésedet!
Innentől merő sajnálattal, együttérzéssel és nagy-nagy szánalommal gondolok Rád!
annyi kérdésem volna Hozzád...már ami a leirottaidat illeti...de...egyszerüen....hagyom a csudába...és inkább olvasgatlak még...mert roppant szorakoztato vagy...
idézem az elöttem szolo "klasszikust"
:
"Jobb lett volna csúcson abbahagyni ... "....

idézem az elöttem szolo "klasszikust"

"Jobb lett volna csúcson abbahagyni ... "....
majd félrenyeltem a kávét ahogy olvasom a 4.80-as koraszülött babyt

,de mihez képest született 6 héttel elöbb? mert az nem mind1.
Volt régen 1 szlogen a Vasedényhez képest, ez se jó hisz a gyerek nem lábos.
Ha a gyerek bőrszine esetleg nagyon sötét lenne, gondolj arra az asszony bizti sokat nézte az utifilmeket a tv-be nagyon megtetszett neki az Afrikai népi kultura és amilyen csoda asszony lehet nála ezsem lehet probléma.

Basszus most számolgatom ha a gyerek nem elöbb érkezik 6 héttel mekkora lett volna ? 8kg?
Apám, örülök, hogy megtaláltalak! Az egyezési pontok nálam is megvannak, a lábam gyönyörű formáit viszont anyámtól örököltem.
Sőt a másik apámat is megtaláltam, mert vele is egyeznek a pontjaim.
Komolyra fordítva a szót, a 7 és fél hónapra szülésnél az újszülött koraszülöttnek számít (az tuti, hogy nem 5 kg körüli), a méhen belüli fejlődése még nem fejeződött be.
A normál idejű terhességeknél is bizonyos anyagcsere-betegségeknél gyakoribb a 4 kg feletti szülés. A gyerek nagyságának semmi köze az asszonyka termékenységi képességéhez.
Te Apa! A féltesóm mennyi cm-rel jött a világra?
Az anyukája a willendorfi Vénusz?
Szóval Apu, már megint kamuztál. Nem, te nem hazudhatsz! Az én apám nem! Biztos a wikipédián valamelyik állatfajt nézted véletlenül.
Lányod!

Sőt a másik apámat is megtaláltam, mert vele is egyeznek a pontjaim.
Komolyra fordítva a szót, a 7 és fél hónapra szülésnél az újszülött koraszülöttnek számít (az tuti, hogy nem 5 kg körüli), a méhen belüli fejlődése még nem fejeződött be.
A normál idejű terhességeknél is bizonyos anyagcsere-betegségeknél gyakoribb a 4 kg feletti szülés. A gyerek nagyságának semmi köze az asszonyka termékenységi képességéhez.
Te Apa! A féltesóm mennyi cm-rel jött a világra?
Az anyukája a willendorfi Vénusz?
Szóval Apu, már megint kamuztál. Nem, te nem hazudhatsz! Az én apám nem! Biztos a wikipédián valamelyik állatfajt nézted véletlenül.
Lányod!

AZért ez már kicsit sok...
Jobb lett volna csúcson abbahagyni ...
Jobb lett volna csúcson abbahagyni ...