Inkább szórd meg feketeborssal...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:59

a gyömbéres citromos csirkét mustározzam??? inkább megforgatom erősspaprikában :-D
bocsi, hogy így szétspammeltem...
egyébként, nem tudom, hogy miért ilyen lassúak.. :( MSN-ben gyorsabban mozognak
egyébként, nem tudom, hogy miért ilyen lassúak.. :( MSN-ben gyorsabban mozognak
nyugodtan mustározd. én a csirkét mézzel és mustárral, továbbá rengeteg fokhagymával sütöm. issstennni! és persze zsirban, semmi esetre sem olajban - hogy utána legyen zsiroskenyérrevaló

Szóval én ezekkel helyettesítem MSN-en a szokványos emotikonokat:

Igen, mindet én készítettem, és mindegyiken én vagyok...

Igen, mindet én készítettem, és mindegyiken én vagyok...
a gyömbéres citromos csirkét mustározzam??? inkább megforgatom erősspaprikában :-D

Hódolatunk, ó, hatalmas Királynő! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

magamhoz ragdtam a hatalmat, és most lehet jönni személyi kultuszálni
az új nevem: Szilvia királyné

az új nevem: Szilvia királyné
kend meg mustárral a csirkét, tekerd be baconnal, tedd vissza a sütőbe egy pár percre. a halat citromozzuk, a csirkét nem szoktuk. illetve én nem szoktam.
csak most néztem át, hogy lássak valami igézőt ma...
nem, a hülye szakácsköny nem ír eleget a fűszerek használatáról...se íze se bűze... ill íze van... halványan citromos... mint a citromos vatta...
nem csoda, hogy nem sikerült...igéző tekinteteket nézegettél a sütő helyett
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:49

(bejövök a konyhából és reménytvesztve lehullok a bárszékemre) nem sikerült a citromos csirek... (majd töltök 1 újni tequillát, 2 ujjnyi burbont, 2u. canadien-t, 1 dl vodkákoz és bánatosan legurítom)
barmilyen kemenynek is tünsz,ne tagadd,hogy neked is jolesik az ilyen "ellagyulas"a többi topicban ilyet nem talalsz,kiveve talan a Tünderkertet!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:44

És ímé, a nappali is megrendszabályozható: betör a lírai ellágyulás a mégoly elszabadultnak, duhajnak tűnő legjobb helyekre is! :)))

odaégett? hát miért nem szóltál? segitettünk volna.
(bejövök a konyhából és reménytvesztve lehullok a bárszékemre) nem sikerült a citromos csirek... (majd töltök 1 újni tequillát, 2 ujjnyi burbont, 2u. canadien-t, 1 dl vodkákoz és bánatosan legurítom)
magamhoz ragdtam a hatalmat, és most lehet jönni személyi kultuszálni
az új nevem: Szilvia királyné (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:44

az új nevem: Szilvia királyné (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

És ímé, a nappali is megrendszabályozható: betör a lírai ellágyulás a mégoly elszabadultnak, duhajnak tűnő legjobb helyekre is! :)))

én hát, de ha valaki kíváncsi, akár webcamerán is bebizonyítom (semmi pánik, alaposan be vagyok öltözve)
willy, ugye hogy te vagy a kis kaccsintós képen? prune nem hiszi.

(ezt most nem rosszindulattal mondtam)
no igen... de a monitort én nem simogathatom... :(
részemről talán [talán!] adni.. igen...
hatalmadba keríteni egy remegő testet, szinte uralkodni rajta, és figyelni, a reakciókat, melyekkel már szinte kapsz is...
De igaz, kapni is legalább ennyire jó... rábízni magadat a másikra, ellazulni, és szinte eltűnni...
ehh, hagyjuk abba... utálom amikor álmodozom.. :( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:32
hatalmadba keríteni egy remegő testet, szinte uralkodni rajta, és figyelni, a reakciókat, melyekkel már szinte kapsz is...
De igaz, kapni is legalább ennyire jó... rábízni magadat a másikra, ellazulni, és szinte eltűnni...
ehh, hagyjuk abba... utálom amikor álmodozom.. :( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

adni vagy kapni?
melyiket inkább?
De most komolyan?
melyiket inkább?
De most komolyan?