kezdődik az éjszakára való felkészülésem... kellemes szórakozást mindenkinek!

wilimas röné. elárulom a titkot : tavasz van , ezért kell neked most minden csaj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:55
Törölt felhasználó (24620)

A fene se tudja.
Utóbbi hetekben valami őrülten jó kedvem volt. Nem tudom miért, egyszerűen meghülyültem.
Igaz, minden második csinos lányt megnéztem... :D
Tehát igény az van rá...
csak kapacitás
Tehát...
Nem hát, egyedül nem az igazi.
Bár egyelőre jól vagyok anélkül is.
No igen, a párod miatt idegeskedni, az a legrosszabb. Főleg ha az ő hülyesége idegesít.
Utóbbi hetekben valami őrülten jó kedvem volt. Nem tudom miért, egyszerűen meghülyültem.
Igaz, minden második csinos lányt megnéztem... :D
Tehát igény az van rá...
csak kapacitás

Tehát...
Nem hát, egyedül nem az igazi.
Bár egyelőre jól vagyok anélkül is.
No igen, a párod miatt idegeskedni, az a legrosszabb. Főleg ha az ő hülyesége idegesít.
mindjárt indulunk! mindenkinek szép estét kivánok! aztán ne a gép előtt töltsétek az időt!

tuuuuuuudom:):) annak idején írtam is bele...ennek a kérdésnek a lényege a kapcsolat összetettsége volt, és ma merült fel egy privát beszélgetésem során...ezért kérdeztem meg itt
én totálisan hulla vagyok agyilag...szerintetek ez a klasszikus tavaszi fáradtság vagy lappang bennem valami?
ami pedig horzi milánóis fotóját illeti...ööö...nekem tetszik a pasi...ez nagyon gáz??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 17. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 16:37

én totálisan hulla vagyok agyilag...szerintetek ez a klasszikus tavaszi fáradtság vagy lappang bennem valami?
ami pedig horzi milánóis fotóját illeti...ööö...nekem tetszik a pasi...ez nagyon gáz??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 17. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)

A csak sex és más semmi kapcsolat is agyament...
Érzelmek nélkül nem lehet... ki kell lépni és kész...
Egy nőtől igenis kérdezze meg a pasi h. hogy telt a napja, mit nézett a tv-ben, hogy érzi magát stb.. ne csak az érdekelje h. leborotváltad blablabla...
És mondja ki az érzelmeit.. ha nem mondja akkor ott csak a kefélésről szól a dolog...
De.. ott a megcsalásos topicok tömkelege..
Érzelmek nélkül nem lehet... ki kell lépni és kész...
Egy nőtől igenis kérdezze meg a pasi h. hogy telt a napja, mit nézett a tv-ben, hogy érzi magát stb.. ne csak az érdekelje h. leborotváltad blablabla...
És mondja ki az érzelmeit.. ha nem mondja akkor ott csak a kefélésről szól a dolog...
De.. ott a megcsalásos topicok tömkelege..

náh, kiöregedtél, nincsenek már nagy igényeid, nincs ebben semmi... :P
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:35

tuuuuuuudom:):) annak idején írtam is bele...ennek a kérdésnek a lényege a kapcsolat összetettsége volt, és ma merült fel egy privát beszélgetésem során...ezért kérdeztem meg itt
ami pedig horzi milánóis fotóját illeti...ööö...nekem tetszik a pasi...ez nagyon gáz???

