kinivezett hp lett belőle?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 14:20

annakidején hoztam valakit a gégére... "ki is nőtte magát" - ha szabad igy fogalmazni.

szépfijjú! é spont most nincs piros zoknyi rajtammm ...
jó az ízlésed!
de hát ezt nem én állítottam, én csak idéztem eros-tól! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:58
jó az ízlésed!
de hát ezt nem én állítottam, én csak idéztem eros-tól! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, buta vok...de sajnos imádlak.....
SPapa: nem ejtettem teherbe home-t!
Kikérem magamnak....rád pályázom

annakidején hoztam valakit a gégére... "ki is nőtte magát" - ha szabad igy fogalmazni.

Igen, buta vok...de sajnos imádlak.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:32

buta vagy:) de mondhatnál egy okot, ami miatt foglalkoznom kéne veled

Neked úgyis home jutott! lásd eros tegnap esti hsz-ét!
"home biztos a szamártól esett teherbe" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:28
"home biztos a szamártól esett teherbe" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)

úgy látom, engem megint lwevegőnek nézunek... na pápá------->
buta vagy:) de mondhatnál egy okot, ami miatt foglalkoznom kéne veled
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:28

van...nem annyira szexes...tavasz végén, amikor még pont annyira van hűvös, hogy takaró kell, ha a szabadban befekszel egy nyugágyba, akkor én imádok kint lenni a kertben...de az igazi álom az egy ilyen fa alatt heverészés, akár kettesben is:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:12

Törölt felhasználó (21812)

Itt most esik az eső. Az ilyen időben nekem mindig kandalló előtt hosszan szeretkezős kedvem lesz.
Nektek van ilyenetek, hogy bizonyos időjárás mindig ugyanazt a kedvet váltja ki belőletek?
Nektek van ilyenetek, hogy bizonyos időjárás mindig ugyanazt a kedvet váltja ki belőletek?

Basszátok meg, de nehéz gg-függőként összepakolni egy egyhetes útra. Összecsomagoltam a tisztálkodószereket, iderohantam a géphez olvasgatni, összepakoltam a gyerek kajáit, iderohantam a géphez, megyek pakolok tovább...
Már ott is vagyok

béééébi...most gyújtottam be a cserépkályhába...ropog a tűz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt most esik az eső. Az ilyen időben nekem mindig kandalló előtt hosszan szeretkezős kedvem lesz.

Igen, az eső sborongós idő az alvásigényemet erősíti....
Dugni minden időben szeretek:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Dugni minden időben szeretek:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, ajánlottam.....de mint kiderült már rég ismerte:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 12:35
erről eszembe jutott egy kérdés: ti hoztatok már valakit a gg-re...tehát ajánlottátok valamelyik ismerősötöknek vagy barátotoknak, hogy regisztráljon? és ha igen, akkor ő megtette? és a baráti körötökben mennyire nyilvános, hogy gg-ztek?

repülő és hajó felénk nem igazán közlekedik ...
remélem olyan közlekedési szközt választ, ami nem engedi városom kihagyását Neki! :-)
de ha elhanyagol, addig vigasztalsz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 12:52
remélem olyan közlekedési szközt választ, ami nem engedi városom kihagyását Neki! :-)
de ha elhanyagol, addig vigasztalsz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

a kérdés már csak az, hogy mivel utazik charlotte...
biciklivel?

hajóval?

repülővel?
biciklivel?

hajóval?

repülővel?

én a legjobb barátaimnak már ajánlottam, de tudtommal nem reggeltek ide.
vannak akik tudják, mi a reg nevem, de nem vszínű, h beleolvasnak.
nem sok mindenkinek adom ki magam ilyen szempontból, mert nagyon sok olyan dolgot elmondtam Nektek (pl. a párkapcsolati problémáimról), ill. egy másik topicba, h nagy bajom lenne belőle, ha a feleségem is tudna erről.
ezért sacc/kb. ugyanazok tudják, h itt vagyok akikkel mindent meg merek osztani!
vannak akik tudják, mi a reg nevem, de nem vszínű, h beleolvasnak.
nem sok mindenkinek adom ki magam ilyen szempontból, mert nagyon sok olyan dolgot elmondtam Nektek (pl. a párkapcsolati problémáimról), ill. egy másik topicba, h nagy bajom lenne belőle, ha a feleségem is tudna erről.
ezért sacc/kb. ugyanazok tudják, h itt vagyok akikkel mindent meg merek osztani!
a kérdés már csak az, hogy mivel utazik charlotte...
biciklivel?

hajóval?

repülővel?
biciklivel?

hajóval?

repülővel?

A kismalac videók miatt ajánlottam egy ismerősömnek, hogy regeljen. Másnak nem mertem, mert perverz állatnak néznének.
Rólam az a barátom tudja, hogy fórumozok, aki nekem ezt az oldalt ajánlotta, más nem (meg persze az uram, de ő nem baráti kör). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 12:35
erről eszembe jutott egy kérdés: ti hoztatok már valakit a gg-re...tehát ajánlottátok valamelyik ismerősötöknek vagy barátotoknak, hogy regisztráljon? és ha igen, akkor ő megtette? és a baráti körötökben mennyire nyilvános, hogy gg-ztek?
Rólam az a barátom tudja, hogy fórumozok, aki nekem ezt az oldalt ajánlotta, más nem (meg persze az uram, de ő nem baráti kör). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Van egy kérdésem, Surdi!
ti hoztatok már valakit a gg-re...tehát ajánlottátok valamelyik ismerősötöknek vagy barátotoknak, hogy regisztráljon? és ha igen, akkor ő megtette? és a baráti körötökben mennyire nyilvános, hogy gg-ztek?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ti hoztatok már valakit a gg-re...tehát ajánlottátok valamelyik ismerősötöknek vagy barátotoknak, hogy regisztráljon? és ha igen, akkor ő megtette? és a baráti körötökben mennyire nyilvános, hogy gg-ztek?