Huha ez jó kérdés... Nem is tudom... már nagyon rég Apa... Kérdezd majd meg Tőle lehet ő jobban emlékszik
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma én is "bukszát" vásárolni mentem, de csak "bukszába-valót" találtam! :))))
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Miert szolitod Tom-ot Apanak ?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezz max. ha kényes a téma nem felelek
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:20

Kerdezhetek valamit ? Na nem arrol..Csak nem vagyok regi motoros itten,visszaolvasni meg 8848 hsz-t valahogy nehezemre esik...
Tudom hat ! Csak nem mondom meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:21

Törölt felhasználó (7767)

Tudod is Te, hogy mire gondolsz!!!

Tudod is Te, hogy mire gondolsz!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:10

Erdekes ! en is a penztarcara gondolek...Miert gondolod,hogy en szörösre gondolok ? Föleg,hogy a mai idökben man senkinek sem szörös !?

Kerdezhetek valamit ? Na nem arrol..Csak nem vagyok regi motoros itten,visszaolvasni meg 8848 hsz-t valahogy nehezemre esik...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:01

Eh... Én most tleg a pénztárcára gondoltam....
Az a szőrös valami amire Te gondolsz... Az nem is szőrős... na inkább nem beszélek
Az a szőrös valami amire Te gondolsz... Az nem is szőrős... na inkább nem beszélek

Erdekes ! en is a penztarcara gondolek...Miert gondolod,hogy en szörösre gondolok ? Föleg,hogy a mai idökben man senkinek sem szörös !?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:01

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne sajnatasd magad no...Mindig nem is lehet benne valami..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondjuk üresnek üres... mármint a bukszám...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Tehat nem a te bukszad..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Megtaláltam egy majd 3 éves hsz-emet.... bemásolom, igaz a vodkát most írtam hozzá, az a valóságos tapasztalat:
"Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől)(a vodkától igeeeeen
) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig..... " (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 12:36
"Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől)(a vodkától igeeeeen

Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig..... " (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

sajna ezt cáfolnom kell...az én gyakorlatomban a fokhagymától édes az íze
Hu de randa szőrős
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 13:59

Talaltam egy penztarcat ! (nalunk buksza)
Melyikötök veszitette el ?

Jó napokat!
De jól esett az óraállítgatás...
Nem hiszek (sőőőőt....)az ananászlé "ízesítő" hatásában...
Van annál sokkalta jobb...
Itt is süt a nap... gyorsan le is nyírtam a füvet... Áh.. megint csak címszavakban klimpírozok... Még jó h. írni tudok... Tegnap magamévá tettem a szezon első 10 gombóc csokiskekszét
Ebből egyenesen következik h. nincs hangom
De jól esett az óraállítgatás...

Nem hiszek (sőőőőt....)az ananászlé "ízesítő" hatásában...

Itt is süt a nap... gyorsan le is nyírtam a füvet... Áh.. megint csak címszavakban klimpírozok... Még jó h. írni tudok... Tegnap magamévá tettem a szezon első 10 gombóc csokiskekszét

Szasztok,beugrottam jelezni,hogy még élek.Itt a tavasz.Nem tudok mindig a nappaliban ülni,de nem fogom elhanyagolni ezt a jó társaságot.Üdv nektek,most vár a természet majd jövök.

Talaltam egy penztarcat ! (nalunk buksza)

köszönöm :) szép lett a vasárnapom :)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 13:56

Meg jo,hogy bezavart ! Kicsin mulott es megeröszakolsz avval az elektromosgörbeprosztatabizsergetöernyöfogantyuval !

Meg jo,hogy bezavart ! Kicsin mulott es megeröszakolsz avval az elektromosgörbeprosztatabizsergetöernyöfogantyuval !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 24. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 21:32

katicika teljesen bezavart a szexelésünkbe
nem esernyő fogó, teeeeee...egy nagyon izgi vibri neked
ne má', hogy mégsem akarod

nem esernyő fogó, teeeeee...egy nagyon izgi vibri neked

mert biztos ananászlével öblitette le a fokhagymás vacsorát.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 12:36

sajna ezt cáfolnom kell...az én gyakorlatomban a fokhagymától édes az íze