ha már itt tartunk...személyszerint halacska vagyok...hát maguk?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tutira diszgráfiás vagyok
pontos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 08:31

EGÉSZSÉGES EROTIKA, teeeeeeeeeeeeeeee! csak lehet nem ponot...másodkézből szerzett info

miert,novemberben születtel?
EGÉSZSÉGES EROTIKA, teeeeeeeeeeeeeeee! csak lehet nem ponot...másodkézből szerzett info

:D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 08:01

nyűgös éjszaka van megettem, hánykolódtam, verítékben fürödtem. magával álmodtam a kurva életbe! izzó petárdával a seggében iramlott a sok láda között, égett minden rohadásig.
kellemes es szep öszi reggelt minden kedves lakotarsnak es latogatonak!
nyűgös éjszaka van megettem, hánykolódtam, verítékben fürödtem. magával álmodtam a kurva életbe! izzó petárdával a seggében iramlott a sok láda között, égett minden rohadásig.
A beszélőkém? Hát, a nyelvemet már ismeritek, (látásból) azzal csodát tudtam tenni. :)
A beszélőkém, viszont annyira nem.. bár ki tudja.. most már egyre gyorsabban beszélek a telefonba. Azony, hogy felvételi interview-n megszólaltam, mitöbb ömlött belőlem a szó, azon magam is meglepődtem.
Türelem? Hát... mikor visszagondolok, akkor mindig valami kínnal teszem, hoyg "te jó ég, hoyg bírom ezt?" Viszont amikor benne vagyok, akkor nem tűnik fel annyira... a mai 5,5 óra pl, egész gyorsan elment
A beszélőkém, viszont annyira nem.. bár ki tudja.. most már egyre gyorsabban beszélek a telefonba. Azony, hogy felvételi interview-n megszólaltam, mitöbb ömlött belőlem a szó, azon magam is meglepődtem.
Türelem? Hát... mikor visszagondolok, akkor mindig valami kínnal teszem, hoyg "te jó ég, hoyg bírom ezt?" Viszont amikor benne vagyok, akkor nem tűnik fel annyira... a mai 5,5 óra pl, egész gyorsan elment
háát.. nem azért, mert smucig állat, vagyok, meg minden, de tényleg néha allergiás vagyok rá, ha az én dolgaimat használják, főleg, hogy ezt ÉN csináltam MAGAMRÓL, direkt EGYEDI emotikonoknak, hogy ne csak a kis sárga fejecskéket jelentesm a partnereimnek.
Szóval ezok ÉN vagyok, de csak nálam, másnál mer egy akármilyen hülyegyerek, egy animált gifen, ami jajdevicces...
szóval bocsi... igen, olyasmi *lábbal körök a homokba*
Szóval ezok ÉN vagyok, de csak nálam, másnál mer egy akármilyen hülyegyerek, egy animált gifen, ami jajdevicces...
szóval bocsi... igen, olyasmi *lábbal körök a homokba*
na, elmentem aludni, jó éccakát mindenkinek.
töröljem a kaccsintot? majd holnap olvasom. pussz.
töröljem a kaccsintot? majd holnap olvasom. pussz.