ami pedig horzi milánóis fotóját illeti...ööö...nekem tetszik a pasi...ez nagyon gáz???
Hááát? Hol máshol? :S
Nálunk most áramszünet volt...
Vicces, régen amikor asztali PC-m volt és dial-up internetem, akkor azért nem tudtam áramszünet esetén internetezni, mert a gép ugye áram nélkül ne megy...
Most az áramszünetből elsőként csak annyit észleltem, hogy a laptopom megett kialszik az asztalilámpa, majd jön az értesítés, hogy megszakadt a kapcsolat. Ugyanis most meg ADSL-em van, ott meg a modem igányel folyamatos tápellátást. :D
Sebaj, pont Tomcat blogját olvastam, úgyhogy leültem, Nagymamim mellé, és közösen olvastuk. :)
De jó is a laptop :)
Egyébként vicces, ezt a Shutdown-dayt egy héttel elsiették :D
Nálunk most áramszünet volt...
Vicces, régen amikor asztali PC-m volt és dial-up internetem, akkor azért nem tudtam áramszünet esetén internetezni, mert a gép ugye áram nélkül ne megy...
Most az áramszünetből elsőként csak annyit észleltem, hogy a laptopom megett kialszik az asztalilámpa, majd jön az értesítés, hogy megszakadt a kapcsolat. Ugyanis most meg ADSL-em van, ott meg a modem igányel folyamatos tápellátást. :D
Sebaj, pont Tomcat blogját olvastam, úgyhogy leültem, Nagymamim mellé, és közösen olvastuk. :)
De jó is a laptop :)
Egyébként vicces, ezt a Shutdown-dayt egy héttel elsiették :D
Nnah, mindenki elhúzott... :/
Nem hiszem el...
mindenki duhajkodik?
Én ülök egyedül itt, vektorokat és pixeleket bűvölve?
mindenki duhajkodik?
Én ülök egyedül itt, vektorokat és pixeleket bűvölve?
jah, egyébként a múltkorira reagálva: :D
Ez vajon ki lehet közülünk?

hehe,kinek van laptopja és 50-es lába?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:07

Wili ,ez szinte kviz kerdes...mivel tudni kene melyik pasi hord nagyon kicsi bakkancsot,es melyik hölgy el nagylabon ?
Vagy nem is hölgy ?
Kurvara izmos alsokar... a bicepsz se rossz...unja az egeszet es akcio közben is dolgozik....
En befogom a pofam...szellel szembe pisilni ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:07
Vagy nem is hölgy ?

ez egy majdnem lovagló nő, teeee...a pasi fekszik hanyatt a nagy lábával, és ő gépezik...a csaj meg rajta fekszik "hason" a kicsi lábával
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:20

Wili ,ez szinte kviz kerdes...mivel tudni kene melyik pasi hord nagyon kicsi bakkancsot,es melyik hölgy el nagylabon ?
Vagy nem is hölgy ?
Kurvara izmos alsokar... a bicepsz se rossz...unja az egeszet es akcio közben is dolgozik....
Vagy nem is hölgy ?

Jó estét, kedveseim!
Most jelölt be iwiw-en az egyik ismerősünk 1 éves gyereke. Azért ez már agymenés. Én nem csinálnék a lányomnak accountot
Most jelölt be iwiw-en az egyik ismerősünk 1 éves gyereke. Azért ez már agymenés. Én nem csinálnék a lányomnak accountot

csak tudnám ki a titokzatos harmadik...?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:29

ez egy majdnem lovagló nő, teeee...a pasi fekszik hanyatt a nagy lábával, és ő gépezik...a csaj meg rajta fekszik "hason" a kicsi lábával
"...és túl sok olyan ember használja, akit a közelébe sem szabadna engedni internetnek."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:32
Törölt felhasználó (21812)

Jó estét, kedveseim!

megcsodáltam a képeidet a fekete-fehér sexfotóknál és nem tudtam eldönteni melyik poziciJÓt is gyakorolnám veled a legszívesebben....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:32

Jó estét, kedveseim!

laptopom nekem van.
de se 50-es lábam (40)
se barátnőm (legutóbbinak 42-es volt :D) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
de se 50-es lábam (40)
se barátnőm (legutóbbinak 42-es volt :D) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Menjünk a hsz-ek növekvő száma szerint szép sorban?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:36

megcsodáltam a képeidet a fekete-fehér sexfotóknál és nem tudtam eldönteni melyik poziciJÓt is gyakorolnám veled a legszívesebben....

remek ötlet,mikor kezdjük?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:43

Menjünk a hsz-ek növekvő száma szerint szép sorban?

az m2-esen Máthé Péterre emlékeznek....