szerintem nem igen volt jellemző, de a GTI-be és 4MOTION-be tutti tettek! 116 lovas Golf???? hanyas motor van benne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 20:25
Törölt felhasználó (7767)

A napi garrone-om előtt még megkérdem: vannak-e ilyen ketyerék egy 2000-es VW-Golf-ban (4-es, 116 pacis)?
A napi garrone-om előtt még megkérdem: vannak-e ilyen ketyerék egy 2000-es VW-Golf-ban (4-es, 116 pacis)?
én egy 90-es évjáratú 524 TD BMW-ben láttam először akkor olyan 12 éves lehettem, és ott is úgy volt, hogy nyomtad valamilyen sebességgel aztán AUTO gomb benyom és voala nem kellett a gázt nyomni! :)))
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 27. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na aztat Én nem tudhatom...
Fordig jutottunk még nincs Merci
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 20:12

Törölt felhasználó (69371)

sőt okos több tíz milliós Mercik, Lexus-ok, és egyéb elit márkáknál elég ha beállítod a kívánt sebességet, és az autó magától lassít (ha akadály van) ill. magától gyorsít! :)
sőt okos több tíz milliós Mercik, Lexus-ok, és egyéb elit márkáknál elég ha beállítod a kívánt sebességet, és az autó magától lassít (ha akadály van) ill. magától gyorsít! :)
és üzenem surdinak és erdőkerülőnek, meg CPT-nek is, meg minden hapsinak, aki most nincs itt: a hugom most kinált meg egy kupicácska kisüstivel :)
fini volt :):):)

most nem helyénvaló a "tenőzés". :):):) rengeteg dologban maradi lennék. szerintem az autóvezetés is amolyan fiús dolog. no, hátmegaztán a tuning! az már téjjeg fiús dolog. :)
én nőőő :):):)
még hozzátenném, én egyáltalán nem szeressem az egyenjogúságot.
én nőőő :):):)
még hozzátenném, én egyáltalán nem szeressem az egyenjogúságot.
Te nőőőő

az halálosan mindegy, hogy tuning-e vagy sem, egyáltalán nem értek az autókhoz. a kormány kerek. a kerekei is kerekek... ennél többet...

Ez nem tuning... hanem a mai autók nagy része már el vannak ezzel a funkcióval látva...
aham! tehát valamilyen szinten féken tart! végre egy jó találmány :)
lehet, át kéne mennem a tuningos topikba egy kis továbbképzésre? :)
lehet, át kéne mennem a tuningos topikba egy kis továbbképzésre? :)
nem nem fék... egy gomb a kormányon... lakotterületen tök jó.. tuti nem léped túl az 50-et
mi az az ótó
akkor csak a macskafogóban van olyan gomb, amit nem szabad megnyomni, mert robban az autó.
micsoda techika! a fék? akkor nagyon hirtelen kell fékezzen, nem?

akkor csak a macskafogóban van olyan gomb, amit nem szabad megnyomni, mert robban az autó.
micsoda techika! a fék? akkor nagyon hirtelen kell fékezzen, nem?
"sziasztok dakonak üzenem én aszony vagyok már legalább 11-éve mert enyi idö a nagyobik gyermekem a harmadik p3dig 7-éve és találjátok ki hány éves lehet a középsö kislányom mert a másik ketö fiuk várom válaszotokat legyen szép estétek puszika"
itt van marink
itt van marink

Tempomat: elérsz egy bizonyos sebességet nyomsz egy gombot.. és tartja az ótó

mi az a tempomatom
vagy rakjam át e kérdést a kvizszobába?

óóó!!! hát nem kell ide gyémánt!!! elég, ha fehér köpönyeget visel, s nincs hallgató a nyakában - már széttesszük.

ááá!!! te galád!!! akkor még pici voltam, nem kerülhetett kutyám szájába ekkora förtelem!!!

na megjöttem már! ez a mai 1000 km lefárasztott! Óhh mé nincs tempomatom???!
neked nagyon komoly görbekiértékelési téveszméid vannak
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 27. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 13:44

1. a nők izgalmi szintje hamarabb kezd el növekedni és tovább tart --> a nők esetében az ösztönöknek nagy a funkciója --> ezért a nők nem használják az agyukat
2. a nő előbb éri el az izgalmi szintet --> a férfiak a legfontosabb kedvesük megfelelő izgalmi állapotba hozása --> férfiak önzetlenek és odaadóak
3. a csúcsra együtt érnek fel, annak ellenére, hogy a férfi később ért a közös induló szintre --> a férfi bármilyen fáradt is igyekszik beérni kedvese izgalmi szintjét, hogy együtt érhessék el az orgazmus pillanatát --> a férfiak erősek, kitartóak
4. az orgazmus után a férfi előbb indul lefelé --> elég hülyén néznénk ki, álló farokkal, rohangászva az üdítőért --> a férfiak toleránsak és kedvesek
5. mindezek arra vetnek fényt, hogy milyen tökéletes is a férfi
2. a nő előbb éri el az izgalmi szintet --> a férfiak a legfontosabb kedvesük megfelelő izgalmi állapotba hozása --> férfiak önzetlenek és odaadóak
3. a csúcsra együtt érnek fel, annak ellenére, hogy a férfi később ért a közös induló szintre --> a férfi bármilyen fáradt is igyekszik beérni kedvese izgalmi szintjét, hogy együtt érhessék el az orgazmus pillanatát --> a férfiak erősek, kitartóak
4. az orgazmus után a férfi előbb indul lefelé --> elég hülyén néznénk ki, álló farokkal, rohangászva az üdítőért --> a férfiak toleránsak és kedvesek
5. mindezek arra vetnek fényt, hogy milyen tökéletes is a férfi