Én nem húzódom!!!
10-én mék BP-re!
Ki ér rá(m)?
10-én mék BP-re!
Ki ér rá(m)?
Na álljopn meg a nászmenet!!!!
Mondtam, hogy bem vagyok meleg....úgyhogy tom nem tőlem fogja elveszíteni a szűzességét....
bár szvsz nem is akarja elveszíteni....... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondtam, hogy bem vagyok meleg....úgyhogy tom nem tőlem fogja elveszíteni a szűzességét....
bár szvsz nem is akarja elveszíteni....... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
gruppen az ok,a te párod Tom,az enyém Pille es Prune!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:28

Hajjajj...akkor engednem kell az erőszaknak:-)
Para: nem, de a cégemnél el lehet lakni...már én is 2 hónapja itt csövezek:-)
Kb 20 fő elfér! Ha gruppen-szex lesz, akkor 40 is:-)
Kb 20 fő elfér! Ha gruppen-szex lesz, akkor 40 is:-)
Húvazz... tanúnom kéne nyalvizsgára, oszt megint bebaxtam.....
Szét lesz rúgva a hátshow-m....
Szét lesz rúgva a hátshow-m....
Vagyunk még 10-en is!!!!
Csak a Hölgyek 5-en vannak, nem?
Te, Charlotte, Pille, Katicika, Moncy.
És min uennyi kanos kan! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a Hölgyek 5-en vannak, nem?
Te, Charlotte, Pille, Katicika, Moncy.
És min uennyi kanos kan! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajjajj...akkor engednem kell az erőszaknak:-)
Kb 20 fő elfér! Ha gruppen-szex lesz, akkor 40 is:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:22
Kb 20 fő elfér! Ha gruppen-szex lesz, akkor 40 is:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)

lesz nappalis találkozó, ha törik, ha szakad...és egyszer kiszámolta a geográfus buszsofőr, hogy pest környéke az alkalmas helyszín...és mindenki ott lesz, aki a nappaliban lakik:)vagyis te is:)
6-8? ennél többen vagyunk
mé?hoteled van?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:19

Ha lesz, arra nekem is el kell mennem!!!
vagy szervezzem meg Pécsre??????????
Szállás az talán lenne ingyé' is!
lesz nappalis találkozó, ha törik, ha szakad...és egyszer kiszámolta a geográfus buszsofőr, hogy pest környéke az alkalmas helyszín...és mindenki ott lesz, aki a nappaliban lakik:)vagyis te is:)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:19

Szállás az talán lenne ingyé' is! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:13
Szállás az talán lenne ingyé' is! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)

erről jut eszembe! mikor lesz nappalis találkozó?
és légyszi nyisd ki a pályázatos topicot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erről jut eszembe! mikor lesz nappalis találkozó?

a statisztikák csak arra jók,hogy elvonják a figyelmet a valóságról...

Én nyíltan vallom, nem vagyok meleg!!!!
Mivel imádom a hideg sört...hukk..lassan be is baxom tőle.....pedig melóban vagyok...
Mivel imádom a hideg sört...hukk..lassan be is baxom tőle.....pedig melóban vagyok...
Csatlakozom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:04

a magam nevében mindenképpen, de a nappalis lányok nevében is valószínűleg nyilatkozhatok...tudnád igazolni is a női nem felé irányuló teljeskörű vonzalmadat?...mert nekünk bizonyíték kell, nem ígéret

a magam nevében mindenképpen, de a nappalis lányok nevében is valószínűleg nyilatkozhatok...tudnád igazolni is a női nem felé irányuló teljeskörű vonzalmadat?...mert nekünk bizonyíték kell, nem ígéret

a sex elsödleges (állati)szerepe a fajfenntartás,ezen belül minden hím a saját utodait szeretné maga körül látni.namármost,az evolució fejlesztette egyes hímek eszét is,kitalálták,hogy dugni(élvezni)lehet ugy is,ha egy másik hím seggébe dugják a farkukat.mivel ez nem az elsödleges célja a sexnek,a (nem)normális hímek viszolyognak a perverz (homo ) sextöl,viszont két nönemü lény látványa felizgatja,mert kétszeres alkalmat lát a saját génjeinek továbbadására.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyunk kutyak!! Homo kutyak !
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 22:44

"egy férfi ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy sebezhető, támadható legyen, elvégre ő a teremtés koronája"
Szerintem ebben is van a nagyobb igazság.
Ha egy kicsit az ösztönökkel akarnám magyarázni a dolgot akkor az akit dugnak az az alárendelt, pl. ha egy hím kutya "megdug" egy másik hímet akkor azzal az egyik a másik fölé kerül a rangsorban.
Lehet, hogy esetleg ez is belejátszik a társadalmi elfogadhatatlanságba
Ha egy kicsit az ösztönökkel akarnám magyarázni a dolgot akkor az akit dugnak az az alárendelt, pl. ha egy hím kutya "megdug" egy másik hímet akkor azzal az egyik a másik fölé kerül a rangsorban.
indoklás?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
marhaság!!!!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 22:44

"egy férfi ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy sebezhető, támadható legyen, elvégre ő a teremtés koronája"
Lehet, hogy esetleg ez is belejátszik a társadalmi elfogadhatatlanságba (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 22:34
Lehet, hogy esetleg ez is belejátszik a társadalmi elfogadhatatlanságba (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)

"a társadalmi elfogadottságban nem játszik szerepet a nők kisebb mértékű elnyomása? a nők úgyis csak másodrangúak, ők nyugodtan "leszbizzenek, még élvezzük is...ellenben egy férfi ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy sebezhető, támadható legyen, elvégre ő a teremtés koronája "
A francot Szilva!!!!! Csak esztetika kerdese,csak esztetika!!!!!!!
A francot Szilva!!!!! Csak esztetika kerdese,csak esztetika!!!!!!!