Télleg aranyosak, csak elképzelem, hogy hazamegyek és a macska dagadtan fekszik a degutól, kéjesen nyalogatva a szája szélét

Jöhet, de ha szabad kérnem inkább valami jóféle disznósajtot. A desszert meg te magad légy
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Para! Na végre, hogy megjöttél. Milyen az új hely?(kézfogós, kézrázós szmájli)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt mondja el Ő maga, ha akarja...
desszert előtti disznósajt
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 07:48

Jöhet, de ha szabad kérnem inkább valami jóféle disznósajtot. A desszert meg te magad légy

Tudtam, hogy benned nem csalódhatok. Pusssszziii!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
??
?? Ezt nem értem... Nem vettem bántásnak, csak egy kérdésnek, amire válaszoltam. Ha Mme megengedi, akkor közhírré teszem. Ha nem, akkor sajnos ma sokan lyukas oldallal lesznek kénytelenek nyugovóra térni

köszönöm szépen
amit pedig ünnepelek: ma reggel megírtam a 3400. hsz-emet
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 07:33

Jó reggelt mindenkinek!
A krasznaja moszkvát dobd ki a polcról, mert ha véletlenül magára önti, minde lány futva menekül majd előle és nem érti, hogy mi van
Meg különben is. Isten éltessen sokáig.
A krasznaja moszkvát dobd ki a polcról, mert ha véletlenül magára önti, minde lány futva menekül majd előle és nem érti, hogy mi van

Meg különben is. Isten éltessen sokáig.

Akkor ünnepelünk. Te leszel a desszert a sajt után.

Kiegészítés/helyesbítés:
Nem megírtad, hanem elkezdted megírni.... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem megírtad, hanem elkezdted megírni.... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem Vízöntő vagy...
[IMG]http://img470.imageshack.us/img470/3056/krkuszok1iq2.jpg[ /IMG]

pont már nem
én vagyok a határ:):):):)és köszönöm...már kibújtak a kertemben...
üdv: gerzson
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:15

Sztem Vízöntő vagy...

"Adódhatnak dolgok, amelyeket talán nehezére esik megtenni, de adott szava kötelezi. A korábbinál némiképpen feszültebb időszakra számíthat, igyekezzen, anyagi helyzetét stabilizálni, és ne kezdjen nagy anyagi tehertétellel járó vállalkozásokba. Ne kapkodjon, legyen türelme kivárni a változásokat." (mai napra)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:19

pont már nem
én vagyok a határ:):):):)és köszönöm...már kibújtak a kertemben...

gondolod ingadozhat a gyes még júniusig
nah, jó hogy bemásoltad, majdnem vállalkozásba kezdtem...de akkor még várok türelmesen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:24

"Adódhatnak dolgok, amelyeket talán nehezére esik megtenni, de adott szava kötelezi. A korábbinál némiképpen feszültebb időszakra számíthat, igyekezzen, anyagi helyzetét stabilizálni, és ne kezdjen nagy anyagi tehertétellel járó vállalkozásokba. Ne kapkodjon, legyen türelme kivárni a változásokat." (mai napra)

ízlések és ficamok különböznek.
nekem ezek is csak patkányok!
édespille[VIP] #22046 | tegnap 16:22
sziasztok :) most nem maradhatok, nemsoká indulok ariadne újszülött degujait látogatni :)
valakinek esetleg degu? ajándékba? hm? ha gondoljátok, lehet jelentkezni :) mellékelek egy fotót, mennyire tüneményesek :)
nekem ezek is csak patkányok!
édespille[VIP] #22046 | tegnap 16:22
sziasztok :) most nem maradhatok, nemsoká indulok ariadne újszülött degujait látogatni :)
valakinek esetleg degu? ajándékba? hm? ha gondoljátok, lehet jelentkezni :) mellékelek egy fotót, mennyire tüneményesek :)
kedves hőfokszabályzós hol a fenébe voltál eddig!
míg nem jártál erre Tífusz tört ki a nappaliba! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
míg nem jártál erre Tífusz tört ki a nappaliba! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem meg hal! (02.22-03.20)
Halak nő: Mindig a megfelelő lépést teszed, a megfelelő dolgokat mondod, és megfelelő környezetet teremtesz. Szexuális szempontból elég liberális felfogású vagy, az erotika tárházának széles skáláját kedveled. Ha párod fantáziái megegyeznek a tiéddel, az aktus igen forróvá válhat. Csak ritkán mondasz nemet bármire, amit a szerelmed javasol! Kedvenc helyeid. A vízágyban, vagy a forró kádban. Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:15
Halak nő: Mindig a megfelelő lépést teszed, a megfelelő dolgokat mondod, és megfelelő környezetet teremtesz. Szexuális szempontból elég liberális felfogású vagy, az erotika tárházának széles skáláját kedveled. Ha párod fantáziái megegyeznek a tiéddel, az aktus igen forróvá válhat. Csak ritkán mondasz nemet bármire, amit a szerelmed javasol! Kedvenc helyeid. A vízágyban, vagy a forró kádban. Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztem Vízöntő vagy...

tudod Te közben főnök lettél!
és a főnök leghumánusabb tulajdonsága, hogy nélküle ismeretlen az az öröm, amit a távolléte okoz!
MmePrune[VIP][ADMIN] #22066 | tegnap 17:51
hát tudod!!!én nem is jutok szóhoz...tisztára pasa vagy...eléd kell járulni, mély bókolások közepette, és akkor talán köszönésre méltatsz engem is? hol a kitörő lelkesedés? csak azért mert éppen a gyerekeimet szállítottam A pontból B pontba, és éppen nem voltam itt...hát...hát..én...ahhh (nagyon zokogós szmájli)
Válasz para11 üzenetére (22061) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:51
és a főnök leghumánusabb tulajdonsága, hogy nélküle ismeretlen az az öröm, amit a távolléte okoz!
MmePrune[VIP][ADMIN] #22066 | tegnap 17:51
hát tudod!!!én nem is jutok szóhoz...tisztára pasa vagy...eléd kell járulni, mély bókolások közepette, és akkor talán köszönésre méltatsz engem is? hol a kitörő lelkesedés? csak azért mert éppen a gyerekeimet szállítottam A pontból B pontba, és éppen nem voltam itt...hát...hát..én...ahhh (nagyon zokogós szmájli)
Válasz para11 üzenetére (22061) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

hát tudod!!!
én nem is jutok szóhoz...tisztára pasa vagy...eléd kell járulni, mély bókolások közepette, és akkor talán köszönésre méltatsz engem is? hol a kitörő lelkesedés? csak azért mert éppen a gyerekeimet szállítottam A pontból B pontba, és éppen nem voltam itt...hát...hát..én...ahhh (nagyon zokogós szmájli)

egy hátmosás?
charlotte #22076 | ma 00:11
Na megyek pancsizni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 00:11
charlotte #22076 | ma 00:11
Na megyek pancsizni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na megyek pancsizni

aztán aluka.
jó éjt!

aztán aluka.
jó éjt!