Szia Drága!!
Mmi van Veled?Rég beszélgettünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 12:00
Mmi van Veled?Rég beszélgettünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Na most még a hasam is megy, előtte meg kvízjátékban élve eltemettek...hát ez nem az én napom.....
Pusz mindenkinek!
Pusz mindenkinek!
Na most még a hasam is megy, előtte meg kvízjátékban élve eltemettek...hát ez nem az én napom.....
Pusz mindenkinek!
Pusz mindenkinek!
azt feltételezem, hogy te már akkora volumen voltál, hogy nem mert megbetegedni, mert lemarad a következő nagy dobásodról:):):) hm?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:48

Szegénykém!
Jobbulást!
Ezek szerint velem nem volt nagyobb volumenű, mert utánam soha sem lettél beteg:-(((
Jobbulást!
Ezek szerint velem nem volt nagyobb volumenű, mert utánam soha sem lettél beteg:-(((

Szegénykém!
Jobbulást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:28
Jobbulást!

Minden egyes nagyobb volumenű szexelés után beteg leszek, nálam ez már hagyomány!
Múltkor a bölcsességfogam, most meg ez.....Mi vár még rám?

fúúúúúúúúúújjjjjjjj tea. a gondolatától is rosszul vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:30

Inkább ctromos teát, a bortól csak rosszabbul leszek.
Inkább ctromos teát, a bortól csak rosszabbul leszek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:26

nemtom milyen betegség, de készíthetek forralt bort, az sok mindenre jó!
Minden egyes nagyobb volumenű szexelés után beteg leszek, nálam ez már hagyomány!

Köszi:-) De ez nem vírusos, csak megfázás, de abból is a legnagyobb:-(
én is állandóan beteg lennék ha nem innák!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:25

Te tudsz valamit:-)
Egyedül a pia nem stimmel, mármint az alkohol, mert 1 kortyot sem iszom belőle soha:-) De jeges tea volt.
Egyedül a pia nem stimmel, mármint az alkohol, mert 1 kortyot sem iszom belőle soha:-) De jeges tea volt.
nemtom milyen betegség, de készíthetek forralt bort, az sok mindenre jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:20

Sziasztok! Iszonyatosan beteg lettem tegnapról mára, 1-2 jó szót kaphatok?:-) Utána meg gyűjtöm az erőt az éjjeli hétvégés műszakokra

Te tudsz valamit:-)
Egyedül a pia nem stimmel, mármint az alkohol, mert 1 kortyot sem iszom belőle soha:-) De jeges tea volt. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:24
Egyedül a pia nem stimmel, mármint az alkohol, mert 1 kortyot sem iszom belőle soha:-) De jeges tea volt. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

ki mondta neked hogy itasan mász ki a napalibol az erkéjre???
mondtam hogy este van.. meg hogy nem lehet napozni...
erre fel te bugyira vetköztél és bekented magad és ki feküdtél napozni.
erre fel te bugyira vetköztél és bekented magad és ki feküdtél napozni.
ki mondta neked hogy itasan mász ki a napalibol az erkéjre???
erre fel te bugyira vetköztél és bekented magad és ki feküdtél napozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:20
erre fel te bugyira vetköztél és bekented magad és ki feküdtél napozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Iszonyatosan beteg lettem tegnapról mára, 1-2 jó szót kaphatok?:-) Utána meg gyűjtöm az erőt az éjjeli hétvégés műszakokra

glom kaptak is a csalira
én szeretek barkácsolni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:15

nem béna a kérdés! elgondolkodtató...nekem nincs hobbim, nincs olyan tevékenység, amit saját magam gyönyörködtetésére gyakran művelnék...mert a gyereknevelés nem az, a szex nem az, a házimunka nem az...a kert, a tanulás, a suli nem az...olvasni szeretek, könyveket igyekszem vásárolni, de a kb. 600as állomány nem feltétlenül jelent hobbi szintű könyvgyűjtést...akkor nekem nincs is hobbim?
kedves itt egy pzs
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:11

kedves barátaim!
megtörtént az 1000. hsz (taps charlotte-nak)...mondanék pár szót(egy könnycsepp)... amikor pár napja benéztem ide, és beleültem egy nagy lófaszba, még nem gondoltam, hogy megtalálom azokat az embereket (elcsukló hang), akik életem részévé válnak...basszátok meg én tényleg elérzékenyültem!...tehát kedves charlotte, édespille, kelyhecske, vad, rumi, surda, joe cuncus, zsolt (ugye nem hagytam ki senkit)...köszönöm nektek, hogy boldoggá tettétek napjaimat...és veletek ugyanitt a 2000.nél!!!
megtörtént az 1000. hsz (taps charlotte-nak)...mondanék pár szót(egy könnycsepp)... amikor pár napja benéztem ide, és beleültem egy nagy lófaszba, még nem gondoltam, hogy megtalálom azokat az embereket (elcsukló hang), akik életem részévé válnak...basszátok meg én tényleg elérzékenyültem!...tehát kedves charlotte, édespille, kelyhecske, vad, rumi, surda, joe cuncus, zsolt (ugye nem hagytam ki senkit)...köszönöm nektek, hogy boldoggá tettétek napjaimat...és veletek ugyanitt a 2000.nél!!!
nem béna a kérdés! elgondolkodtató...nekem nincs hobbim, nincs olyan tevékenység, amit saját magam gyönyörködtetésére gyakran művelnék...mert a gyereknevelés nem az, a szex nem az, a házimunka nem az...a kert, a tanulás, a suli nem az...olvasni szeretek, könyveket igyekszem vásárolni, de a kb. 600as állomány nem feltétlenül jelent hobbi szintű könyvgyűjtést...akkor nekem nincs is hobbim?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 09:31
Törölt felhasználó (21812)

Szia Joe!
Vajon mi lesz a mai téma? Volt már zene, kaja, film, kirándulás. Akkor egy béna kérdés: kinek van hobbija? Amolyan igazi hobbi, amivel gyakran foglalkozik...
Vajon mi lesz a mai téma? Volt már zene, kaja, film, kirándulás. Akkor egy béna kérdés: kinek van hobbija? Amolyan igazi hobbi, amivel gyakran foglalkozik...
kedves barátaim!
Sajnos nem vagyok nőgyógyász....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 09:47

Azért valamelyik pasi beírhatta volna a nőket főfoglalkozásnak is...
Mindenki csak hobbizik velünk.
:-)
akire te gondolsz az a nőgyógyász, de én a hobbymat jobban szeretem, mint a főállásomat:.-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 09:47

Azért valamelyik pasi beírhatta volna a nőket főfoglalkozásnak is...