rendben, akkor majd Te hozod a sört, míg mi szurkolunk! aztán cserébe reggel tőtök páleszt!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Maradjunk a golfnál, ill biliárd... Én lyukra szeretek játszani, nem kapura :-DDDDD
ment a privi. megkaptad?
én viszont a lukba nem a golót szeretem tenni!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 15:48

Maradjunk a golfnál, ill biliárd... Én lyukra szeretek játszani, nem kapura :-DDDDD
Én is csak a tartalmát szoktam :-D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szervusztok! Mára ily rövidre sikerült az ittlétem! Kívánok kellemes estét, hatalmas orgiával és ivászattal. Sztem az 5000ről le fogok maradni. sajna holnap nem valószínű, h leszek.
melyik hozzászólásomra mondtad ezt?
Édeske!
Rólad hol lát6ó fényeskép?
Rólad hol lát6ó fényeskép?
miért van közöttünk normális is?
termeszetesen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

na mégeccer: a viszont kacsingatásra mindenkinek!
az ero meg az unicum legyen Veled !!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kikérem magamnak!
Én normális vagyok!!!!
Csak néha látok repülő rózsaszín teheneket és vitázom ordítva magammal!
De ez itt a zártosztályon természetes! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én normális vagyok!!!!
Csak néha látok repülő rózsaszín teheneket és vitázom ordítva magammal!
De ez itt a zártosztályon természetes! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
küldj privit, kapsz vissza egy fotót

rumi, te nem olvasod el az összes nappali hozzászólást? akkor hogyan tudod követni az eseményeket? rumi, te normális lennél?

Privi elküldve!
Ha lehet szemből készültet kérek, már ha lehet választani!!!
pussy!
Ha lehet szemből készültet kérek, már ha lehet választani!!!
pussy!
olvastam (kétszer is). lassan megy a válasz is.
neked is surdapapa!
neked is surdapapa!
Pussy-puszi érte!
Mára lekoccolok!
csácsumi mindenkinek!
jók ne legyetek, takarókat a kezek alá, bétóven a zene mócártja (kitől idéztem?)
A lyányoknak lankadatlan farkakat, a fiúknak mindíg éhes puncikat!
ByE
Hajrá Barca!
Mára lekoccolok!
csácsumi mindenkinek!
jók ne legyetek, takarókat a kezek alá, bétóven a zene mócártja (kitől idéztem?)
A lyányoknak lankadatlan farkakat, a fiúknak mindíg éhes puncikat!
ByE
Hajrá Barca!
vad, a lankadatlan farkakat melyik sarokban hagytad?

Ha akarod megmutatom:-)
Csak kérned kell!
Pussz!
Csak kérned kell!
Pussz!