Olyan kis titokzatos vagy. Úgy kell belőled mindent kihúzni! Legalább néhány dolgot említs, ami szórakozást jelent neked és ami pihentet!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:30
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon sokretü,de semmikeppen sem maganyos,es erre a napra nem csinalok tervet,egyszerüen a pillanatnyi ihlet vezerelne,hiszen a mindennapjaink allando forgatokönyv szerint zajlanak le,mint egy rossz film
ha emlekezetem nem csal,ezt a meset meg a cocializmus idejen keszitette az mtv,lehet,hogy egy kis ideologia is van benne.amugy nagyon fegyelmezett es rendszeretö vagyok,ezert lenne ez a nap "más",kiserletkepp,hatha megis ez az idealis
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:39
Törölt felhasználó (21812)

Erről ez jutott eszembe:
A Futrinka utcában mondja Morzsa: "Rendszeresség, fél egészség."
Amikor esőben is sétálni viszi Buksit :-))
Bocs, nekem mostanában a legtöbb dologról valami mese v. babás dolog jut eszembe :-))
A Futrinka utcában mondja Morzsa: "Rendszeresség, fél egészség."
Amikor esőben is sétálni viszi Buksit :-))
Bocs, nekem mostanában a legtöbb dologról valami mese v. babás dolog jut eszembe :-))

Bizony, van benne ideológiai tanítás, nem is kevés, de a gyerekek szerencsére nem ezt veszik észre benne. A lányom imád úgy menetelni, hogy azt idézi a meséből: "én vagyok az edzett eb, nincsen nálam edzettebb". Ebből csak ennyit tud mondani még: "ezzett, ezzett" :-)))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:43

ha emlekezetem nem csal,ezt a meset meg a cocializmus idejen keszitette az mtv,lehet,hogy egy kis ideologia is van benne.amugy nagyon fegyelmezett es rendszeretö vagyok,ezert lenne ez a nap "más",kiserletkepp,hatha megis ez az idealis

szorakozas?hm...zene,olvasas,beszelgetes(nem cseveges!)+vegtelen sok pillanatnyi ötlet
pihenes:ujra ugyanez+elgondolkodni azon,milyen is volt a szorakozas (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:40
pihenes:ujra ugyanez+elgondolkodni azon,milyen is volt a szorakozas (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan kis titokzatos vagy. Úgy kell belőled mindent kihúzni! Legalább néhány dolgot említs, ami szórakozást jelent neked és ami pihentet!
Ide még az idén vissza szeretnék menni....

szorakozas?hm...zene,olvasas,beszelgetes(nem cseveges!)+vegtelen sok pillanatnyi ötlet
pihenes:ujra ugyanez+elgondolkodni azon,milyen is volt a szorakozas
pihenes:ujra ugyanez+elgondolkodni azon,milyen is volt a szorakozas
üdvözletem mindenkinek. látom, éltek :) majd este olvasom el a ma történteket, még dolgozom.
rumi? mikor megyünk? imádom a szalonnasütéses partikat :)
rumi? mikor megyünk? imádom a szalonnasütéses partikat :)
Ha nem kell ennem a birkapörköltből, akkor megyek :-)
Már csak két hónapod és 12 napos van rá. Tessék elkezdeni a szervezést!!! :-)))
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ez +felel?

megoldjuk majd valahogy!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:52

Tökéletes! :-)
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj ne! Én inkább más irányú hasznosítását tervezem. Legyen inkább tenyészkan ;-)))
annyiból jó hogy nem olyajn nagyon messzire kell menni,csak mindig közbe jön valami amire nem számit az embör. De hétfőn megpróbáljuk ha minden összejön...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:52

MÉG 5 PERC !!!!!

még 5 perc tomi képéig.

szavaknak jobban örültem volna,ez nem melto hozzad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:50