Ezek után hallani akarom a duettet is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 17:33
Törölt felhasználó (24620)

Nnah, áténekeltem a délutánt. :D
Szegyény szüleim, ha itthon lettek volna... már rég lerágták volna a vakolatot :D
ezzel viszont egész elégedett vagyok :D
Szegyény szüleim, ha itthon lettek volna... már rég lerágták volna a vakolatot :D

Törölt felhasználó (24620)

Nem, bár emlékszem a kérdésre, az előző próbálkozások segítettek egy kicsit, de volt aki teljesen egyértelmű volt.

Mit fog ehhez surdi szólni? Vagy már megint eladsz valakit a tudta nélkül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 16:31
Törölt felhasználó (21812)

Helyes a válasz. Nyalhatsz.
átnézted az előző topikot? gyanus vagy nekem!

Helyes a válasz. Nyalhatsz.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 16:30

Akkor megpróbálkoznék, bár igaz nekem már van egy kis segítségem, de Mia-t nem ismerem :(.
1. Charlotte
2. Mia
3. Prune
4. Pille
1. Charlotte
2. Mia
3. Prune
4. Pille
Akkor megpróbálkoznék, bár igaz nekem már van egy kis segítségem, de Mia-t nem ismerem :(.
1. Charlotte
2. Mia
3. Prune
4. Pille
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:30
1. Charlotte
2. Mia
3. Prune
4. Pille
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Feltettem az előbb a péniszmonológos kérdésemet egy topicban, és eszembe jutott, hogy megnézzem, mit válaszolunk a két kérdésre mi, lányok.
Kimásoltam nektek, hogy a
Mit viselne a vaginád és Mit mondana a vaginád kérdésre mit válaszolt Mia, Pille, Prune és én.
Mit viselne?
- Tejszínhabot.
- Csipkés franciabugyit.
- Selyem vagy szaténkendőt, ami finoman cirógat, hűvös, lágy, borzongat a szélben...vagy jégkockát, ami lassan olvad, és lassan hűti a benne égő tüzet...de lehet, hogy inkább egy férfi nyelvét...
- Az én vaginám jelen pillanatban semmi mögé nem rejtőzne
Mit mondana?
- Gyere közelebb! Nem harapok. Vagy ha mégis, azt is élvezni fogod.
- Ugye ilyen jóra még te sem számítottál?
- Nem nagyon jut eszembe semmi, pedig napok óta töröm a fejemet...talán csak annyit, hogy: cirógass, de tényleg nem tudom...
- Cicc, kandúrkáim! hágjatok!..."
Na, ki tudja találni valaki, hogy melyik válasz kihez tartozik?
Kimásoltam nektek, hogy a
Mit viselne a vaginád és Mit mondana a vaginád kérdésre mit válaszolt Mia, Pille, Prune és én.
Mit viselne?
- Tejszínhabot.
- Csipkés franciabugyit.
- Selyem vagy szaténkendőt, ami finoman cirógat, hűvös, lágy, borzongat a szélben...vagy jégkockát, ami lassan olvad, és lassan hűti a benne égő tüzet...de lehet, hogy inkább egy férfi nyelvét...
- Az én vaginám jelen pillanatban semmi mögé nem rejtőzne
Mit mondana?
- Gyere közelebb! Nem harapok. Vagy ha mégis, azt is élvezni fogod.
- Ugye ilyen jóra még te sem számítottál?
- Nem nagyon jut eszembe semmi, pedig napok óta töröm a fejemet...talán csak annyit, hogy: cirógass, de tényleg nem tudom...
- Cicc, kandúrkáim! hágjatok!..."
Na, ki tudja találni valaki, hogy melyik válasz kihez tartozik?
a szándékos gyújtogatás tényének fennforgása miatt felvettem a kapcsolatot egy másik szakhatósággal

Nyalhatsz ;)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
egészséges erotika?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 16:01

Úrnőnk ma szerintem csak vezényelni akarja az osztagot. Eddig tüzet nem jelzett.
(Tűz, bazmeg, tűz! Nullaötnullaötnullaöt - melyik film?)
no, akkor ma csak vezényel. félre ne nyelje a sipot!
(passzolom)

(passzolom)
Úrnőnk ma szerintem csak vezényelni akarja az osztagot. Eddig tüzet nem jelzett.
s mi marad úrnőnknek?
huh, lányok, már tiszta viz vagyok! ennyi slagot! ennyi slagot! :):):)

Tudom már, hogy osztozunk. Sárga sisakosak hozzám, pirosak Pilléhez.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 15:53

nah...hoztam erősítést...nagy tűznek látszik...s ahogy észrevettem bejelentkezett a másik tűzfészek is

nah...hoztam erősítést...nagy tűznek látszik...s ahogy észrevettem bejelentkezett a másik tűzfészek is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 15:49

Áh, már nem figyelnek rám, felbomlott a sor és elkezdtek eszeveszetten rohanni feléd.
Áh, már nem figyelnek rám, felbomlott a sor és elkezdtek eszeveszetten rohanni feléd.
charlotte, kiálts: sorakozó! :):):)

a sajátom felismertem :) még nem változtam annyit... de hogy mmeprunehpvipADMIN-t gondolják pillének... :)