A levadászás szóval van a baj.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:04

rosszat irtam? én téjjeg szoritok neki. most nincs barátnője, ha jól emlékszem.
Most olvastam egy cikket egy felmérésről, és ez állt benne:
A Top 10 fétis:
1) Kukkolás, exhibicionizmus
2) Pisilés
3) Vízcsobogás (érdekes)
4) Hajfonat, copf
5) Köröm, rúzs
6) Láb és kéz
7) Dominálás, behódolás
8) Bőr, gumi, pvc, latex
9) Piercing
10) Has (néhány pasinál pici pocakkal)
A Top 10 fétis:
2) Pisilés
3) Vízcsobogás (érdekes)
4) Hajfonat, copf
5) Köröm, rúzs
6) Láb és kéz
7) Dominálás, behódolás
8) Bőr, gumi, pvc, latex
9) Piercing
oh, hát azzal nem lehet baj!
nem kell mindjárt lőni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:13
nem kell mindjárt lőni!

Törölt felhasználó (21812)

A levadászás szóval van a baj.
nálam a sorrend forditott :)
nők, vagy férfiak állitották fel a rangsort? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:14
nők, vagy férfiak állitották fel a rangsort? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Most olvastam egy cikket egy felmérésről, és ez állt benne:
A Top 10 fétis:
2) Pisilés
3) Vízcsobogás (érdekes)
4) Hajfonat, copf
5) Köröm, rúzs
6) Láb és kéz
7) Dominálás, behódolás
8) Bőr, gumi, pvc, latex
9) Piercing
A Top 10 fétis:
2) Pisilés
3) Vízcsobogás (érdekes)
4) Hajfonat, copf
5) Köröm, rúzs
6) Láb és kéz
7) Dominálás, behódolás
8) Bőr, gumi, pvc, latex
9) Piercing
Egy online férfimagazin olvasói töltötték ki a kérdőívet, tehát valószínűleg férfiak voltak többségben (nagy többségben).
Most Willy vagy becsajozott és nem ment haza, vagy mégsem került el kellően az oszlopokat

Nnah, 2 körül hazajöttem, a többit meg itt mondom el nektek.
(hamarosan élni fog a link, bár most éjszaka nem hinném, hogy olyan sokan böngészitek a nappalit...
(bocsika a minőségért, és egyéb kényelmetlenségekért, flashez hülye vagyok, rajzolni meg nem tudok)
(hamarosan élni fog a link, bár most éjszaka nem hinném, hogy olyan sokan böngészitek a nappalit...
(bocsika a minőségért, és egyéb kényelmetlenségekért, flashez hülye vagyok, rajzolni meg nem tudok)
Szép jóóóó reggelt!
Nincs hangszóróm, úgyh. majd írjátok le ez a willy fiú mit tett tán felfedezte az öröklét titkát??
A reggelitek.... Én most rohanok, szép napot Mindenkinek!
Nincs hangszóróm, úgyh. majd írjátok le ez a willy fiú mit tett tán felfedezte az öröklét titkát??

A reggelitek.... Én most rohanok, szép napot Mindenkinek!

ezek szerint a nem is a hideg betonon erőszakoltak meg? és nem láttam bekötve a fejedet, tehát tégla sem volt...
(surda azt fogja mondani, hogy a kozel miatt várod a következőt
)
örülök neki, hogy jól érezted magadat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 04:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 04:00
(surda azt fogja mondani, hogy a kozel miatt várod a következőt

örülök neki, hogy jól érezted magadat

Törölt felhasználó (24620)

Nnah, 2 körül hazajöttem, a többit meg itt mondom el nektek.
Jó reggelt!
Most nem tudom végighallgatni Willy beszámolóját, mert a Halló, Lajost kell hallgatni a főnök parancsára. De amikor elalszik, meghallgatom. Prune szavaiból azt szűröm le, hogy jól érezte magát. Helyes! (de én ezt elmondtam neki előre
)
Most nem tudom végighallgatni Willy beszámolóját, mert a Halló, Lajost kell hallgatni a főnök parancsára. De amikor elalszik, meghallgatom. Prune szavaiból azt szűröm le, hogy jól érezte magát. Helyes! (de én ezt elmondtam neki előre

charlotte hsz-e a filmajánlóban:
Egy online férfimagazin azt javasolja, hogy szexuális életünk feldobása érdekében az alábbi hat film híres szexjelenetét játsszuk el otthon kedvesünkkel:
Utolsó tangó Párizsban (1972)
Szörnyek keringője (2001)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
ezhúúúdegáááz...én egyiket sem láttam...lehet, hogy ezért van padlón a házaséletem?
(9 és fél hét, szerető és a keserű méz-nem elég?)
viszont bevallom töredelmesen, hogy nem nagyon tennék lépéseket a megtekintésük felé...nem írnátok le az ominózus szexjeleneteket?
Egy online férfimagazin azt javasolja, hogy szexuális életünk feldobása érdekében az alábbi hat film híres szexjelenetét játsszuk el otthon kedvesünkkel:
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
ezhúúúdegáááz...én egyiket sem láttam...lehet, hogy ezért van padlón a házaséletem?
viszont bevallom töredelmesen, hogy nem nagyon tennék lépéseket a megtekintésük felé...nem írnátok le az ominózus szexjeleneteket?
neeeeeeeeeem...semmi szüksége rá...ez teljesen téves elképzelés, hogy inni kell és akkor lesz a tuti...nyilván lazít valamennyit az alkohol, de anélkül is tud működni a dolog...willy megtette az első lépést
vagy te a ginseng teára gondoltál?

vagy te a ginseng teára gondoltál?

Ha délután átjössz, eljátszom neked (veled) őket
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 08:22

Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
tényleg leírhatnátok...nem kell 3000 karakterbe:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 08:54

Ha délután átjössz, eljátszom neked (veled) őket

Délután, ha a csepp szaros alszik, írok róluk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 09:01

tényleg leírhatnátok...nem kell 3000 karakterbe:):):):):):)
Na, most megyünk sétálni. Szép idő van, már nem kell a sál sem :-)

Szilva!
Az utolsó tangót ne hagyd ki! (én is rég láttam!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Kikkérem magamnak, h szamárnak nevezz!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 21. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Te!
Az Vadnak nem az avatara, hanem a fotója! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 15:21
Az Vadnak nem az avatara, hanem a fotója! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jééééé baccus.. most látom h. szamár az avatarod... biz isten eddig azt hittem valami madár