Ne légy máááááá

Nyugi, jó volt a kérdés, csak mindenki másképp csinájjjja...
Ráadásul te azt írtad, hogy te folyamatosan nyöghetnél, mert végig jó. Na szóval *irigykedés ON* (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 16:11

Nyugi, jó volt a kérdés, csak mindenki másképp csinájjjja...
Ráadásul te azt írtad, hogy te folyamatosan nyöghetnél, mert végig jó. Na szóval *irigykedés ON* (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
akit úgy dugnak ketten egyszerre, hogy barátja, férje, stb, van az már eleve egy olyan szint-én ezt értelmeztem úgy, hogy a két pasi egy nő felállás...vagyis, ha valakinek férje, vagy barátja van, akkor már ne nagyon kefélgessen félre, főleg nem szendvicsben...de nem vitatkozni akarok, csak kérdezem...és bassza meg mit csináljak, ha nő vagyok?
asszem egyszerűen hülye kérdést tettem fel, vagy nem értettem meg a válaszokat
de nem menstruálok, és még előtte sem vagyok
asszem egyszerűen hülye kérdést tettem fel, vagy nem értettem meg a válaszokat
de nem menstruálok, és még előtte sem vagyok
mire vagy kiváncsi
?
?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
spermahajderek! nagy, hosszadalmas és áldozatos munkával csináltunk egy igazi moulen rouge-os éjszakát nektek..jó, persze önzetlenül, nem várva el érte semmit...de most komolyan: nehezetekre esne egyesével berakni egy softos izgalmas képet berakni egy hozzátok hasonló, de közel sem olyan csodálatos férfiról, hogy csorogjon a nyálunk utánatok? kiderülne, hogy ki hogyan látja magát, és persze örömet szereznétek nekünk:):):):):)
igen van mellem,derekam,csípőm
Na, akkor lássunk maszk nélkül. Aranyos...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
de en sajnos maszkot kell hordjak...es ennek sokkal csunyabbat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 18:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor lássunk maszk nélkül. Aranyos...
miért?????
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
na,latod...ezt en is gyakran kerdem magmtol...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel nem vagy egyedül...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Kimondottan jól áll neked ez a szerep! :)))))
ezt akartam irni,csak nem szeretnek senkit megserteni...szerintem mindenki hord alarcot,csak egyesek (en) elismerik maguk es masok elott is ezt a dolgot, mig masok talan maguk elott is letagadjak
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 19:24
Ezzel nem vagy egyedül...
"Az utolsó kintornás Pesten
...........................
...A valcer és az ifjúság
két hű barát,
Ha nem bírod a ritmusát,
állj félre hát!
Két keringő jut nekünk
de csak egyet táncolunk:
A másikban már nincs helyünk,
arról csak álmodunk
............................
...de álmainkban akkor is
csak valcert táncolunk..."
:))))
...........................
...A valcer és az ifjúság
két hű barát,
Ha nem bírod a ritmusát,
állj félre hát!
Két keringő jut nekünk
de csak egyet táncolunk:
A másikban már nincs helyünk,
arról csak álmodunk
............................
...de álmainkban akkor is
csak valcert táncolunk..."
:))))
...de vegulis mindegy...lehet mas csinalja jol es en rosszul...a lenyeg nem ez,csak Szilvacska kerdezte talan hogy ki hogy latja magat..hat en ugy.
De gyerekek,ha van itt meg valaki,akkor meghivlak Titeket egy sorre....

....talan az felvidit,s ha nem,akkor majd magam fogyasztom el (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 19:26

....talan az felvidit,s ha nem,akkor majd magam fogyasztom el (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt akartam irni,csak nem szeretnek senkit megserteni...szerintem mindenki hord alarcot,csak egyesek (en) elismerik maguk es masok elott is ezt a dolgot, mig masok talan maguk elott is letagadjak
Csak "Heineken"-t, vagy Felpapa kedvencét, a "Beck's"-et fogadom el! :)))))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 19:42
...de vegulis mindegy...lehet mas csinalja jol es en rosszul...a lenyeg nem ez,csak Szilvacska kerdezte talan hogy ki hogy latja magat..hat en ugy.

....talan az felvidit,s ha nem,akkor majd magam fogyasztom el

Azt már nem!!! A Leffe a kedvenc söröm.
És volt szerencsém kétszer Kasteelt is inni, azt is imádtam.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 19:42

en is imadom!!!
De vegulis a tarsasag is szamit nem csak a minoseg/mennyiseg (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt már nem!!! A Leffe a kedvenc söröm.
mai hangulatom képekben
csak nincs valami baj? vagy tan annyira meleg vagy mint az a szeker ganye?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok meleg, aki nem hiszi járjon utána:):):):):) de a hangulatom pont olyan, mint ez a pótkocsi szar:):):):):):):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 20:02
csak nincs valami baj? vagy tan annyira meleg vagy mint az a szeker ganye?
buli most szombaton, részletek Audrey szobája

Gennyzsakszem

Odry