rigófütyiset
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap este elmentem úszóleckéket venni...azt hittem tudok úszni, de azt mondta az oktató, hogy inkább kezdjük előlről...ennek kapcsán kérdésem (bocs charlotte): mit kezdtetek el felnőtt fejjel tanulni? olyat, ami nem feltétlenül megszokott, mert inkább gyerekkorban "túlesünk" rajta
Én a megszokott 17 év helyett 24 éves koromban kezdtem vezetni tanulni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 07:40
tegnap este elmentem úszóleckéket venni...azt hittem tudok úszni, de azt mondta az oktató, hogy inkább kezdjük előlről...ennek kapcsán kérdésem (bocs charlotte): mit kezdtetek el felnőtt fejjel tanulni? olyat, ami nem feltétlenül megszokott, mert inkább gyerekkorban "túlesünk" rajta
A csacsis avatar jobban tetszett. Nem vagy ilyen elvetemült, mint ez a vicsorgó, ugye?
JÁTÉK (20 kérdés, kb. 10 perc)
Meg tudjátok különböztetni az őszinte (genuine) mosolyt a hamistól (fake)?
Nyitó oldalon lévő két skála:
Alapvető életszemlélet: Optimista - Pesszimista
Mit gondolsz, mennyire tudod megkülönböztetni az őszinte mosolyt a mesterkélttől? Kicsit - Nagyon
Ezután jön 20 mosoly. Play gomb.
A végén jön egy kérdés: az arc melyik része alapján döntöttél? eyes (szem), mouth (száj), nose (orr), forehead (homlok), cheek (orca), chin (áll)
A megoldásnál a képek alatt a helyes megoldást látod. Fölötte pipa vagy x jelzi, hogy eltaláltad vagy nem. És ha itt a kis képre kattintasz, újra látod a mosolyt.
(a hosszú magyarázó szöveg lefordítására most sajnos nincs időm).
Teszt - klikk ide
Szép délelőttöt mindenkinek!
jut eszembe: medvebőr...
remélem nem én lettem megnyúzva és kikészítve?
ha igen akkor kikkkkéééssszzííteeettteeettteeekkk!
remélem nem én lettem megnyúzva és kikészítve?
ha igen akkor kikkkkéééssszzííteeettteeettteeekkk!
én az 5. mackó vagyok és vigyázok a mézes köcsögödre ... brrruuuuummmm
aha látom: Pillécske, Charlott és Szilva a 3 grácia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:38
Törölt felhasználó (21812)
Eh, égés. Na még egyszer:
a medvebőr az enyém! Brrrrrrrrrruuuuuummmmmmmmm
A Tiéd a megnyúzott medvéé!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:43
A Tiéd a megnyúzott medvéé!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy volt lehetőség a nappaliban sarkot, zugot, placcot bérelni, letáborozni stb...a medvebőr az enyém!!!!!!!!!!!! oda ne menjen senki hancúrozni, max. a szélére ülhettek kicsit...és persze genyau meg baez fekhet rajta...ugye világos voltam??????
Májköl Dzsekszon már úgyis összeállt egy koncert erejéig!
Pályinkás jó reggelit minden nappali lakónak!
13/20 maradok plasztikai sebész és mellszakértő
:(:(:( pedig azt hittem ismerem az embereket:(:(:(:(
a szem alapján döntöttem, és mégis rossz az eredmény....akkor ezentúl a farkakat fogom nézni:):):)
a szem alapján döntöttem, és mégis rossz az eredmény....akkor ezentúl a farkakat fogom nézni:):):)
? na ezt nem értem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 09:46
jaa, hogy el kell indítani.... nekem meg nem kellett volna elfelejteni olvasni... 50% a találati arányom...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen egy vigyorgó farok?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jönnének sorba az élvezetek pucér és maszturbáló nőket lesnék meg a saját lakásukban!
Utána leszámolnék és megbüntetném a saját és barátiam ellenségeit haragosait.
Utána megbüntetném a világ ellenségeit és amikor már mindezt elrendeztem csak utána jöhetne a pruné féle karitatív tudományom csillogtatása...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 14:32
Utána leszámolnék és megbüntetném a saját és barátiam ellenségeit haragosait.
Utána megbüntetném a világ ellenségeit és amikor már mindezt elrendeztem csak utána jöhetne a pruné féle karitatív tudományom csillogtatása...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És hogy bizonyítsam, hogy mennyire igazad van, íme egy újabb ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha képesek lennétek arra, hogy BÁRMIKOR LÁTHATATLANNÁ váljatok bármennyi időre, mit kezdenétek ezzel a képességgel?
Ha képesek lennétek arra, hogy BÁRMIKOR LÁTHATATLANNÁ váljatok bármennyi időre, mit kezdenétek ezzel a képességgel?
Nekem is 13/20.
Este lefordítom a megoldásnál lévő hosszú szöveget és bemásolom ide, hogy megtudjuk, hogyan lehet eldönti, melyik mosoly valódi. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Este lefordítom a megoldásnál lévő hosszú szöveget és bemásolom ide, hogy megtudjuk, hogyan lehet eldönti, melyik mosoly valódi. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezdesz olyan lenni, mint a GonoszKismalac...
dicki bébi, tudunk egy kicsit privizni? ugorj be a chatre, légyszi:):):):):):)

Gennyzsakszem

merlin
Ziva