tenyleg dzsentlömen vagy :D, de azert remelem csak megiszunk 3-4 racs sort
Ok, sörvirslipárbaj...de: Lásd milyen dzsentlömen vagyok: Tiéd Szilva, ha nyersz, ha vesztesz!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:36

Kedves Vad! Latom lassan csak ki kell hivjalak parbajra,mert Szilvat nem adom fel olyan konnyen...Mit szolsz 1 sorparbajhoz :D
Kedves Vad! Latom lassan csak ki kell hivjalak parbajra,mert Szilvat nem adom fel olyan konnyen...Mit szolsz 1 sorparbajhoz :D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyémet is láttad...de ha Neked cuncusé kell....
na tényleg elég! nem vagyok én olyan, kiért ringbe kell szállni...már nekem kínos, hogy kellettem itt magamat...és nem tudok adni semmit, csak a mosolyomat, a kedvességemet, az intellektusomat...na meg a p...t:D:D:D:D:D
Olyan picivel is beéred?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:33

módosítanom kell...azé leszek akinek olyan farka van, mint cuncusnak...

egerszurke :D, mint a BMW -m
Európai körút? Rendben!
Ház: Épp most épül, Rendben!
Fusion? Csak azt? Rendben!
Bankszámla? Nem gond!
Hozzám jössz?
Mit adsz cserébe? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:30
Ház: Épp most épül, Rendben!
Fusion? Csak azt? Rendben!
Bankszámla? Nem gond!
Hozzám jössz?
Mit adsz cserébe? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

azé leszek, aki elvisz egy európai körútra, meg vesz nekem egy házat, meg egy ford fusion-t, meg egy bankszámlát a rendelkezésemre bocsájt...és punktum
azé leszek, aki elvisz egy európai körútra, meg vesz nekem egy házat, meg egy ford fusion-t, meg egy bankszámlát a rendelkezésemre bocsájt...és punktum
Itt:
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már bejelentkeztem az előbb!!!!
És akkor még az anyós szóba sem jött!!!
Úgyhogy én nyerem el a kezedet!
ha Te is úgy gondolod:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:11
És akkor még az anyós szóba sem jött!!!
Úgyhogy én nyerem el a kezedet!
ha Te is úgy gondolod:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem olyan anyám van! egyszer félkezdő háziasszony koromban felhívtam, hogy mondja el a rántott leves receptjét, mert igencsak kong a kamra az űrtől, és hát így hirtelenjében mit is főzzek...elmondta, aztán fél óra múlva megjelentek az apámmal meg befőttekkel, meg mirelite házityúkkal, meg egyéb kajákkal....nah, ki vesz feleségül?
hogy te mindenre egybol raerzel... :)
Kedves, ha veszlek nem az anyadert veszlek :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:11

nekem olyan anyám van! egyszer félkezdő háziasszony koromban felhívtam, hogy mondja el a rántott leves receptjét, mert igencsak kong a kamra az űrtől, és hát így hirtelenjében mit is főzzek...elmondta, aztán fél óra múlva megjelentek az apámmal meg befőttekkel, meg mirelite házityúkkal, meg egyéb kajákkal....nah, ki vesz feleségül?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:55

Mivel anyóstalan vagyok, csak jól jönne egy szerető anyós:-)
Mert a másik már por-h-anyós....:-(
Mert a másik már por-h-anyós....:-(
te jó isten! de rég jártam má ott beszerzőkörúton! :-(((
Bim-bam bim bam
Elfogyott a bam-bim...
Elfogyott a bam-bim...
budvar helyette jöhet? kiugrok érte Tornaljára! :-)))