Sajnos villámlátogatásom véget ért. Szép délutánt!

Törölt felhasználó (21812)

Láttam, azért írtam ;)
Láttam, azért írtam ;)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 27. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenki megjön nekem meg indulnom kell, ez az én formám. További szép napot mindenkinek.
Sziasztok
Sziasztok
néz meg a 21440es hsz-em, ott szerepel ki is a 2 nővérke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 13:15

Látom, Surdi, jó kezekben (szájakban) vagy :-))
Mindenki megjön nekem meg indulnom kell, ez az én formám. További szép napot mindenkinek.
Sziasztok
Sziasztok
Látom, Surdi, jó kezekben (szájakban) vagy :-))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 27. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 11:54

Belebetegedtem, h magunkra hagytak a hölgyeink!
A körzeti orvosom kórházba utalt!
Én pedig nem sajnáltam a vizitdíjat!

Huh, menekülj, mert a nővérkék elindultak feléd és ápolni akarnak :-))
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 27. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 13:13

Mosolygósat mindenkinek! Épp panaszkodni akartam h. pár napja olyan nyamvadtul érzem magam...De látván a doki bácsi gyógyító technikáját.. elbiznytalanodtam h. megosszam e veletek egészségi állapotomról..
Na.. most már pedig leírtam.. no mind1

Mosolygósat mindenkinek! Épp panaszkodni akartam h. pár napja olyan nyamvadtul érzem magam...De látván a doki bácsi gyógyító technikáját.. elbiznytalanodtam h. megosszam e veletek egészségi állapotomról..

megbeszéltük!
de nem látod, h az egyik hölgy pillécske, aki beöltöztette az én lotyókámat is nővérnek!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 27. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
de nem látod, h az egyik hölgy pillécske, aki beöltöztette az én lotyókámat is nővérnek!

Szerezhetnél attól a dokitól nekem is egy beutalót
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 27. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 11:54

jó Nektek, h jó idő van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 09:03

Szép napot mindenkinek!
Itt ragyogóan süt a nap, ezért már megyünk is kifelé (meg azért is, mert a gyerek már tépi ki a kezemből az egeret).
Na pussz.
Itt ragyogóan süt a nap, ezért már megyünk is kifelé (meg azért is, mert a gyerek már tépi ki a kezemből az egeret).
Na pussz.
Szép napot mindenkinek!
Na pussz.
Na pussz.

És mivel egy okos nő rajzolta az ábrát, a női orgazmust nem rajzolta kétszer-háromszor olyan hosszúnak, mint a férfié, nehogy a pasiknak ez rosszul essen.

1. a nők izgalmi szintje hamarabb kezd el növekedni és tovább tart--> a nők esetében az agynak nagyobb a funkciója a szex során-->tehát a nők agya fejlettebb
2. a nő előbb éri el az izgalmi szintet, de bevárja a férfit--> vagyis a nők nagyon türelmesek és toleránsak
3. a csúcsra együtt érnek fel, annak ellenére, hogy a férfi később ért a közös induló szintre-->a nők hiába fáradtabbak már, akkor is képesek kitartóan tovább haladni
4. az orgazmus után a nő később indul lefelé-->ugyan már rég alhatna tovább, de tekintettel van a férfiak "felsőbbrendűségtudatára", ezért később áll vissza az eredeti izgalmi állapotra
5. mindezek arra vetnek fényt, hogy milyen tökéletes is a nő
2. a nő előbb éri el az izgalmi szintet, de bevárja a férfit--> vagyis a nők nagyon türelmesek és toleránsak
3. a csúcsra együtt érnek fel, annak ellenére, hogy a férfi később ért a közös induló szintre-->a nők hiába fáradtabbak már, akkor is képesek kitartóan tovább haladni
4. az orgazmus után a nő később indul lefelé-->ugyan már rég alhatna tovább, de tekintettel van a férfiak "felsőbbrendűségtudatára", ezért később áll vissza az eredeti izgalmi állapotra

Szijjjaaaaa. Isten hozott itthon :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 01:40
Törölt felhasználó (62015)
VIP

sziasztok csak bekukk:)) este hazaértem nagyon jó volt ez a 6nap
1hónap múlva megyek megint...remélem mki jól van.. ...ugye?

Klikk ide
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 27. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 06:26

1. a nők izgalmi szintje hamarabb kezd el növekedni és tovább tart--> a nők esetében az agynak nagyobb a funkciója a szex során-->tehát a nők agya fejlettebb

Kicsilány folyton csak bekukk meg kikukk, oszt én még bele se estem a pixisbe, így mondjuk legalább ki se eshetek belőle
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 27. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 08:18

mizújs?
látom kicsilány is csak bekukk!
fel tudtad már venni Vele a kapcsolatot.
sajnos rám berágott (pedig nincs oka rá), úgyhogy kiestem a pixisből.
sajnos rám berágott (pedig nincs oka rá), úgyhogy kiestem a pixisből.
mizújs?
sajnos rám berágott (pedig nincs oka rá), úgyhogy kiestem a pixisből. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 27. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 08:16
sajnos rám berágott (pedig nincs oka rá), úgyhogy kiestem a pixisből. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 27. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt neked is Papa, és persze mindenkinek!
De nagyon jó hogy legalább te ilyen sokat írsz

Jó reggelt neked is Papa, és persze mindenkinek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 27. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 08:08

Üdv mindenkinek!
nagyon kihalt a nappali! írtatok öszz 2 oldalt egy délután? én egymagam többet írtam tegnap!
nagyon kihalt a nappali! írtatok öszz 2 oldalt egy délután? én egymagam többet írtam tegnap!