itt már majdnem mindenki elmúlt 30. én speciel szeretem ezt a kort. csak kimondani nem szeretem.
Fel a fejjel... Mármint ha Surdapapa végzett - csak vicceltem

lehet, a 4kerekű (? jól emlékszem) tökitette el. majd ha hazaér, kérdezd meg tőle. ő nyomkodja állandóan, nem? tényleg! a hapsik mifenéért imádják öt másodpercenként váltani a csatornákat?
Pedig könnyű... Menyi? 30.

Nekem a kimondással sincs egyelőre bajom, igaz, hogy a 32 még az eleje...

ha ünnep akkor ünnep, ünnepnap pedig ugyebár másübe is szabad engedni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 14:37
Törölt felhasználó (21812)

Módosítok: minden nap ünnep, amikor betérhetsz a nappaliba. És én minden nap itt vagyok!! De jó nekem :-)
Hapsi vagyok?

kis sem mondtad, csak leirtad. a harmincat emigyen mondom én: hhharrrminccc. valami ilyesmi. átjön a hangsúly?
Na kedveseim, a jó hír az, hogy mennem kell, a rossz meg hogy kb. vasárnap jövök...
Puszi meg pacsi mindenkinek!

4karikás:))))))))))))
jaj, dehogy. laura érti :) hogyan is szólithatunk itt? olyan nehéz leirni a neved!

Na kedveseim, a jó hír az, hogy mennem kell, a rossz meg hogy kb. vasárnap jövök...
Puszi meg pacsi mindenkinek!

Mi mennyi?
Na bye!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

cupp, jules! szép szombatot
én má Bildinek szólítottam
Úgy értem, hogy én is szeretem gyorsan váltogatni a csatornákat. Akkor én most hapsi vagyok? :-))
nálunk pont fordítva van...én nyomkodom állandóan