dehogynem ami Árpi farkából jön, majd legközelebb lecsekkolom megfelelő fehérjekoncentrátum-e...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 10:23
aszem nem vágtad milyen fehérjére is gtam!
bár abból elegendő mennyiségű energiához jutni valóságos bukake!
bár abból elegendő mennyiségű energiához jutni valóságos bukake!
nem ismered a kifejezést?
beszélgetni nem lehet vele, csak saját magával van elfoglalva. talán a legpontosabban megfogalmazva: az önmagát nárcisztikusan szerető ffi, aki ha valami problémája van az életben nem az eszével, hanem a testi erejével kívánja megoldani. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 10:10
beszélgetni nem lehet vele, csak saját magával van elfoglalva. talán a legpontosabban megfogalmazva: az önmagát nárcisztikusan szerető ffi, aki ha valami problémája van az életben nem az eszével, hanem a testi erejével kívánja megoldani. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
milyen az izomagyú?
de ismerem csak rohadtul tele van a fa...om h minden izmosra rámondják
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 10:28
nem ismered a kifejezést?
beszélgetni nem lehet vele, csak saját magával van elfoglalva. talán a legpontosabban megfogalmazva: az önmagát nárcisztikusan szerető ffi, aki ha valami problémája van az életben nem az eszével, hanem a testi erejével kívánja megoldani.
beszélgetni nem lehet vele, csak saját magával van elfoglalva. talán a legpontosabban megfogalmazva: az önmagát nárcisztikusan szerető ffi, aki ha valami problémája van az életben nem az eszével, hanem a testi erejével kívánja megoldani.
én nem vagyok alkalmas erre, mert kevés a hústartalma!
majd valamelyik szépséges hölgy bevállalja Neked!
majd valamelyik szépséges hölgy bevállalja Neked!
nem picit
...így csináltam pedig......
...így csináltam pedig......
Á én mindig éhes vagyok,gyors anyagcsere
...na,akkor nem csak nekem nem...nem olyan fontos csak le akartam venni
...na,akkor nem csak nekem nem...nem olyan fontos csak le akartam venni
Sziasztok!
Mi a pálya a nappaliba?!
Én a hétvégén végre kialudtam magam mert a sok éjszakai meló kifárasztott.
Mi a pálya a nappaliba?!
Én a hétvégén végre kialudtam magam mert a sok éjszakai meló kifárasztott.
Ráadásul hétvégén még a véremet is adtam az egészségnapon a syma csarnokban!
SZeva Vadpaci!
A mútkor válaszoltam!
Nappali? a 7végén jól kicsesztek velünk. csupán péntektől 31 oldalt írtak ... majd 1000 hsz-el!
A mútkor válaszoltam!
Nappali? a 7végén jól kicsesztek velünk. csupán péntektől 31 oldalt írtak ... majd 1000 hsz-el!
Személyreszólót?
Csak a szokásos.
Útálunk, rühellünk, elviselhetetlen szarkeverőnek tartunk és csak a rád legkissebb mértékben sem jellemző felebaráti emberszeretetünknek és toleranciánknak köszönheted, hogy még nem rúgtunk páros lábbal picsán a nappaliból, sőtt, továbbmegyek, nem ostromoljuk azzal Tomot, hogy tekintettel elviselhetetlen viselkedésedre, tegyen jól és szerintem, nem csak szerintem, már régen kiérdemelt helyedre, Brigitta nicjei mellé, végleges tiltólistára...
Válasz Katicika üzenetére
Csak a szokásos.
Útálunk, rühellünk, elviselhetetlen szarkeverőnek tartunk és csak a rád legkissebb mértékben sem jellemző felebaráti emberszeretetünknek és toleranciánknak köszönheted, hogy még nem rúgtunk páros lábbal picsán a nappaliból, sőtt, továbbmegyek, nem ostromoljuk azzal Tomot, hogy tekintettel elviselhetetlen viselkedésedre, tegyen jól és szerintem, nem csak szerintem, már régen kiérdemelt helyedre, Brigitta nicjei mellé, végleges tiltólistára...
Nekem is van személyreszólóm:

Itt ülök, és várlak ;-) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 10:26
péntek óta 31 oldalt írtatok! sacc/kb. 800 hsz-t kéne végigolvasni!
ha írtatok valami személyre szólót ismételjétek meg most!

Itt ülök, és várlak ;-) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Gy
! alf
er alf
ek alf
ekpéntek óta 31 oldalt írtatok! sacc/kb. 800 hsz-t kéne végigolvasni!
ha írtatok valami személyre szólót ismételjétek meg most!
Hé, hová tűnt Kismalac hsz-e?
Tom..Tom...Nem Tom...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 11:25
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Személyreszólót?
Csak a szokásos.
Csak a szokásos.
Drágám!
felizgattál! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 11:26
felizgattál! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Itt ülök, és várlak ;-)

Itt ülök, és várlak ;-)
Én látom kismalac hozzászólását:)
Ez tényleg te vagy Charlotte? Csak Surdapapát várod? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tényleg te vagy Charlotte? Csak Surdapapát várod? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt ülök, és várlak ;-)

Itt ülök, és várlak ;-)
Hozzátenném, tényleg nem egyszerű minden hétfőn átrágni a hétvégi tananyagot. Muszáj leszek valamit kitalálni.
A #8581-et nem hiszem, hogy látod.
Természetesen nem én vagyok. És most csak Surdit várom, mert pénteken megbeszéltünk mára egy randevút. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 11:38
Természetesen nem én vagyok. És most csak Surdit várom, mert pénteken megbeszéltünk mára egy randevút. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én látom kismalac hozzászólását:)
Ez tényleg te vagy Charlotte? Csak Surdapapát várod?
Ez tényleg te vagy Charlotte? Csak Surdapapát várod?
Két megoldást látok számodra: gyorsolvasás, hétvégi fórumozás. Más nem segít :-)))
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 11:39
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozzátenném, tényleg nem egyszerű minden hétfőn átrágni a hétvégi tananyagot. Muszáj leszek valamit kitalálni.
megfognám a bal térded, majd lefejteném a másokról, aztán enyhén szétfeszíteném, eléd térdelnék és elkezdenélek nyalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt ülök, és várlak ;-)

Itt ülök, és várlak ;-)
Átülök a hintaszékbe. Jössz te is? ;-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

genius75
Lola