és ha én akarnék inni? inkább a te mellkasodon lesz, és ott kényelmesen elérem, még ha ülök is rajtad
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
1. megesszük-oké
2.vencel tér, sör-oké
3. vencel tér kolbász-bekapás
4. közös orgia-oké
5. szász-svájc: ez már nem fér bele a délutánba, amíg mindenki keresztbe kasul dug mindenkit lemegy a nap
2.vencel tér, sör-oké
3. vencel tér kolbász-bekapás
4. közös orgia-oké
5. szász-svájc: ez már nem fér bele a délutánba, amíg mindenki keresztbe kasul dug mindenkit lemegy a nap
a cd-t számonként küldd át a szokott helyre, az nem jó úgy neked?
nem cica, majonézzel
mi van már? sehol senki?
Tejszínhabot én is tudok biztosítani...saját gyártásút!
Szilvácska: Látod? Már két gyártmányt is megkóstol6sz!
Kamerázhatnál!
Hát...:-) Ha én ott állnék melletted, akkor gondoskodnod kellene másik kamerásról:-))))
Kolbászhoz a tejföl dukál!!:-))
Szia Eprecske!
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:30
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Kolbászhoz a tejföl dukál!!:-))
Én meg vadul szeretkeznék vadacskával, aki Eprecskét és Szilvácskát idomítja vadul....:-)))))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:31

Szia Eprecske!
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről!
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről!
tejszínhab a kolbászon? magatoknál vagytok ti? legyen a kolbász natúr, a habot hagyjuk a hamvas barackokra
hááát... ha megmutatod, adok rá habot!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:35

tejszínhab a kolbászon? magatoknál vagytok ti? legyen a kolbász natúr, a habot hagyjuk a hamvas barackokra
Izgató látvány..Nekem elhiheted...:-)
Térden csúszva...könyörögnék.....aaaaaaahhhhh....
most kicsit elmegyek, sajna nem úgy...jók legyetek! panaszt ne halljak! cuppantás mindenkinek...majd benézek még ma
Jelen esetben a puding próbája az evés!
szia
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:52

most kicsit elmegyek, sajna nem úgy...jók legyetek! panaszt ne halljak! cuppantás mindenkinek...majd benézek még ma
Szerintem is ez relatív:-) Nem biztos, hogy meg akarnál kóstólni:-)))