engem kifelejtettel a keprol....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 21:00

a cicust cseréljük le macira, és a szöszit egy barnára...na ilyen a hangulatom most:):):):):) a szekeret már eltolták

a cicust cseréljük le macira, és a szöszit egy barnára...na ilyen a hangulatom most:):):):):) a szekeret már eltolták
huh, a 4 karikás a te pasid? akkor bocs, de remélem nem baj, hogy nem ő jön be nekem:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 06:23
Törölt felhasználó (62015)

hú hát az én pasim nem kávézik(tudod a 4karikás)
de mehetünk bárhova,egész nap ráérek

berakjalak?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 10. péntek 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)

dehogy baj
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 06:26

huh, a 4 karikás a te pasid? akkor bocs, de remélem nem baj, hogy nem ő jön be nekem:):):):):):)
hú mindjárt kezdhetek takarítani...

átküldjem őket? itt mindjárt végeznek:):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

hú mindjárt kezdhetek takarítani...

ajajj az jó lenne de zenélniük is kell ám közben:))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
na,most h elment a párom itthonról azt hiszem vele fogok kávézni:))))

huh, ez igeeeeeen
de nem vagyok konkurencia, két okból sem...nem olyan feszes a seggem, mint a tied
és nekem inkább a barnák jönnek be...szóval kávézhattok nyugodtan:):):):):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:04

na,most h elment a párom itthonról azt hiszem vele fogok kávézni:))))

hát én már a kávézásnak is örülnék ha róla van szó de hát....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 07:33

huh, ez igeeeeeen
de nem vagyok konkurencia, két okból sem...nem olyan feszes a seggem, mint a tied
és nekem inkább a barnák jönnek be...szóval kávézhattok nyugodtan:):):):):):):):):)

kedves egészségedre

Jó reggel(i)t!
Gyerekek 1 napot nem tudtam jönni és 12 oldalt kell(ene) visszaolvasnom!
nem foglalná össze valaki mi is történt?
azt látom, van egy új barátunk!
Szia badiscsaj, üdvözlünk a nappaliban!
ha lehet pályinkát főzni belőle akkor én is!
köszönöm
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 08:15

Jó reggel(i)t!
gondolatolvasás:))
hát a mai hangulatod se kutya:)))))))))
úgy legyen

tegnap vis major volt a négyzeten!
két előre nem látható dolog:
1. jóapámnak hirtelenjében kellett jönnie és illett ott lennem, mert nekem segített.
2. és ez a rosszabb a pici fiam lebetegedett és apucira (is) jutott a felvigyázás. (remélhetőleg nem vészes)
szederpálesz? még nem próbáltam. elkészítési mód?
ja és a főzetés is gondot okozhat, mert szeszfőzde 300 l alatt nem áll szívesen szóba az emberrel.
két előre nem látható dolog:
1. jóapámnak hirtelenjében kellett jönnie és illett ott lennem, mert nekem segített.
2. és ez a rosszabb a pici fiam lebetegedett és apucira (is) jutott a felvigyázás. (remélhetőleg nem vészes)
szederpálesz? még nem próbáltam. elkészítési mód?
ja és a főzetés is gondot okozhat, mert szeszfőzde 300 l alatt nem áll szívesen szóba az emberrel.
mik történt a medvebőrrel?
Szilva meg Cuncus szétkefélték?
Szilva meg Cuncus szétkefélték?
hát már elnézést kérek, de a medvebőrt mi hoztuk ide, cuncus és én...tehát jogosan reklamálok, ha bizonyos elemek be akarják szennyezni ananász-, és egyéb levekkel...vagy nem? mindenki hozzon magának dugóhelyet:) lám, rumi már levadászott egy tájgertot:):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)