Emlékeztet az exemre, kivéve a szemkötő :-)))
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 27. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 27. péntek 09:25

jo játék (itt egy nem rolam fikcio)
ha pasi lenék talán igy néznék ki, vagy ha csaj lennék?

jo játék (itt egy nem rolam fikcio)
ha pasi lenék talán igy néznék ki, vagy ha csaj lennék?

Nagggyon kemény!!! De asszem ez inkább csak valami macsó álom, mert veled beszélgetve egy kedves ember képe alakult ki bennem :-)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 27. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

katinka, kedves :) egyforma szivünk van! :)
Szép jó napot és viszont kacsingatásra! Kellemes 7végét! Csak vigyázva írjátok tele a topicot mert több 100at nem lesz időm végigolvasni. Ha pedig mégis akkor végig is válaszolgatok, teleírok vagy 2 oldalt Rumi meg le fog cseszni emiatt!
Drágám én is szívesen megcsinálnálak Téged!
További kellemes délutánt! Este jövök és megnézem, hogy mit alkottatok :-))
szia surdapapa! sajnálom, már meg lettem csinálva. sooorry

hapsit nem tudtam magam mellé állitani (vagy alám?

állj mellém, kedves rumi :)
Nagy Levin! Üdvözlünk a Paradicsomban :)
Köszönöm
Kellemes hétvégét nektek !

siess, rumi, 15 perc múlva indulnom kellene. nehogy belemelegedjünk itten virtuálisan, még lemaradok az igazi randiról :)
ez kujjjjjjva jóóóóóóóó!
vazze, rumi! lefolyik a kacagástól a sminkem!

hová tűnt surdapapa? ezt neki is látni kell!
erkölcsök? az mi? majd fellapozom az értelmező kéziszótárt, ha hazaérek.

Na, egy utolsó ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS mielőtt elutazom. Képzeljétek el ezt a szitut:
Van egy gép, amely minden kérdésre tudja a választ. Kettőt kérdezhettek tőle: egyet a saját életetekkel kapcsolatban, egyet pedig a világgal kapcsolatban.
MIT KÉRDEZNÉTEK?
Van egy gép, amely minden kérdésre tudja a választ. Kettőt kérdezhettek tőle: egyet a saját életetekkel kapcsolatban, egyet pedig a világgal kapcsolatban.
MIT KÉRDEZNÉTEK?

Már rég akartam szólni: fordulj másfele már egyszer: miért kell állandóan a tükörbe bámulnod????