ez nekem sem megy:-(((((((((
Kinek a mikrofonja nem tetszik?
Azt nem árulom el
Ne legyél már irigy
neked nagyon komoly görbekiértékelési téveszméid vannak
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 27. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 13:44
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 27. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
1. a nők izgalmi szintje hamarabb kezd el növekedni és tovább tart --> a nők esetében az ösztönöknek nagy a funkciója --> ezért a nők nem használják az agyukat
2. a nő előbb éri el az izgalmi szintet --> a férfiak a legfontosabb kedvesük megfelelő izgalmi állapotba hozása --> férfiak önzetlenek és odaadóak
3. a csúcsra együtt érnek fel, annak ellenére, hogy a férfi később ért a közös induló szintre --> a férfi bármilyen fáradt is igyekszik beérni kedvese izgalmi szintjét, hogy együtt érhessék el az orgazmus pillanatát --> a férfiak erősek, kitartóak
4. az orgazmus után a férfi előbb indul lefelé --> elég hülyén néznénk ki, álló farokkal, rohangászva az üdítőért --> a férfiak toleránsak és kedvesek
5. mindezek arra vetnek fényt, hogy milyen tökéletes is a férfi
2. a nő előbb éri el az izgalmi szintet --> a férfiak a legfontosabb kedvesük megfelelő izgalmi állapotba hozása --> férfiak önzetlenek és odaadóak
3. a csúcsra együtt érnek fel, annak ellenére, hogy a férfi később ért a közös induló szintre --> a férfi bármilyen fáradt is igyekszik beérni kedvese izgalmi szintjét, hogy együtt érhessék el az orgazmus pillanatát --> a férfiak erősek, kitartóak
4. az orgazmus után a férfi előbb indul lefelé --> elég hülyén néznénk ki, álló farokkal, rohangászva az üdítőért --> a férfiak toleránsak és kedvesek
5. mindezek arra vetnek fényt, hogy milyen tökéletes is a férfi
na megjöttem már! ez a mai 1000 km lefárasztott! Óhh mé nincs tempomatom???!
ááá!!! te galád!!! akkor még pici voltam, nem kerülhetett kutyám szájába ekkora förtelem!!!
óóó!!! hát nem kell ide gyémánt!!! elég, ha fehér köpönyeget visel, s nincs hallgató a nyakában - már széttesszük.
mi az a tempomatom
vagy rakjam át e kérdést a kvizszobába?
vagy rakjam át e kérdést a kvizszobába?
Tempomat: elérsz egy bizonyos sebességet nyomsz egy gombot.. és tartja az ótó
"sziasztok dakonak üzenem én aszony vagyok már legalább 11-éve mert enyi idö a nagyobik gyermekem a harmadik p3dig 7-éve és találjátok ki hány éves lehet a középsö kislányom mert a másik ketö fiuk várom válaszotokat legyen szép estétek puszika"
itt van marink
itt van marink
mi az az ótó
akkor csak a macskafogóban van olyan gomb, amit nem szabad megnyomni, mert robban az autó.
micsoda techika! a fék? akkor nagyon hirtelen kell fékezzen, nem?
akkor csak a macskafogóban van olyan gomb, amit nem szabad megnyomni, mert robban az autó.
micsoda techika! a fék? akkor nagyon hirtelen kell fékezzen, nem?
nem nem fék... egy gomb a kormányon... lakotterületen tök jó.. tuti nem léped túl az 50-et
aham! tehát valamilyen szinten féken tart! végre egy jó találmány :)
lehet, át kéne mennem a tuningos topikba egy kis továbbképzésre? :)
lehet, át kéne mennem a tuningos topikba egy kis továbbképzésre? :)
Ez nem tuning... hanem a mai autók nagy része már el vannak ezzel a funkcióval látva...
az halálosan mindegy, hogy tuning-e vagy sem, egyáltalán nem értek az autókhoz. a kormány kerek. a kerekei is kerekek... ennél többet...
Te nőőőő
most nem helyénvaló a "tenőzés". :):):) rengeteg dologban maradi lennék. szerintem az autóvezetés is amolyan fiús dolog. no, hátmegaztán a tuning! az már téjjeg fiús dolog. :)
én nőőő :):):)
még hozzátenném, én egyáltalán nem szeressem az egyenjogúságot.
én nőőő :):):)
még hozzátenném, én egyáltalán nem szeressem az egyenjogúságot.
és üzenem surdinak és erdőkerülőnek, meg CPT-nek is, meg minden hapsinak, aki most nincs itt: a hugom most kinált meg egy kupicácska kisüstivel :)
fini volt :):):)
fini volt :):):)
sőt okos több tíz milliós Mercik, Lexus-ok, és egyéb elit márkáknál elég ha beállítod a kívánt sebességet, és az autó magától lassít (ha akadály van) ill. magától gyorsít! :)

Gennyzsakszem

Vectorcar
Hanna