Attól függ kitől és mit lehet kérni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 09:33

Törölt felhasználó (21812)

CPT biztosan többet is kér...

Lányos? Nem feltétlenül...
Táskám állandó tartalma: Kézkrém, ajakír, korrektor szemspray, ásványvíz (tárca, fényképezőgép, könyv).
Nem szeretem a focit, bár ezt már mondtam.
Olyan istenigazából lányos nem jut eszembe... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 08:18
Táskám állandó tartalma: Kézkrém, ajakír, korrektor szemspray, ásványvíz (tárca, fényképezőgép, könyv).
Nem szeretem a focit, bár ezt már mondtam.
Olyan istenigazából lányos nem jut eszembe... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt, kellemes hetet!
Eszembe jutott még egy kérdés arról, hogy Moncy nézi a Forma1-et (bár nem ő az első nő aki ilyen elvetemült).
Fiúk, van-e lányos tulajdonságotok?
Lányok, van-e fiús tulajdonságotok?
Eszembe jutott még egy kérdés arról, hogy Moncy nézi a Forma1-et (bár nem ő az első nő aki ilyen elvetemült).
Fiúk, van-e lányos tulajdonságotok?
Lányok, van-e fiús tulajdonságotok?

De főzni attól még szabad nekünk is nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 08:56

mert te vagy most itt
new kérdésére a válasz: én eléggé tradicionális nő vagyok, szeretem elkülöníteni a férfi és női dolgokat, csak végszükség esetén engedem a konyhába az uramat
...sose szerettem, ha mosogatott, amikor én is meg tudtam csinálni, és nem is nagyon várom el tőle, hogy takarítson (kivételek mindig vannak)...ellenben, ha kell kicserélem a villanykörtét, beállítom a tv-n a programokat (ahhoz mondjuk én értek jobban
) és lenyírom a füvet...
és persze szükségem van férfire, de nem azért, hogy elvégezze a férfimunkát a ház körül...egy férfi kiegészíti a nőt, és fordítva...egy férfitől fogom nőnek érezni magamat ( a szexről nem is beszélve)

new kérdésére a válasz: én eléggé tradicionális nő vagyok, szeretem elkülöníteni a férfi és női dolgokat, csak végszükség esetén engedem a konyhába az uramat

és persze szükségem van férfire, de nem azért, hogy elvégezze a férfimunkát a ház körül...egy férfi kiegészíti a nőt, és fordítva...egy férfitől fogom nőnek érezni magamat ( a szexről nem is beszélve)
VADORZÓ!!!!!!!!
Ez örö ez boldossáááá
láttam sok mindenki jót tett velem, de még nem jutottam a végire ....
csak belenézni volt időm a lavelezésbe!
hálás köszönet mindenkinek!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez örö ez boldossáááá

Üdv Papa!
Ha mégse sikerülne a zene megszerzése, elhoztam, itt van a gépemen, át tudom küldeni mes-en, ha gondolod. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 12:19
Ha mégse sikerülne a zene megszerzése, elhoztam, itt van a gépemen, át tudom küldeni mes-en, ha gondolod. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

VADORZÓ!!!!!!!!
Ez örö ez boldossáááá
Ez örö ez boldossáááá

köszi.
szerdán csak a zenét letöltöttem. (a linkedből oda jutottam)
ide a gg-re videoklip-ként volt feltéve. de sztem lesz azok között, amit a többiek küldtek. de most megnézni sem tudom, mert a másik gépnél vagyok!
ha nincs közötte mindenképp jelzek
ja erről jut eszembe new1: köszi amit VV Ágicáról küldtél, de a videót nem tudtam letölteni nem a fotókat.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 12:20
ide a gg-re videoklip-ként volt feltéve. de sztem lesz azok között, amit a többiek küldtek. de most megnézni sem tudom, mert a másik gépnél vagyok!
ja erről jut eszembe new1: köszi amit VV Ágicáról küldtél, de a videót nem tudtam letölteni nem a fotókat.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv Papa!
Ha mégse sikerülne a zene megszerzése, elhoztam, itt van a gépemen, át tudom küldeni mes-en, ha gondolod.
Ha mégse sikerülne a zene megszerzése, elhoztam, itt van a gépemen, át tudom küldeni mes-en, ha gondolod.
Helló papa! Akkor linkeld be valami gyorsan elérhető helyre.Vagy nem tudtad megnézni sem?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 12:29
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

köszi.
megnézni megtudtam, de letölteni nem.
le akartam tölteni, de nem tudtam (vagy onnan nem is lehet?) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 12:33
le akartam tölteni, de nem tudtam (vagy onnan nem is lehet?) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló papa! Akkor linkeld be valami gyorsan elérhető helyre.Vagy nem tudtad megnézni sem?
Én nem is próbáltam.Elég az a link valahol,helyet se foglat,ha valakinek küldeni akarom akkor meg elég a hivatkozás.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 12:36

megnézni megtudtam, de letölteni nem.
le akartam tölteni, de nem tudtam (vagy onnan nem is lehet?)
le akartam tölteni, de nem tudtam (vagy onnan nem is lehet?)
Kűggyed nekem is!!!
(Nem mintha tudnám miről van szó, remélem nem vírusró') (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 12:44
(Nem mintha tudnám miről van szó, remélem nem vírusró') (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem is próbáltam.Elég az a link valahol,helyet se foglat,ha valakinek küldeni akarom akkor meg elég a hivatkozás.
Pletykalap 197 hsz, vagy rakjam ideis?
Nem, köszi, olvasni tudok!:-)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De harapósak lettünk ,így,hogy eléd kerültem 5.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Jólvanna...dolgoznom kell...és attól morci leszek!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
gyere bébi lazulj egy kicsit...vedd le a gatyádat
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Jövök, bébi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Picsába, nem is nekem mondtad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 13:18

Jövök, bébi!

te jó isten!!! előkerültél zsolti? hol voltál ennyi ideig?

Na most vigyázz
aZsolt csak 12 így vagy úgy, de annyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 13:20

Picsába, nem is nekem mondtad...