egész nap beszélned kell? de látom türelmes vagy. és tudsz eladni ADSL-t? gondolom, jó a beszélőkéd.
ha gondolod, törlöm a kaccsintot. töröljem?
ha gondolod, törlöm a kaccsintot. töröljem?
hallottam, és Ch-nak ki is fejtetetm, hogy milyen morcos vagyok miatta.. >:(
Akasztják a hóhért, avagy az emberségről, kicsit másképp;
Callcenteres vagyok.
Csúnya szakma. Legalábbis egyeseknek néha annak tűnik. Zaklatod telefonon az embereket, hogy vegyenek ADSL-t. Aztán vagy végighallgatnak, és még talán örülnek is a hívásodnak, vagy nem.
Általában, ha találok valami közöset, akkor felhasználom, amolyan csevegősen, hogy némi "empátiával" biztosítsam őket, hogy nem csak egy telefonos zaklató vagyok, ember vagyok én is.
Az egyik pl mondta, hogy épp a Toporkány3000Bt-től akar internetet venni, de hogy milyen bajos az. Akkor eszembe jutott, hogy nagyanyám is azt használja, és megmelítettem, hogy "Hú, azzal bizony nagyanyámnak is rengeteg gondja van." és az ügyfél is oldottabb volt.
A bácsi akiről most akarok szólni, azt mondta, még decemberig nem tudja, hogy szüksége lesz-e internetre, ugyanis addigra derül ki, hogy rendbejön-e a látása.
Mondtam, hogy igen, ezt meg tudom érteni, nekem is rendetlenekdik a jobb szemem, tudom milyen.
A bácsi nagyon kedvesen elkezdett beszélni, hogyan ébredt egyszer teljes sötétségre, hogy hány orvos utasította vissza, hogy amikor műtötték a szemét, mellette is feküdt egy 20évesforma fiatalember, és végülis Ő ajánlott NEKEM egy orvost, aki vele is foglalkozott, és utolsó esélyként megemntette a szemeit.
Hihetelenül jó érzés amikor egy vadidegen ennyire törődik veled.
Callcenteres vagyok.
Csúnya szakma. Legalábbis egyeseknek néha annak tűnik. Zaklatod telefonon az embereket, hogy vegyenek ADSL-t. Aztán vagy végighallgatnak, és még talán örülnek is a hívásodnak, vagy nem.
Általában, ha találok valami közöset, akkor felhasználom, amolyan csevegősen, hogy némi "empátiával" biztosítsam őket, hogy nem csak egy telefonos zaklató vagyok, ember vagyok én is.
Az egyik pl mondta, hogy épp a Toporkány3000Bt-től akar internetet venni, de hogy milyen bajos az. Akkor eszembe jutott, hogy nagyanyám is azt használja, és megmelítettem, hogy "Hú, azzal bizony nagyanyámnak is rengeteg gondja van." és az ügyfél is oldottabb volt.
A bácsi akiről most akarok szólni, azt mondta, még decemberig nem tudja, hogy szüksége lesz-e internetre, ugyanis addigra derül ki, hogy rendbejön-e a látása.
Mondtam, hogy igen, ezt meg tudom érteni, nekem is rendetlenekdik a jobb szemem, tudom milyen.
A bácsi nagyon kedvesen elkezdett beszélni, hogyan ébredt egyszer teljes sötétségre, hogy hány orvos utasította vissza, hogy amikor műtötték a szemét, mellette is feküdt egy 20évesforma fiatalember, és végülis Ő ajánlott NEKEM egy orvost, aki vele is foglalkozott, és utolsó esélyként megemntette a szemeit.
Hihetelenül jó érzés amikor egy vadidegen ennyire törődik veled.
nagyon úgy tűnik, hogy ma este sem lesz csííípppendél
Na, leléptem. Pussz.
Ma reggel mozogni alig tudott a sok rétegtől. Hát, én már nem mondok semmit az egészségi állapotáról, mert este megint tüsszögött :-(((
Pille, jelöltelek!!!
("Hagyd el a házat - MOST")
:-)))
("Hagyd el a házat - MOST")
:-)))
szia. reggel öltöztest fel a kisdedet melegen, rétegesen. nehogy megfázzon ismét. (már kigyógyult, ugye?)
Én csak átrohanok most a nappalin, mert dolgom van.
Sziasztok, drágáim!
Sziasztok, drágáim!

akkor megcsinálhatnád a képet, amit beszúrtam - rosszul.
ja, egyébként üdvözlet. olvassgass. van mit. én meg elloptam mesre a kaccsintodat
ja, egyébként üdvözlet. olvassgass. van mit. én meg elloptam mesre a kaccsintodat