Na, Pöttöm Panna hozzáment a herceghez.
Egy utolsó gondolatra van időm.
Az egyik barátnőm szülei sokszor meztelenkedtek előtte, amikor kicsi volt, mert láttak valami svéd filmet, ahol a naturizmust istenítették, és annyira tetszett a szülőknek, hogy úgy döntöttek, otthon is ilyenek lesznek. A barátnőmet ez nagyon frusztrálta. Utálta látni az apja himbilimbijét. És ő maga elég gátlásos lett. Részben talán emiatt.
Ti hogy emlékeztek vissza gyerekkorotokra? Ellenkező nemű szülőtökből mennyit láttatok?
És ti hogy viselkedtek/viselkedtetek/viselkednétek gyerekeitek előtt?
Egy utolsó gondolatra van időm.
Az egyik barátnőm szülei sokszor meztelenkedtek előtte, amikor kicsi volt, mert láttak valami svéd filmet, ahol a naturizmust istenítették, és annyira tetszett a szülőknek, hogy úgy döntöttek, otthon is ilyenek lesznek. A barátnőmet ez nagyon frusztrálta. Utálta látni az apja himbilimbijét. És ő maga elég gátlásos lett. Részben talán emiatt.
Ti hogy emlékeztek vissza gyerekkorotokra? Ellenkező nemű szülőtökből mennyit láttatok?
És ti hogy viselkedtek/viselkedtetek/viselkednétek gyerekeitek előtt?
7főn válaszolok!
addig küldjétek át mélre a felgyülemlett általam meg nem válaszolt kérdéseket!
Buziiiiiiiiiiiii
*cupp* (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:23

*cupp* (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

na ez igaz, h nem a vágyaim netovábbja, de ha a partnernőmnek ez élvezetet okoz/esetleg elvárom, h a hölgy megujjazza magát és utánna nyalja le az ujjáról, ezek után tényleg megtenném! (na jöhetnek az okostojások buzizni)
Most mennem kell. Este leszek. Addig fejtsétek ki a gondolataitokat!
Szép délutánt!
Szép délutánt!
Vigyázz, mert hólabdába göngyölgetve kapod meg! :)))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:28

7főn válaszolok!
Te Papa... hát ha sex van nem arra kell koncentrálni h. jó legyen a fényerősség, meg ne merüljön le a fotóaparátus meg ilyen szög, meg olyan szög.. meg most nem jó mert homályos a kép.. ha sex van az legyen igazi sex...
Vagy.. milyen kép kell?? Mikor duggattam a virághagymáimat a kertben??
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 13:51

szégyenteljes!
és nap közben?
nem hiszem el! csak ha fotót küldesz róla a mélemre!
és nap közben?
nem hiszem el! csak ha fotót küldesz róla a mélemre!

jesszus moncy, te kivel dugattad a virághagymáidat?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 23. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 15:43

Te Papa... hát ha sex van nem arra kell koncentrálni h. jó legyen a fényerősség, meg ne merüljön le a fotóaparátus meg ilyen szög, meg olyan szög.. meg most nem jó mert homályos a kép.. ha sex van az legyen igazi sex...

A taljánnnal
Két dolog tabu itthon: a kert és a konyha... ott semmihez nem nyúlhat férfiember
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 23. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Két dolog tabu itthon: a kert és a konyha... ott semmihez nem nyúlhat férfiember

én csak az anyámat láttam meztelenül, az apámat sosem...és nem érzem annyira gátlásosnak magamat...de ez nem bizonyítja, hogy konkrét összefüggés van
minket a gyerekek a fürdőben láthatnak meztelenül, egyébként nem mászkálunk a lakásban ruha nélkül
minket a gyerekek a fürdőben láthatnak meztelenül, egyébként nem mászkálunk a lakásban ruha nélkül
háááát surdi...én nem is tudom...már volt cpt-vel kalandod egy másik topicban...szóval...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:23

na ez igaz, h nem a vágyaim netovábbja, de ha a partnernőmnek ez élvezetet okoz/esetleg elvárom, h a hölgy megujjazza magát és utánna nyalja le az ujjáról, ezek után tényleg megtenném! (na jöhetnek az okostojások buzizni)
És szerinted van olyan életkor, amikortól kezdve már az ellenkező nemű szülő inkább nem mutatkozik a gyerek előtt?
Mondjuk szerintem ez inkább apa-lánya viszonylatban érdekesebb, mert azt valahogy természetesebbnek érzem, hogy egy fiú lássa az anyját meztelenül. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 23. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 20:40
Mondjuk szerintem ez inkább apa-lánya viszonylatban érdekesebb, mert azt valahogy természetesebbnek érzem, hogy egy fiú lássa az anyját meztelenül. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 23. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

én csak az anyámat láttam meztelenül, az apámat sosem...és nem érzem annyira gátlásosnak magamat...de ez nem bizonyítja, hogy konkrét összefüggés van
Jó hétvégét!
Pihenjetek, szórakozzatok, bulizzatok!
Pihenjetek, szórakozzatok, bulizzatok!

nem hiszem...ha kicsi koruktól kezdve együtt nőnek az efajta meztelenséggel, akkor természetessé válik...de nekem lánytestvérem van, és két fiam...tehát nincs nagyon ilyen jellegű tapasztalatom
ami a kort illeti...a szülőnek nem hiszem hogy lenne gátlása, ha a gyereke serdül, ellenben a gyereknek biztosan van...főleg, amikor kialakulóban van a nemi identitása (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 21:45
ami a kort illeti...a szülőnek nem hiszem hogy lenne gátlása, ha a gyereke serdül, ellenben a gyereknek biztosan van...főleg, amikor kialakulóban van a nemi identitása (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

És szerinted van olyan életkor, amikortól kezdve már az ellenkező nemű szülő inkább nem mutatkozik a gyerek előtt?
Mondjuk szerintem ez inkább apa-lánya viszonylatban érdekesebb, mert azt valahogy természetesebbnek érzem, hogy egy fiú lássa az anyját meztelenül.
Mondjuk szerintem ez inkább apa-lánya viszonylatban érdekesebb, mert azt valahogy természetesebbnek érzem, hogy egy fiú lássa az anyját meztelenül.
Jóóó reggelt! Akkor ma reggeli helyett trombitaszós ébresztőt kaptok

Jó reggelt!
Moncy trombitájára ébredtem, de ez a dal csúcs!
Hé! aki felkel, az feltétlenül halgassa meg..
Moncy trombitájára ébredtem, de ez a dal csúcs!
Hé! aki felkel, az feltétlenül halgassa meg..
Tegnap este megkaptam ezt a számot... Már hónapok óta üldözöm... azóta h. a Helyszínelőkben meg a Döglött aktákban volt... Bejövős...
Csomagold csak össze, és küldjed, de izibe, mer' felásom a kertedet! A címet tudod.
Jó reggel(i)t neked..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 24. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 09:03
Jó reggel(i)t neked..

Tegnap este megkaptam ezt a számot... Már hónapok óta üldözöm... azóta h. a Helyszínelőkben meg a Döglött aktákban volt... Bejövős...
Mailben is átmegy?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 24. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 09:05

Csomagold csak össze, és küldjed, de izibe, mer' felásom a kertedet! A címet tudod.
Jó reggel(i)t neked..
Jó reggel(i)t neked..

Na akkor majd mesen megpróbálkozunk...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 24. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na.. akkor ott a megoldás.. hom átküldi.. Én meg szaladok mert beígértem egy erdei kirándulást...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 24. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 09:05

Jó reggel(i)t neked..
Jó reggel(i)t neked..